Murdoch University Dubai

Представление

Прочетете официалното описание

Учете в Мърдок

Като студент на Мърдок ще имате структурата, поддръжката и пространството, за да измислите своя собствен път, така че ще завършите не просто готови за работа, но и готови за живот. Разгледайте нашата широка гама от курсове и разберете как да кандидатствате, за да се присъедините към нашата глобална общност от свободни мислители днес.

Murdoch University Dubai е основен клон на университета Мърдок, който е базиран в Пърт, Западна Австралия. Нашият жизнен кампус в Дубай се грижи за нарастващото търсене на района за квалифицирани специалисти в редица индустрии. Всички курсове следват същите академични изисквания като курсовете, предлагани в Австралия, преподавани от висококвалифицирани международни преподаватели. Присъдените степени се издават от Австралия и са абсолютно същите като тези, предоставени в кампуса в Австралия.

Кампусът в Дубай беше открит през 2008 г. от Негово Превъзходителство Шейх Нахаян Бин Мубарак Ал Нахаян, министърът на висшето образование и научните изследвания в ОАЕ и се намира в Дубайския международен академичен град. Клонът е лицензиран от правителствения регулатор на Дубай, орган за знание и човешко развитие (KHDA).

Нашите гъвкави възможности за обучение са пригодени да ви позволят да проектирате своя курс на обучение в съответствие с вашите лични изисквания. Защо да избирате между бизнеса и медиите, когато можете да правите и двете? Нашата двойна основна опция ви позволява да комбинирате две различни дисциплини в едно добре закръглено образование, без да удължавате времето си в университета.

В Мърдок сме горди, че имаме международно квалифициран факултет, който ви преподава световно признати степени. Независимо дали сте студент по основна програма или студент или аспирант, качеството на преподавателите и предлаганите програми са на световно ниво.

Ученето в Murdoch University Dubai не е само за учене в избраната от вас област. Става въпрос и за проучване на нови начини на мислене, откриване на различни гледни точки и намиране на начини за промяна.

Имаме подкрепа, удобства и гъвкавост, за да ви помогнем да придобиете уменията, знанията и житейския си опит, необходими за постигане на целите ви.

 • Глобален топ 100: Класиран сред 100-те най-добри млади университета в света (Класиране на младите университети 2017, Times Higher Education)
 • Петзвездна оценка: За завършени начални заплати и образователен опит (The Good Universities Guide 2018)
 • Отлични постижения в научните изследвания: Стандарт от световна класа или по-висок в 85 процента от научноизследователските дисциплини (Excellence in Research for Australia (ERA) 2015 Australian Research Council)128515_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Защо да изберете Мърдок в Дубай?

 • Атрактивен начин на живот за учениците: Разходите за живот в Обединените арабски емирства (ОАЕ) са едни от най-ниските сред развиващите се и нововъзникващите държави. Заобиколен от пясъчни дюни, градът има своя справедлив дял от зашеметяващи плажове и топли води и получава целогодишно слънце. ОАЕ също така е много безопасна и модерна страна с много ниски нива на насилие и имуществена престъпност.
 • Мултикултурен и космополитен град: арабската култура е дълбоко вкоренена в Дубай, но тъй като ОАЕ е бивша страна, има толкова много културно многообразие. Студентите могат да се насладят на космополитен и международен начин на живот в Дубай, с много възможности за общуване с хора от различни националности и културен произход. Ще се чувствате много у дома си в Дубай, стига да спазвате закона и да уважавате културите и ценностите.
 • Насладете се на работа на непълно работно време, докато учат: Студентите на Мърдок с разрешение за работа могат да работят на непълно работно време в свободните зони. Няма официални ограничения за часове, стига да се спазва разумен график за изследване.
 • Град на възможностите: Завършилите в Дубай имат множество възможности за заетост, които са им отворени, след като получат образователната си степен, повишаването на професионалните възможности е обусловено от бързото разрастване на непетролния сектор, като строителната индустрия.
 • Страна на чудене: Дубай не е узрял само с природни забележителности, но има и достатъчно атракции, създадени от човека, за да ви занимава. Учейки в Дубай, ще получите много възможности за чести тези признати атракции.

Удобства в кампуса

Murdoch University Dubai , намиращ се в международния академичен град на Дубай, осигурява най-съвременни съоръжения и технологии от световна класа, така че студентите да имат достъп до най-високите стандарти за образование в световен мащаб.

Удобствата в нашия кампус в Дубай включват модерни лекционни театри, административни офиси и услуги за поддръжка на студенти. Кампусът разполага с напълно професионален високотехнологичен телевизор, както и следпродукционни съоръжения. Централно разположената библиотека действа като едно гише за обучение и услуги на студентите. Той също така предлага на студентите достъп до всички електронни бази данни, които се предоставят от основния кампус в Австралия.128516_pexels-photo-1543895.jpg

Съоръжения в кампуса:

 • Филмово студио
 • Редактиране на пакет
 • Компютърна зала
 • Обща стая
 • Библиотека
 • Студентски транспорт

Дубай Международен академичен град

Dubai International Academic City (DIAC) е единствената свободна зона в света, посветена на висшето образование. Създаден през 2007 г. като част от TECOM Investments, DIAC има за цел да развие таланта на региона и да създаде ОАЕ като икономика, основана на знанието.

DIAC е основната дестинация за висшето образование в региона, разположена в напълно обзаведен кампус от 18 милиона кв. М. С най-модерните модерни съоръжения. В момента DIAC е домакин на 21 международни браншови кампуса като част от общия брой на ОАЕ от 37, най-големият брой на всяко едно място.

С множество търговски обекти, Dubai International Academic City е самодостатъчна общност, предлагаща на своите наематели и посетители магазини за храни и напитки (включително Costa Coffee, Subway, Bombay Chowpatty и All Day Minimart), институт за шофиране, съоръжения за наемане на грижи, туристическа агенция, детска стая, козметични салони и дентална и медицинска клиника.

Места

Дубай

Address
Block 10, 4th Floor, Dubai International Academic City, Academic City Road
Дубай, Дубай, Обединени Арабски Емиерства

Програми