Прочетете официалното описание

С.А.Е. е водещият световен преподавател в креативните медийни индустрии. Основана през 1976 г., ние сега обхващаме света с 55 кампуса в 28 страни.

В Дубай, SAE осигурява курсове за повече от 300 студенти.

SAE предлага акредитирани от правителството курсове, включително сертификати, дипломи и бакалавърски степени. Нашите програми обхващат 5 специализирани дисциплини:

 • Анимация
 • звуков
 • Дизайн
 • филм
 • Игри

В SAE се гордеем, че предоставяме изключителни програми в съоръжения от световна класа. Ние гарантираме, че нашите студенти получават отлично образование, международно признати квалификации и умения, свързани с отрасъла.

Нашите завършили наистина имат конкурентно предимство.

ССЕ ДУБАЙ

Централно разположен, SAE Дубай е част от процъфтяващите и жизнени градове на Медии и Интернет, както и Дубайското знатно селище. Това е изкуството и културната общност на града. Кампусът се гордее с голяма и разнообразна студентска общност и персонал от специализирани специалисти, ангажирани с най-добри практики в преподаването и ученето.

SAE Дубай ви предлага:

 • Възможности за индивидуално внимание и съвместно обучение
 • Стандартно оборудване и съоръжения в промишлеността
 • Специализирани кратки курсове
 • Специализирани майсторски класове
 • Връзки с множество студия в съседните творчески общности
 • Активен и приветстващ студентски представител
 • Силни връзки с различни аудио, филмови, графични, уеб, игри и анимационни компании

Съоръжения:

 • Съоръжения от световна класа от 2005 година
 • Изцяло нов Dubai Campus с чудесно съчетание
 • Аналогови и цифрови акустично балансирани звукозаписни студия
 • Няколко контролни зали
 • Супер размер зелен екран и фотографско студио
 • Огромен онлайн редактор за редактиране
 • Осветителни тела
 • Камери от висок клас
 • Водещ софтуер в индустрията

Нашата история

ССЕ АВСТРАЛИЯ

SAE е създадена в Австралия през 1976 г. като първият в света аудиоинженерни институт. Ранният успех на ССЕ и търсенето на практическо, теоретично и свързано с отрасъла обучение бързо доведоха до създаването на други университети в национален мащаб. До 1982 г., SAE имаше кампуси в Бризбейн, Сидни, Мелбърн, Аделаида и Пърт. За целта е изграден кампус "Байрън Бей", предлагащ ненадминати аудио съоръжения, открит през 2003 година.

От създаването на първите институти и курсове на SAE бяха представени правителствени акредитирани квалификации за ПОО и висше образование. ССЕ вече еволюира да се превърне в световен лидер в творческото медийно образование.

През 2004 г. SAE придоби Qantm College, водещ дигитален медиен педагог, специализиран в 3D анимация, дизайн и програмиране на игри, уеб програмиране и графичен дизайн.

Qantm, един от първите доставчици на образователни услуги, предлагащи образователни програми в игрите, има впечатляващо родословие. Колежът е създаден през 1996 г. с колективна подкрепа на:

 • Министерство на държавното развитие и иновациите в Куинсланд
 • Изкуства Куинсланд
 • Правителството на Северна територия
 • Университета на Куинсланд
 • Университета на Южна Куинсланд
 • Университета "
 • Университетът Грифит
 • TAFE Куинсланд

С SAE, Qantm оттогава се разшири на световната сцена като водещ преподавател по цифрови медии.

През февруари 2011 г. SAE Institute и Qantm College станаха част от Navitas, водещ световен доставчик на образователни услуги.

Консолидираните експертни познания и ресурси на SAE, Qantm и Navitas гарантират, че нашите студенти имат уменията и знанията в бранша, от които се нуждаят, за да получат възнаграждаваща кариера в развлекателната и творческата медийна индустрия.

Институтът на ССЕ и Qantm College, като част от Navitas, сега са известни като SAE Австралия.

SAE INTERNATIONAL

След успеха на SAE в Австралия през 1985 г. в Лондон бе открит първият чуждестранен колектив на SAE. Както и в Австралия, на международната сцена, SAE се оказа изключително успешна в предоставянето на качествена, практическа и теоретична учебна програма на амбициозни професионалисти музикалната индустрия.

Неотдавна след откриването на кампуса в Лондон, SAE създаде първия си европейски институт в Мюнхен. Мюнхен трябваше да бъде първият от многото институти на SAE за чужди езици по целия свят.

SAE е добре установена в Европа, Азия и Нова Зеландия до средата на 90-те. Първият от 7-те кампуса е открит в САЩ през 1998 г.

От нашето скромно начало в студиото в ССС, днес ССЕ обхваща земното кълбо с 53 кампуса в 27 страни. Започвайки с аудио, SAE International се разви през годините и сега предлага и квалификации в други креативни медийни дисциплини - Анимация, Дизайн, Дигитална Журналистика, Филм, Игри и Уеб

Всички наши курсове следват основните принципи на SAE - висококачествени, индустриално-ориентирани, практически и теоретични образователни възможности за творчески и талантливи хора.

За Navitas

Navitas е австралийски световен образователен лидер, който предлага пре-университетски и университетски програми, курсове по английски език, услуги за образование и сетълмент на мигранти, творческо медийно образование, набиране на студенти, професионално развитие и корпоративно обучение на повече от 80 000 студенти в мрежа от над 100 колежа и кампуси в 23 държави. Navitas е компания ASX Top 200.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

SAE Institute UAE

Поемете бакалавър на аудио в SAE и изграждане на уменията си за кариера в аудио индустрията. Приложете умения и знания в областта на студийната продукция, постпродукцията ... [+]

Поемете бакалавър на аудио в SAE и изграждане на уменията си за кариера в аудио индустрията. Приложете умения и знания в областта на студийната продукция, постпродукцията и живия звук, като използвате стандартни софтуерни продукти и големи аудио бюра от такива индустриални гиганти като Neve, SSL, Audient и други.

По време на вашето време в SAE, ще научите за различни стандартни софтуерни продукти, включително Pro Tools, Logic Pro X, Ableton Live и др.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Дубай
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
6 - 8 семестри
Кампус
Научете повече на английски
SAE Institute UAE

Бакалавърът на филма "С.А.Е." е практически курс по филмово изкуство, обхващащ тактилни трудни умения за филмопроизводство в съвременната епоха. Новите форми на ... [+]

Бакалавърът на филма " С.А.Е." е практически курс по филмово изкуство, обхващащ тактилни трудни умения за филмопроизводство в съвременната епоха. Новите форми на разпространение на филми са променили средата за гледане на филми, но необходимите умения за създаване на филми са все още жизненоважни за бъдещето на филмовата продукция.

Меките умения са безценни атрибути за студентите и се преподават чрез организирането на филмови продукции на студентско ниво. Комуникационните, график и организационни умения са в основата на студените единици, доставени в Етап II, успоредно с научените умения. Създаването на висококачествени късометражни филми с високи производствени стойности води студентите в тази комбинирана техническа и ориентирана към хората доставка, като им дава трамплин за всички области на киното.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Дубай
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
6 - 8 семестри
Кампус
Научете повече на английски
SAE Institute UAE

Поемете бакалавърската степен на анимацията в SAE и изградете своя опит във всички аспекти на анимацията. Студентите ще развият фундаментални умения и знания в тази вълну ... [+]

Поемете бакалавърската степен на анимацията в SAE и изградете своя опит във всички аспекти на анимацията. Студентите ще развият фундаментални умения и знания в тази вълнуваща индустрия в области като 3D моделиране, анимация на герои, такелаж, текстури, управление на проекти, работа в екип, осветление, оформяне и композиране.

Разработването на добро познаване на тези области дава на студентите солидна основа и контекст за по-нататъшно проучване, преди да проучат подробно специализираните области.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Дубай
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
6 - 8 семестри
Кампус
Научете повече на английски
SAE Institute UAE

Поемете бакалавърската степен по дизайн (графичен дизайн) в SAE и започнете кариерата си в неограничен свят на дизайнерската индустрия. Разгледайте всички области на диза ... [+]

Поемете бакалавърската степен по дизайн (графичен дизайн) в SAE и започнете кариерата си в неограничен свят на дизайнерската индустрия. Разгледайте всички области на дизайна от типография, предпечатна подготовка, дизайн за печатните медии и дигиталните плюс повече. Ще се съсредоточите върху създаването на визуални изображения и ще разработите широко разбиране във всички области на дизайнерската индустрия, като се фокусирате върху графичния дизайн и компонентите на уеб дизайна и извън него.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Дубай
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
6 - 8 години
Кампус
Научете повече на английски
SAE Institute UAE

Завърши бакалавърът по разработване на игри в SAE и изгради своя опит в програмирането или дизайна на игрите. Използвайте умения и знания в тази вълнуваща индустрия в обл ... [+]

Завърши бакалавърът по разработване на игри в SAE и изгради своя опит в програмирането или дизайна на игрите. Използвайте умения и знания в тази вълнуваща индустрия в области като дизайн на ниво, социални и мобилни игри, програмиране на игрови двигатели, програмиране на игри, дизайн на игри, управление на проекти, сериозни игри и много други.

По време на вашето време в SAE ще работите със стандартни софтуерни продукти като Unreal Engine 4, Unity3D, Autodesk 3D Studio Max и Maya. Като студент в разработката на игри ще работите и с технологии като Oculus Rift, Android, iOS и използвайте стандартни езици за програмиране като C, Javascript и C #.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Дубай
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
6 - 8 семестри
Кампус
Научете повече на английски

Keiran Bartlett Introduces SAE Dubai

SAE Dubai

Bachelor's Degrees in Creative Media. Enrol now to start your career!