Manipal Academy of Higher Education Dubai

Представление

Прочетете официалното описание

Академия за висше образование на Manipal, Dubai Campus е клон на MAHE (счита се за университет), Манипал Индия с над 64 години наследство; 400 000+ възпитаници и най-големият частен, считан за университет в страната, записват над 28 000+ студенти в 23 дисциплини всяка учебна година.

Manipal University сега MAHE установява присъствието си в Дубай, ОАЕ през 2000 г. В момента той записва над 1800+ студенти от 40+ нации по целия свят и е индийски мултидисциплинарен университет в региона.

MAHE Дубай се премести в емблематичния си най-модерния кампус през септември 2011 г. Разположен на 750 000 квадратни метра застроена площ, разгърнатият кампус може да побере над 5000 студенти. Освен съвременни специално разработени класни стаи, новият кампус в Дубай Интернешънъл Академик Сити (DIAC) разполага с авангардни лаборатории в областта на инженерството, управлението, биотехнологиите и информационните технологии, а също така е дом на някои от най-добрите студия и работилници в региона за програми в медиите и комуникациите и интериорния дизайн.

В кампуса също се помещава разтегателна библиотека, кафене, изобилие от спортни съоръжения на закрито и на открито, включително лекоатлетическа писта, тенис кортове, фитнес и фитнес център и център за отдих за момчета и момичета. Целият кампус е активиран Wi-Fi.

Освен академиците, студентите в MU, Дубай получават достатъчно излагане на извънкласни събития, спортни дейности и други културни събития.

Причини защо да изберете бакалавърска програма в MAHE Manipal, Дубай Кампус

  • Високо опитни и изтъкнати факултети - 60+ години отлични постижения
  • Ориентирана към приложение и индустриална програма
  • Специализирани мобилни платформи и поддържащи услуги
  • Най-доброто в клас лаборатории и съоръжения
  • Разширени глобални сътрудничества и академични партньорства
  • Обширни спортни съоръжения на открито и на закрито
  • Студенти от 40 държави

атестат

„По време на международното си академично посещение във Виетнам успях да проуча по-добре себе си като личност и да прокарам собствените си граници“.
бхавана
Алумни манипална академия за висше образование - MAHE, Дубай Кампус

„Това е приятно място за среща с хора от различни краища на света.“
Prashid Poonith
StudentManipal Академия за висше образование - MAHE, Дубай Кампус

"Опитът, който получих, докато работя за студентските клубове тук, опитвайки се да постигна реалистични цели, е това, което извади най-доброто в мен."
Алекс Анто
AlumniManipal Академия за висше образование - MAHE, Дубай Кампус

"MAHE Дубай се превърна в дом далеч от дома. Обожавам часовете и как преподавателите ми проявяват истински интерес към всеки ученик."
Д'Атра Монро
Академия за висше образование на студентски манипали - MAHE, Дубай Кампус

Места

Дубай

Address
G04,Dubai International Academic City (DIAC)
PO Box 345050

Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства