Прочетете официалното описание

Институтът за дизайн и иновации в Дубай (DIDI) предлага уникално дизайнно образование под формата на четиригодишен бакалавър по дизайн (BDes) . Първи по рода си в региона, учебната програма на DIDI е създадена в партньорство с Масачузетския технологичен институт (MIT) и Parsons School of Design и предлага отличителна програма, твърдо вградена в дизайнерско мислене и творческо решаване на проблеми.

Отваряйки вратите си през есента на 2018 г., DIDI е частна институция за дизайн с нестопанска цел.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

Институтът за дизайн и иновации в Дубай смята, че бъдещето на дизайнерското образование е експериментално, трансформативно, разрушително и кръстосано дисциплинарно. Ние възнамеряваме да станем избраното училище за следващото поколение създатели на промени, които ще замислят и създадат устойчиви дизайнерски решения за днешните проблеми в полза на утрешното общество.

DIDI подготвя студентите да реагират ефективно на бързо променящия се свят с умения, които са прехвърлими, които са кръстосано дисциплинарни и решават проблемите по проект. Ние ще оборудваме следващото поколение производители на променливи да използват дизайна като инструмент за създаване на положителни промени. Нашите ученици ще научат визуална грамотност и технологични възможности за занаятчийство, формиране и създаване на устойчиво бъдеще. DIDI ще подкрепя нововъзникващите дизайнерски таланти в региона чрез подход с отворен код и сътрудничество, който цени сътрудничеството и партньорството. Ние сме инвестирани в интегрирани учебни иновации и технологични експерименти.

  • DIDI ще създаде лидери и влиятели на 21-ви век.
  • DIDI ще представи световна учебна програма и глобални изследвания, за да създаде ново поколение квалифицирани хора в региона.
  • DIDI ще осигури нова екосистема на учебен опит.
  • DIDI ще предостави на студентите наставничество и достъп до подкрепа за инкубацията.
  • DIDI ще използва дизайна като нов език на промяната.

58555_16123_104_Aerial_View_01-min.jpg

КАМПЪТ НА ДИДИ ПРЕДЛАГА ПРОСТРАНСТВО, ЗА КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪЗДЕЙСТВЕНО.

Кампусът DIDI ще осигури интерактивни и съвременни работни пространства за млади дизайнери в ОАЕ, в сърцето на Creative Community в d3.

Проектиран от Фостър + партньори, кампусът създава уникална учебна среда за студентите, които да подхранват и демонстрират иновациите и творчеството си.

Социално стълбище в сърцето на сградата свързва всички шест етажа, създавайки неформални пространства за взаимодействие, дебати и дискусии, както и свързващи студия. Различните подови плочи на всяко ниво създават динамични вътрешни тераси, които пренебрегват централното предсърдие.

Пространството е разположено в "мега" студио , заедно с съоръжения от световна класа, което позволява кръстосано сътрудничество между дизайнерските дисциплини, обединяващо студентите и преподавателите в динамична среда. Кампусът е разпределен на над 100 000 квадратни метра в Creative Community в d3 и ще има капацитет за настаняване на 550 студенти.

ИЗВЪН СТУДИОТО

Студентите, живеещи в Дубай, ще имат завиден достъп до невероятен календар на дизайнерски събития, включващи Dubai Design Week, Dubai Design Days Fashion и Abwab. Футуристичният град Дубай се гордее със златисти плажове, пустини и растящи изкуства и улици културна сцена, заставена срещу зашеметяващия дух на Дубай.

Футуристичен, мултикултурен и безопасен, Дубай е град на иновациите, който посреща утрешните създатели на промяната.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) е частен университет с нестопанска цел, акредитиран от Министерството на висшето образование в ОАЕ. ... [+]

Разположен в сърцето на дизайнерския квартал на Дубай, d3, Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) е частен университет с нестопанска цел, акредитиран като университет от Министерството на висшето образование. С първия си прием през 2018 г. DIDI се фокусира върху подхранването, наставничеството и създаването на следващото поколение дизайнери.

DIDI е влязъл в стратегическо сътрудничество с Масачузетския технологичен институт (MIT) и училището за дизайн на New School's Parsons, за да разработи учебна програма, която има за цел да даде възможност на учениците да определят своето собствено четиригодишно образователно пътуване, което завършва с първия интегриран регион Бакалавърска степен по дизайн , с избор на концентрация в областта на продуктовия дизайн, мултимедийния дизайн, модния дизайн и стратегическото управление на дизайна .... [-]

Обединени Арабски Емиерства Дубай
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

Student Life at DIDI

The Vision of DIDI

The Institute

The Future

http://didi.ae/
Address
Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor
Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства
Телефон
+971 3434 392