Прочетете официалното описание

Zayed University Визия

Zayed University е национален и регионален лидер на образователните иновации. Основана през 1998 г. и гордо носи името на основателя на нацията, покойният шейх Зайед бин Султан Ал Нахян, тази водеща институция е модерното въплъщение на амбициите на президента и значителните очаквания за висшето образование в Обединените арабски емирства.

Днес Zayed University е известен с това, че обхваща два модерни кампуса в Абу Даби и Дубай, които посрещат национални и международни студенти от ОАЕ, от региона на Персийския залив и от цял ​​свят.

Zayed University е акредитиран от Комисията за академична акредитация (CAA) - вътрешния орган за гарантиране на качеството и акредитацията на ОАЕ и международно от Комисията за висше образование в САЩ, един от шестте регионални акредитационни органа в САЩ, който гарантира международно признати програми от университет, гарантиращ качеството.

Мисия 2017-2021

  • Да се ​​осигури образование на световно ниво за всички ученици чрез осигуряването на две държави от катедрите по изкуствата в Абу Даби и Дубай, които ще вдъхновят, подкрепят и подхранват способностите на студентите чрез достъп до висококвалифициран факултет и всеотдаен персонал.
  • Да предлагат разнообразни и международно признати бакалавърски и дипломирани програми, които осигуряват ангажиращ и всеобхватен опит на студентите. Завършилите ще бъдат подготвени да допринесат за социалното и икономическо благополучие на обществото на ОАЕ и съответните им професии.
  • Да съдейства за изграждането на общество, основано на знанието, чрез научни изследвания, стипендии, творчески дейности, аутсорсинг и продължаващи образователни услуги. С цел разпространение на знанията на местните, регионалните и глобалните общности.

За Zayed University

Макар и млада нация, Обединените арабски емирства играят специална роля в Близкия изток поради стратегическото си местоположение, качеството на съвременната си инфраструктура и перспективното и далновидното виждане на лидерите на страната. Тези лидери са определили образованието като голямо значение за бъдещето на ОАЕ, както се вижда от думите на основателя на ОАЕ в късния шейх Зайед бин Султан Ал Нахаян:

„Превъзходството в образованието и знанието е пътят към славата. Това може да бъде постигнато единствено чрез непрекъснати усилия и академичен напредък. Образованието е основен стълб на напредъка и развитието и държавата не полага усилия да осигури необходимото изискване на образователния сектор. Държавата има остра нужда от усилията на всички образовани граждани в процеса на развитие. ”

Zayed University , който е подкрепен от правителството, е създаден през 1998 г., за да подготви лидери, които ще предвиждат възможностите и ще открият възможностите за действие, които ще създадат бъдещето на Обединените арабски емирства.

Университетът разполага с кампуси, разположени в двата най-големи града на ОАЕ, Абу Даби и Дубай, под една централна администрация. Записването във всеки кампус надхвърля 4000 студенти. Университетът е достатъчно малък, за да даде възможност за лично взаимодействие между студенти и преподаватели, но достатъчно голям, за да предложи на учениците широк спектър от предизвикателни програми. В Zayed University студентите изпитват среда за обучение, която насърчава и подкрепя техните академични нужди и насърчава техния успех.

Основата на академичния опит в Zayed University е Академичният програмен модел, който се фокусира върху резултатите от обучението и оценката. Този модел предоставя на учениците балансирана, свързана академична програма, която ясно дефинира резултатите, гарантира, че ресурсите подкрепят образователните цели и подчертава постиженията и успеха на учениците. Моделът на академичната програма се подкрепя чрез цялостна образователна програма, включваща програма за академични мостове, която осигурява владеене на английски език на студентите; основна учебна програма за общо образование, която осигурява широка интердисциплинарна основа за избраната от ученика област на обучение; задълбочени проучвания, предлагани от седем колежа; стажове, които предоставят практически опит; и периодична оценка на постиженията на учениците в учебните резултати на Zayed University .

По време на първите три семестъра в бакалавърската програма студентите се записват в програмата за общо образование в Университетския колеж, която включва основна учебна програма, която осигурява интелектуален опит, който се споделя от всички ученици и който създава рамка, подкрепяща учебните резултати на Zayed University , Чрез серия от тясно свързани интердисциплинарни курсове, студентите развиват своите способности в критичното мислене, глобалната осведоменост, компютърните приложения, научната и количествената аргументация, информационната грамотност и владеенето на английски и арабски език.

В Zayed University студентите имат избор от образователни програми, предназначени да посрещнат техните лични академични интереси и цели на кариерата. Програмите са предназначени да отговарят на най-високите международни академични стандарти. В избраните от тях програми на обучение студентите участват активно в учебния процес, който изисква от тях да прилагат знанията си в реални условия и да развият широко разбиране на актуалните проблеми и практики. С нарастването на интелектуалния им капацитет, студентите поемат все по-голяма отговорност за самостоятелното учене. Завършилите Zayed University отличават с арабски и английски език и са добре обосновани в академичните дисциплини, владеят компютърни умения, познават богатата си култура и наследство, глобално в своите перспективи и опит в професионалното работно място. Техният успех в Zayed University ги подготвя да станат лидери в семействата си, в общността си и в нацията си.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

Zayed University

Бакалавърът по изкуствата в международните науки осигурява стриктно образование в политическите, икономическите и социално-културните аспекти на сложните взаимоотношения, ... [+]

Преглед

Най-

В бързо развиващите се и променящи се общества като Обединените арабски емирства хората, които разбират динамичния характер на глобализацията на обществата, техните институции, проблеми и възможности, могат най-добре да развият ефективно социално, икономическо и политическо развитие.

Основавайки се на основата на силата на преподавателите в областта на социалните и хуманитарните науки (антропология, кино и литература, история, международни отношения, политически науки и социология), студентите в програмата за международни изследвания имат възможност да се специализират в една от три концентрации след завършване на най-малко 57 кредитни часа от основните курсове. Концентрациите в международните отношения, политическата икономия... [-]

Обединени Арабски Емиерства Мохамед Бин Заед Сити Дубай
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Zayed University

Бакалавърската програма на Колежа на образованието осигурява перспективни учители, социални работници и психолози и професионалисти в областта на човешкото развитие със з ... [+]

Преглед

Най-

Zayed University основава на тези разбирания в програмите си за подготовка на учители и училищни социални дейности. Психологът и завършилите в областта на човешките услуги са подготвени със здрава основа в психологията, подпомагане на уменията, ангажираността и услугите на общността и разбирането, че дипломирането ще бъде важен елемент в подготовката на специалисти в тези области.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Мохамед Бин Заед Сити Дубай
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Zayed University

Академичната програма на Колежа по технологична иновация е практична, основана на компетентност и предназначена да подготви студентите за важни позиции в областта на инфо ... [+]

Преглед

Най-

Сигурност

Резултати от обучението по програмата

След успешно завършване на тази програма студентите ще могат:

1. Критично мислене и количествено обосноваване на ИТ (ITCTQR): Завършилите програмата ще могат да използват критично мислене и количествени процеси за идентифициране, анализиране и решаване на проблеми и да оценяват решения в ИТ контекст.

2. Приложение на информационните технологии (ITA): Завършилите програми ще могат да избират съществуващи и най-модерни ИТ инструменти и процедури за разработване на модули и системи, които изпълняват организационните изисквания за работа в глобална среда.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Мохамед Бин Заед Сити Дубай
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Zayed University

Учебната програма, следвана от студенти, които в областта на комуникациите и медиите научават широко в художествените, хуманитарните, социалните и приложните науки, както ... [+]

Преглед

Учебната програма, следвана от студенти, които са в

Всички концентрации включват въвеждащи курсове по медийна история, медии и културна критика, медийна история, медийна етика, приложна дигитална комуникация и публично говорене и убеждаване, както и усъвършенствани курсове по комуникации и медийни изследвания и анализи, медийно право и стаж. Вместо да се фокусират върху една форма или средство за комуникация, студентите изучават различни медии и технологии, включително аудио, видео, уеб, мултимедия и печат. Този подход осигурява отлична интеграция на инструкциите и практическите приложения.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Мохамед Бин Заед Сити Дубай
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Zayed University

Науката за околната среда и устойчивостта на учениците в областта на екологията и устойчивостта имат интерес към науката и проблемите на околната среда. Степента се съсре ... [+]

Преглед

Студенти

Проучването на околната среда изисква сериозно разбиране на науките и тази подготовка може да се използва за завършващи медицински курсове, тъй като студентите ще могат да постигнат всички изисквания за предварително медицинско образование, при условие, че избираемата извън програмата е курс по психология. Кариерните пътеки са гъвкави и могат или да доведат до кариера в околната среда, или да завършат курсове като медицина или друга дисциплина, която изисква солидна научна подготовка. Кариерите в областта на околната среда включват опазване на околната среда, управление на околната среда, устойчиви технологии, екологично здраве, наука за околната среда, наука за устойчивост или наука за енергетиката.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Мохамед Бин Заед Сити Дубай
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Zayed University

Бакалавърската степен по "Финанси" подготвя студенти в три области: корпоративни финанси, инвестиции и ислямско банкиране и финанси. ... [+]

Преглед

Най-

Корпоративни финанси: Студентите се фокусират върху инструменти и техники за оценяване на продуктивни активи, избирайки начини за тяхното финансиране и измерване на финансовия успех. Акцентът е върху привеждането в съответствие на корпоративната стратегия и финансовите решения и повишаването на фирмената стойност чрез разумни финансови решения.Инвестиции: студентите разбират естеството и динамиката на финансовите пазари, включително пазарите на акции, облигации и деривати. Те се научават как да инвестират в тези пазари, за да подобрят възвръщаемостта и да намалят риска.Ислямска банка и финанси: Учениците научават за основните ислямски принципи на финансите и договарянето. Те научават за това как съвременните ислямски банки; застрахователните компании и фирмите за управление на парите променят и персонализират традиционната практика, за да се съобразят с принципите на шариата. Тези уникални прозрения ги подготвят за кариера в растящата ислямска финансова индустрия.Резултати от обучението по програмата... [-]
Обединени Арабски Емиерства Мохамед Бин Заед Сити Дубай
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

Zayed University

В графичния дизайн студентите придобиват теоретични и практически знания в областта на дизайна и практиката, като същевременно развиват различни умения в областта на печа ... [+]

Преглед

в

Резултати от обучението по програмата

След успешно завършване на тази програма студентите ще могат:

Теория и история на графичния дизайн: Да се ​​демонстрира разбирането за развитието на графичния дизайн и да се използват стилове и теоретични анализи за общи визуални решения.Професионална графична практика:Тествайте академичните знания в реални сценарии, като представите идея на редица аудитории, като следвате професионалните стандарти, времето за управление и подходящите комуникационни умения.Критично мислене: Определете, анализирате проблем, съпричаствайте с аудитория, както и концептуализирайте и оценявайте потенциалните решения за проектиране.Визуална грамотност: демонстриране на разбирането на основите на визуалния език за ефективно общуване и предаване на идеи и / или съобщения чрез иновативни дизайнерски решения.Информационни технологии: Интегриране на множество технологии за дизайн с познания и умения в подходящите медии.Работа в екип и лидерство: Участвайте в динамиката на екипа, преди да постигнете определена цел и да разберете важността на сътрудничеството, като поемете отговорност за себе си и отборните резултати.учебна програма... [-]
Обединени Арабски Емиерства Мохамед Бин Заед Сити Дубай
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
Zayed University, P.O. Box 144534
Мохамед Бин Заед Сити, Абу Даби, Обединени Арабски Емиерства
Уебсайт
Телефон
02 599 3593
Address
Zayed University, P.O. Box 19282
Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства
Уебсайт
Телефон
04 402 1444