Vatel Paraguay Asuncion

Представление

Прочетете официалното описание

Френско училище за международно хотелско обучение

Вател пристига в Парагвай през 2011 г., като е единственото училище в цялата страна, осигуряващо двойна степен и дава на учениците си степен, призната от френската държава, бакалавър. Световният успех на училищата във Vatel се дължи на факта, че поддържаме концепция за дуално образование, при което 50% се учат в класове, а останалите 50% в стажове и стажове в най-добрите хотели в нашата страна и по света. Винаги оставайки верен на философията, че "всички теоретични знания трябва да бъдат проверени незабавно чрез практика".

119048_foto-asu-1-6mc7xi.jpg

В Asunción, нека работим с ослепителното предположение и великолепието на американската хотелска верига Wyndham hotels

119049_foto-asu-2-3-x0oyde.jpg

Преподавателският ни състав е съставен от признати професионалисти, които не само предават теоретични знания, но и практически знания от толкова години професионален опит, че са се превърнали в еталони в тази област.

Във Vatel работим не само в академичната и професионална подготовка, но и в познавателното развитие на нашите студенти, вдъхвайки им значението на традиционните етични ценности на уважение, дисциплина, позитивно и инициативно отношение, знаейки как да бъдем и да бъдем и представяме персонала.

Интернационализацията е основополагаща точка във формирането на Вател.

Програмата Marco Polo, най-добрата иновация в академична програма, позволява на студентите от Парагвай Vatel да учат втората си година в друг институт Vatel в света.

Те също са част от мрежа, която не спира да нараства, в момента мрежата на Vatel има 9 000 студенти и 35 000 завършили във връзка благодарение на портала VatelAlumni.

С много конкурентен и настоящ академичен план, Vatel Парагвай предлага двойна степен парагвайски / френски, което гарантира бързо професионално въвеждане:

  • Висша степен на международна хотелска администрация - MEC Парагвай
  • Бакалавърска степен по Международно управление на хотели - Франция

Места

Асунсион

Address
Cruz del Defensor 1322 c/ Prof. Miguel Torres
Асунсион, Парагвай