Hebron University

Представление

Прочетете официалното описание

 • Предоставяне от жизненоважно значение за квалифицирано университетска среда на палестинския народ, които искат да се възползват от Хеврон университетските академични програми, услуги и културни, социални, художествени, така че да не лишава никого от тях поради непреодолима сила.

 • Палестинска личностно развитие способни на обективна целенасочено мислене и реагиране Calendar истинския смисъл на ума ми, и с човешкото общество - палестинска личностно развитие способни на обективна целенасочено мислене и реагиране Calendar истинския смисъл на ума ми, и с човешкото общество.
 • Възраждането на арабския и ислямския наследство, както и по-тясно сътрудничество с миролюбиви хора връзките, чрез преки членове на семейството на Хеврон университет.
 • Продължаване на развитието на Университета Хеврон, за да се поддържа актуалността и да отговори на потребностите на обществото и на предизвикателствата на бъдещето.

  Вижте Hebron университет

Визия Hebron University е да бъде сред водещите университети в цялата страна. Хеврон University се характеризира със своя ангажимент за цялостен качествено образование, околната среда и здравето в допълнение към предоставянето на обществени услуги.

Целите на Хеврон университет

University работи върху ученето и преподаването и разработването на учебни програми и публикуване в рамките на общите цели и политики на Министерството на образованието и висшето образование, и работи пътя си към услугата си ресурси, развитието и възраждането на страната интелектуално, научно и икономически, социално и културно отношение. Той също така работи за постигане на по-добър живот. За постигането на тези цели университетът работи по следното: - разпространението на знания чрез осигуряване на образование и специализация възможности по-високи в различни области на природните науки-включително чиста и приложна хуманитарни науки, изкуства, и да предостави на страната със специалисти, техници и експерти в различни клонове на науката.

 • Развитието на знания за извършване на научни изследвания и развитие, организация и съдейства на компетентните органи за решаване на проблемите на проблемите на обществото, и за развитие в него.
 • Внимание към личността на ученика и положителната ръководството за обществената услуга.
 • Интерес в областта на приложните насоки в различните аспекти на общественополезен труд, с цел решаване на съществуващите проблеми и да избягват да се очаква от тях.
 • Арабска и ислямска цивилизация наследство и разпространението на грижа и внимание към моралните ценности.
 • По-тесни връзки и отношения с арабските, ислямските и международни университети и организации от различни регионални и международни научни и културни институции.
 • Техническите нововъведения и адаптирана да служи на обществото, в сътрудничество с университети и други институции на висшето образование и научните изследвания и обучение в различни области.
 • Внимание към въпросите на човешкото развитие и интелектуалното и когнитивно и религиозни ценности парите.

Места

Хеброн

Address
Hebron University
P.O Box 40,
West Bank, Palestine.

Хеброн, Държава Палестина

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: