Прочетете официалното описание

114820_DubaiMBAGraduationCeremonyPic1.JPG

От 1995 г. Master Education International обслужва своите асоциирани и асоциирани институти в Близкия изток, Индия, Далечния Изток и тяхната студентска общност като осигурява висше образование във Великобритания, САЩ и Индия. Нейните водещи програми са MBA и BBA. МЕИ е партньор на три органа за възлагане на Обединеното кралство; QUALIFI, BTEC Edexcel и NCC Education и известни университети като Университета в Болтън, Университета Сити Вижън и Университета Банастали (изброени и препоръчани от Министерството на образованието, ОАЕ). MEI също е офис извън университета за изследователска програма, водеща до докторска степен

МАГИСТЪРЪТ осигурява качествено висше образование с достъпност в ОАЕ.

Master Education International доставя обучение в областта на мениджмънта за последните 24 години, като има центрове за доставка в Дубай, Шарджа и Абу Даби в ОАЕ, със седалище на групата в Индия и нейни сътрудници в KSA и Сингапур. Ние се грижим специално за нуждите на работещите професионалисти, като провеждаме интерактивни курсове на базата на контакт в петък и / или събота. Кредитите, получени в други университети, могат да се прехвърлят, което ви дава възможност да започнете вашето висше образование.

114823_DubaiGraduationCeremonyPic2.JPG114825_DubaiGraduationCeremonyPic3.JPG

Отзиви

"Магистърските програми ми предоставиха възможностите на различни признати университети за MBA програми, които дават задълбочени познания за конкурентоспособност в този глобализиран свят. Програмата МВА даде незабавна стойност чрез увеличаване на стратегическото ми съзнание. най-добрият избор за мен и ще бъде за повечето хора. "
- Amin Kazi, изпълнителен директор и GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB


"Аз съм с магистърска степен от юли 2011 г., имам бакалавърска степен по маркетинг. Свидетел съм на невероятно висококвалифициран преподавател. В момента завършвам магистърска степен по маркетинг. Радвам се, че съм с Masters." - Ala'aeddin MJ Tumalih, старши сътрудник, ACSS (Арабска банка АД)

"Винаги ме интересуваше MBA-HR и се тревожех как да управлявам обучението си на работното място, тъй като се нуждаех от достатъчно обучение и часове след работа. Решението беше Master Education International. MEI ми помогна да се подобря професионално

114826_DubaiGraduationCeremonyPic4.jpg

Нашите цели

Да се ​​осигури специфично и висококачествено образование в подготовката за професионални позиции в днешния бързо развиващ се свят, където меритокрацията и квалификациите са от основно значение за напредъка.

Да осигуряват възможности за обучение след клиенти, които вече са ангажирани в бизнеса, като им позволяват да изпълнят своите цели в кариерата, като повишат уменията си, без да прекъсват призванието си или да компрометират качеството на образованието.

Да се ​​използват, където е необходимо, традиционните практики, съвременните техники и технологии, за да се постигне най-доброто предимство при доставката, така че да се подобри и обогати постигането от страна на клиентите на техните образователни и кариерни цели.

Да бъде в крак с иновациите и да разработва нови методи и технологии за предоставяне на образователни и съставни материали, както и административни аспекти на Института.

За жителите на ОАЕ: ДУБАЙ / ШЪДЖА - петък сутрин (09:00 - 12:30)
АБУ ДАБИ - събота следобед (14.00 - 17.30)

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BBA

Master Education International - Dubai / Sharjah

BBA (бакалавър по бизнес администрация) е бакалавърска програма, състояща се от три фази с контактни класове, доставени в ОАЕ само на FRIDAY'S, която може да бъде зав ... [+]

BBA (бакалавърска степен по бизнес администрация), издадена от: Университета Anglia Ruskin) или други Опции от Обединеното кралство (University of Sunderland / University of Northampton) или University of City Vision от Канзас САЩ. [12 месеца]. Кандидат, завършил диплома за ниво 5 в бизнес мениджмънта, може да избере всички възможни варианти за Великобритания или САЩ, които да допълнят програмата BBA, или като пътуват до Великобритания в университетския университет, или изберат да го завършат чрез онлайн режим чрез университетски портал за обучение.Програмен път, осигурен от Master Education International BBA (бакалавър по бизнес администрация) е бакалавърска програма, предназначена за работещи професионалисти в ОАЕ, която може да бъде завършена с участие в часове само в петък и в рамките на 2-2.5 години. Master Education International е одобрен център за доставка на QAULIFI-UK QualificationsСтъпка 2: Диплома за управление на бизнеса (ниво 5), присъдена от QUALIFI-UK [7-9 месеца] * [7-10 месеца] - AED9350 общи такси за обучение, платими на месечни вноски от AED850.Стъпка 3: Завършващата година от бакалавърската степен на бизнес администрация кандидат може да избере да отиде за допълване или с някой от споменатите акредитирани университети:* QUALIFI - Великобритания е призната за награждаваща организация от регулаторите за квалификация за Англия и Уелс. Регулаторите са Службата за регулиране на квалификациите и изпитите (Ofqual) в Англия и уелското правителство в Уелс. Университетът "Градски визия" е акредитиран и признат от американското министерство на образованието и Съвета за акредитация на висшето образование (ЧАЕ) като национално признат агент по акредитация. Градският визионен университет е сертифициран да работи като доставчик на следдипломно... [-]

Обединени Арабски Емиерства Dubai Sharjah Abu Dhabi
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

A Glimpse of the Learning Environment at Master Education International (Master Institute) and the actual MBA class.

Testimonial from MBA Student

Testimonial from MBA Student

Master - (Al Sharq) Studies Institute
Address
117149 Dubai Dubai, Dubai, Обединени Арабски Емиерства
Уебсайт
Телефон
+971 6 548 2102
Address
Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Обединени Арабски Емиерства