AHE - The University of Humanities and Economics

Представление

Прочетете официалното описание

история

The Университет за хуманитарни науки и икономика в Лодз е създадена през 1993 година. Това е най-голямата непублична институция на висшето образование в Полша. През 2007 г. в университета, натрупан право да присъжда докторска степен по следните дисциплини: езикознание в отдела на хуманитарните науки, информационни технологии в отдела на техническите науки и визуални изкуства в отдела по изобразително изкуство. През 2009 г. в университета е постигнала известен статус на Академията.

Образованието и нови методи

Университетът има над 20 факултета и предлага богат избор от дисциплини, включително 4 курса по английски език. Студентите могат да избират да учат някои от над 100 игрища. Учебните програми на курсовете са постоянно актуализира в съответствие с изискванията на пазара. В съответствие с изискванията на европейските образователни стандарти на Ahe в Лодз внедрява нова парадигма на образованието, което се характеризира с: нови методи, ново съдържание, нови преподаватели.

Една от най-отличителните черти на Университета по хуманитарни науки и икономика е, че всеки студент се възползва от индивидуален подход към образователните нужди. Тя помага при решаването на задачи и проблеми, с които се сблъскват с по-креативни и иновативен начин. За всяка учебна година ние използваме метода на проекти и семинари, чрез която студентите да развият своите способности и оформят нагласи, за да успеят в живота и кариерата. Благодарение на новия модел на образование на учениците да се развие тяхната личност. По време на проучванията са проведени работни срещи, които повишават уменията в общуването, разрешаване на конфликти, сътрудничеството, или договарянето. Най-добрите проекти се присъждат в четири категории: проект в областта на предприемачеството, про-социален проект, проектът се фокусира върху развитието на личността, и артистичен проект.

Нова преподаватели

Тази нова образователна програма можем да осъзнаем само благодарение на ентусиазма и ангажираността на младите служители, работещи в AHE Лодз. Те водят часовете по проект и работни срещи метод. Те работят с предприемачите, се подготвят проекти, взети от практиката на икономическия, социалния и културния живот. Сред проектите, организирани от студенти могат да бъдат намерени множество изложби, концерти, образователни лекции, културни събития, танцови представления или благотворителни организации. Успехите на тези проекти да доведат до положителни препоръки от предприемачи. Студентите в тяхната работа по проекти решава реалните проблеми и по този начин създават собствения си портфейл, потвърждаващо, придобити компетенции.

Университетски център и околната среда

Университетът по хуманитарни науки и икономика в Лодз се намира в заводски обекти на 19 век. В тези добре запазен, реставриран стени с уникална атмосфера промишлена са организирани образователни, културни и бизнес събития. Нашите студенти и преподаватели имат на разположение добре оборудвана лекционните зали, библиотека, компютърни и мултимедийни лаборатории, радио студио, телевизионни студия, научни семинари и изложбени галерии. Има и столова.

The Полската виртуален университет (Polski Uniwersytet Wirtualny) и е част от AHE. Образователната платформа PUW предоставя възможности да получат квалификация, без да се нуждаят от пътуване и се нарушава ежедневните задължения или семейни ангажименти.

В Ahe е академия на съвременни технологии похвали и професионално оборудвана издателство, телевизионно студио, амбулатория и печатница, както и най-голямата, сред които не са държавни училища в региона, свободен достъп на библиотеката. Ние сме първата и единствена училище в Полша, която предлага специализация в мейнфрейм системи - виртуализация, сделка, масовото им превръщане т.н.

Над 20 години опит

Година 2013 е изключителна, защото в университета празнуваше своята двадесета годишнина. Тези две десетилетия позволиха на Университета по хуманитарни науки и икономика в Лодз превърне в един от най-големите частни университети в Полша.

Места

Лодз

AHE - The University of Humanities and Economics

Address
Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
(University of Humanities and Economics in Lodz)
ul. Sterlinga 26

90-212 Лодз, Великополско воеводство, Полша
Телефон
+48 800 080 888

Програми

Това училище също предлага: