Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Представление

Прочетете официалното описание

Създадена на 1 декември 2000 г. като на първия Техническа Public университет в Малайзия.

кампуса

Намира се в световното наследство на ЮНЕСКО град Малака, разположен сред 766 акра буйни зелени пейзаж, който се слави състоянието на изкуството съоръжения във всичките му седем факултета.

академици

като University Focus, UTeM похвали силни в технически области, а именно - инженеринг, IT, и управление на технологиите. UTeM е циментиран с репутацията на един източник на завършилите висококачествени инженерни с възможността за удовлетворяване на изискванията на високотехнологични производства. UTeM също има изследователски компетенции в области, които е установено, че са от ключово значение за повишаване уникална предложение на университета и също допринася за нацията като Green Technology, Systems Engineering, Human-Technology Взаимодействие и нова технология. UTeM Инженерни програми също са акредитирани от Вашингтон Accord. В допълнение към бакалавърските програми, UTeM предлага също магистър, доктор и Engineering докторска програма.

UTeM признава не само местните, но и чуждестранни студенти и това включва студенти от Индонезия, Саудитска Арабия, Чад, Сирия, Пакистан, Камерун, Бангладеш, Танзания, Индия, Сомалия, Сингапур, Катар, Палестина, Либия, Ирак, Иран, Гана, Франция, Йемен, Нигерия и Йордания.

ФАКУЛТЕТИ

  • Факултет по електротехника - Факултет по електроника и компютърна техника - Факултет по машиностроене - Факултет по технологичен факултет - Факултет по информационни и комуникационни технологии - Факултет Management Technology и Technopreneurship.
  • Факултет Engineering Technology

Университетите и индустрията полагане на съвместни усилия

Специално назначен от правителството да си сътрудничат и да работят в тясно сътрудничество с индустриалния сектор.

За да бъде една от световните водещи иновативни технически училища, производство на завършилите, които отговарят на съвременните изисквания на индустрията и в състояние да се справят с бъдещите нужди, както добре. С цел да се гарантира, че UTeM е в състояние да произвежда инженери и технолози, които са технически-компетентен, UTeM е инвестирала в следното:

Производство Centre Advanced (AMC)

Създадена за насърчаване на високите технологии и съоръжения за производство на прецизни за целите на Договор R & D, договор за изработка и промишлено обучение в къщата на работното място.

CEO Кръгла маса

Събирането на капитани на индустрията както локално, така и на регионално равнище, за да се предоставят консултации на UTeM включително споделяне на опит и предоставят обратна връзка за подобряване на академичните програми, инфраструктура и възпитаник на пригодността за заетост UTeM си, както и създаване на предприемачески лидери.

Campus промишлена среда

Последните развития на UTeM са насочени към създаването на центрове за обучение, които ще се погрижат за нуждите на промишлеността, както и осигуряване на индустриална среда и излагане на студентите.

Високи постижения в фокусирана НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ИНОВАЦИИ

UTeM набеляза критична Фокусирани области които са най-важни за уникални силни страни на университета. UTeM е избрал Напреднали технологии за производство (AMT) като своя ниша, която изисква синергичен ангажимент на всички факултети в UTeM и подкрепени от четири тягата райони, както следва: - Green Technology - Systems Engineering - Human - Technology Взаимодействие - нова технология

Тягата области UTeM са мултидисциплинарни в природата, която включва и обръща върху силните страни на съществуващите факултети, изследователски центрове, институти и лаборатории в рамките на университета.

Места

Програми

BSc
Бакалавриат