Прочетете официалното описание

За EIBFS

Основана през 1983 г., Институтът емирства за банкови и финансови изследвания (EIBFS) предлага програми на световно ниво на образование, обучения и други свързани с нея услуги в областта на банковото дело и финансите в три състояние на кампуса на изкуството стратегически разположени в Шаржа, Абу Даби и Дубай , Подвластни на инициативата Emiratisation, EIBFS подкрепя граждани на ОАЕ чрез предоставяне на първокласни съоръжения за обучение и насърчаване на растежа кариера в банкови и финансови услуги сектор.

EIBFS е глобално интегрирана с различни водещи институти и университети по света, за да донесе и предлагат най-добрите програми и курсове в банковия и финансовия сектор на ОАЕ.

EIBFS има значителен принос за живота и кариерата на хиляди студенти и работещи професионалисти в областта на домейна на банковото дело и финансите поддържа от своите висококвалифицирани, квалифицирани и опитни академици и корпоративни треньори.

EIBFS е свидетел на значителен растеж през годините, особено в броя на студентите и стажантите, академични и обучителни програми, учебни корпуси сайтове, преподаватели и служители, бивши и различни други измерения.

Всяка година институтът посреща хиляди студенти и стажанти от цяла ОАЕ, за да се образоват, обучават и предлагаме широка гама от банкови и възможности финансови учене, подкрепени от най-добрите в класа изследвания, опит, програми и съоръжения.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Мисия Цели ... [+]

Мисия

Цели [-]
Обединени Арабски Емиерства Дубай Абу Даби Sharjah
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Корпоративно управление Ислямска Счетоводство Методология на изследването Година 4 ... [+]

Корпоративно управление Ислямска Счетоводство Методология на изследването

Година 4

[-]
Обединени Арабски Емиерства Дубай Абу Даби Sharjah
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

Welcome to the Emirates Institute for Banking and Financial Studies