Прочетете официалното описание

Училище на Form предлага 3.5-годишен проект, разбира пълно работно време, след което студентите получават бакалавърска степен от Университета на обществените и хуманитарните науки (SWPS).

Училище на Form има:

Най-добрата програма за проучване на Полша според Министерството на науката и висшето образование; отлично и известния екип от преподаватели; модерни и добре оборудвани работилници и ателиета; великолепно отношения на сътрудничество с много полски и международни компании. Уникалното проучване Програмата съчетава работата по проекта и за образование в областта на хуманитарните които е разработена от нашия екип от експерти, ръководени Lidewij Edelkoort, председател на Академията Design в Айндховен (1999-2008), стратегически директор и наставник на училище на форма.

Училище на Form е отворена за всички - tinkerers, анализатори, програмисти, хора с любов към DIY - и ще ви помогне да развиете, да добавя, да се подобри и да използват своите умения и интереси.

Ако желаете да повлияят на промените в света, за да се подобри качеството на живот на хората, и да разберат и да отговарят на нуждите на съвременното общество, тогава училище за Form е за вас.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • полски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Програмата е номиниран за най-добрата програма в Полша според Министерството на науката и висшето образование, които трябваше да прерови огромна територия милион кандидат ... [+]

Бакалавър по дизайн Защо този курс?

Учебната програма по дизайн в Познан кампуса на Университета на обществените и хуманитарните науки (School на Form) е номиниран за най-добрата програма в Полша според Министерството на науката и висшето образование, които трябваше да прерови огромна територия милион кандидати, за да се намери победител.

Министерството подчерта интердисциплинарен характер на програмата и на факта, че тя включва модерни подходи към образованието и учи практически умения у студентите пълно заземяване за бъдещето си в реална работна среда.... [-]

Полша Познан
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски

Welcome to School of Form