International Horizons College (IHC)

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в IHC

International Horizons College е лицензиран и акредитиран от Министерството на ОАЕ на висшето образование и научните изследвания (MOHESR). Колежът е независима и международно университетско институция ангажира с изпълнението на високи стандарти на академични постижения и приложимост на 21-ви век.

Институцията предвижда високи академично извършващи студенти от региона MENASA с американското образование колеж стил в изкуството, науката и предварително професионални изследвания и служи като път за трансфера на елитните университети в САЩ, както и регионални институции. Баланси International Horizons колеж специализираната и общата образователна система, за които нашите ученици да постигнат стабилна основа за широко вариращи кариера в бизнеса и индустрията, професиите, обществените услуги, обучение, и изобразителното изкуство.

Каква е IHC 2 +2 модел

IHC подготвя студентите в продължение на две години на обучение в Дубай за трансфера на университетите в САЩ. Подготовка започва в първата година на IHC, когато студентите работят с академични съветници да разработи ясна академичен план. Планът Академик се основава на естествената нагласа и интереси на студентите. Планът Академик изброява идеални университетите и техните специфични изисквания за всеки студент.

Нашата 2 +2 модел дава възможност на учениците да спестят пари, печелят повече академична подготовка и да бъдат по-близо до дома си чрез попълване на първите две години от степента на бакалаври в Дубай и след това да се премине към крайните две години в елитни университети в САЩ или други региони .

Зрение

IHC ще бъде известна в целия регион MENASA за нашата прогресивна американската учебна програма полувисше образование и широка ставки за успех на студентите.

Стратегически цели и задачи: 1. Увеличаване на достъпа до висше образование на по-обслужен групи в региона MENESA.

  1. Стимулиране на иновациите в преподаването и обучението да се подобри успеха на студентите - създаване на Global класната стая и Anytime Anywhere обучение 3. Насърчаване колеж-широко взаимодействие с и приемане на различни народи, култури, изкуства, и перспективи.

  2. Ангажиране на всички членове на колегията общност в действащата програма на устойчивостта на околната среда и ресурсите опазване.

Мисия

IHC е селективен независима и международно университетско институция ангажира с изпълнението на високи стандарти за интелектуално превъзходство, свързана с 21-ви век. Институцията предвижда високи академично извършващи студенти в рамките на Близкия изток, Северна Африка и Южна Азия (MENASA) район с американска учебна програма полувисше образование в областта на изкуствата, науките и предварително професионални изследвания и служи като мост за прехвърляне достъп до елитни университети в Съединените щати държави и регионални институции. В IHC ние балансираме специализирана и общото образование да се гарантира, че нашите студенти да постигнат стабилна основа за широко вариращи кариера в бизнеса и индустрията, професиите, обществените услуги, обучение и изобразително изкуство.

Места

Дубай

Address
International Horizons College,
42nd Floor, U-Bora Tower,
Business Bay

Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства

Програми