School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Представление

Прочетете официалното описание

Училище на Form предлага 3.5-годишен проект, разбира пълно работно време, след което студентите получават бакалавърска степен от Университета на обществените и хуманитарните науки (SWPS).

Училище на Form има:

Най-добрата програма за проучване на Полша според Министерството на науката и висшето образование; отлично и известния екип от преподаватели; модерни и добре оборудвани работилници и ателиета; великолепно отношения на сътрудничество с много полски и международни компании. Уникалното проучване Програмата съчетава работата по проекта и за образование в областта на хуманитарните които е разработена от нашия екип от експерти, ръководени Lidewij Edelkoort, председател на Академията Design в Айндховен (1999-2008), стратегически директор и наставник на училище на форма.

Училище на Form е отворена за всички - tinkerers, анализатори, програмисти, хора с любов към DIY - и ще ви помогне да развиете, да добавя, да се подобри и да използват своите умения и интереси.

Ако желаете да повлияят на промените в света, за да се подобри качеството на живот на хората, и да разберат и да отговарят на нуждите на съвременното общество, тогава училище за Form е за вас.

Места

Познан

Address
School of Form,
Głogowska Street 18

60-734 Познан, Люблинско воеводство, Полша

Програми