Прочетете официалното описание

Френска международна школа за обучение на хотели

Vatel пристига в Парагвай през 2011 г. като единственото национално училище, което предлага двойна степен и дава на своите ученици диплома, призната от френската държава, бакалавър. Световният успех на училищата във Vatel се дължи на факта, че поддържаме концепция за дуално образование, при която 50% се учат в клас, а останалите 50% в стажове и стажове в най-добрите хотели в нашата страна и в света. Винаги оставайки верен на философията, че "всички теоретични знания трябва да бъдат проверени незабавно чрез практика".

В Асунсион ще работим с ослепителното предположение и великолепие на хотелите в Уиндъм.

Нашият факултет е съставен от признати професионалисти, които не само предават теоретични знания, но и практически знания от толкова години професионален опит, че са се превърнали в еталони в тази област.

Във Vatel работим не само върху академичното и професионалното обучение, но и върху познавателното развитие на нашите студенти, вдъхвайки им значението на традиционните етични ценности на уважение, дисциплина, позитивно и инициативно отношение, знание как да бъдем и лично представяне122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpg StockSnap / Pixabay

Интернационализацията е основен момент във формирането на Vatel.

Програмата „Марко Поло“, най-добрата иновация в академичната програма, позволява на студентите от Парагвай на Вател да учат своята друга година в друг институт „Вател“ в света.

Те също са част от разрастваща се мрежа, в момента Vatel има 9 000 студенти и 35 000 завършили във връзка благодарение на портала VatelAlumni.

С много конкурентен и настоящ академичен план, Vatel Парагвай предлага двойна парагвайска / френска диплома, която гарантира бързо професионално въвеждане:

  • Степен в Международния хотелски мениджмънт - MEC Парагвай
  • Бакалавър по Международен хотелски мениджмънт - Франция
Програми с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Vatel Paraguay Ciudad del Este

Хотел Vatel ... [+]

Проучване Международен хотелски мениджмънтЗа Вател

Хотел Vatel

Двойно образование и три задължителни езика

Сред многото предимства на нашата програма е системата Éducacion Duale . Системата за преподаване и обучение на Vatel, в която студентът трябва „задължително” да изпълни 50% от теоретичното обучение в часовете лице в лице и 50% от професионалното обучение чрез стажове в договорени хотели в страната и чужбина. По същия начин, в рамките на тази система от студента ще се изисква задължително в рамките на учебната програма, т.е. без допълнителни разходи, изучаването на 3 чужди езика, сред които: английски и френски.... [-]

Парагвай Сиудад дел Есте
Февруари 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
Hotel Casino Acaray 11 de Septiembre y Luis María Argaña
7000 Сиудад дел Есте, Департамент Алто Парана, Парагвай