Прочетете официалното описание

Warsaw Film School - 15 години филм и иновации

WarsawFS102

Warsaw Film School е основано през 2004 г. от полския филмов режисьор, продуцент и сценарист Maciej Slesicki и един от най-популярните актьори в страната, Boguslaw Linda - спектакълът на последния филм на Анджей Вайда "Afterimage".

Академията е уникална филмова институция, една от трите в страната, която издава BA дипломи и единственото артистично училище под патронажа на Министерството на културата, за да има BA International Studies на английски език.

Warsaw Film School във Warsaw Film School намира в столицата на Полша и е в центъра на филмовия образователен център, който включва и филмово училище, средно училище, професионално училище, арт-кино Kino Elektronik и продуцентска компания.

Лектори на Warsaw Film School , като хелмер Кшищоф Зануси и номинирания за Оскар Бартош Конопка, са сред най-известните полски и международни режисьори, специалисти в областта на киното и новите медии. През 2010 г. Warsaw Film School премества в нов кампус, с капацитет от 2600 кв. М, предлагащ място за филмови и фотографски снимки, тъмни стаи, пост-продукционни съоръжения и висококачествено звуково студио.

Нашата завършила Дорота Кобиела беше номинирана за "Оскар 2018" за "Loving Vincent". Това беше втората номинация за Оскар, на която нашите ученици могат да се гордеят. Първият е даден през 2015 г. на Томаш Śliwiński за документалния си кратък предмет "Нашето проклятие".

Warsaw Film School е в сърцето на Полша, страна, която произвежда около 60 игрални филма годишно и участва в 20 до 30 международни копродукционни проекта годишно. Намираме се в средата на динамично развиващия се аудиовизуален пазар, със силна филмова традиция и искрена привързаност към филма като начин на лично и политическо изразяване.

Warsaw Film School организира редица образователни, артистични и професионални събития, включително Script Fiesta - единственият напълно отворен фестивал в Европа, посветен на изкуството на писане за екрана. Всяка година стотици професионалисти се събират за една седмица на майсторски класове, уъркшопи, пикинг сесии и социални събития. В списъка на специалните гости влизат Джо Естерхас, Пилар Алесандра, Линда Аронсън, Джейн Кемпиън и победителят от Сънданс 2016 от Израел - Елит Зексер.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

Warsaw Film School

Този курс по бакалавърска степен изследва многото начини, по които кинематографът участва в съвместния процес на превод на сценарии в смислени и стимулиращи филми. Работи ... [+]

ЗАПИСВАНЕ за учебната 2020/2021 годинаДа бъде обявенИновативна образователна програма

Warsaw Film School стартира уникален бакалавърски курс по бакалавърска и мултимедийна програма, който се оказа много популярен сред чуждестранните студенти. Иновативната програма за нашата нова специализация в кинематографията и постпродукцията се базира на знанието и опита на мултимедийни специалисти от световна класа, както и на активни режисьори, творци.... [-]

Полша Варшава
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Warsaw Film School

Тази 3-годишна програма за филмово режисура на BA съчетава академичната теория с практическите умения, за да подготви студентите с всеобхватните познания, от които се нуж ... [+]

ЗАПИСВАНЕ за учебната 2020/2021 годинаДа бъде обявенИновативна образователна програма

Warsaw Film School стартира уникален бакалавърски курс по бакалавърска и мултимедийна програма, който се оказа много популярен сред чуждестранните студенти. Иновативната програма за нашата нова специализация по филмови режисура и видеоигри се базира на знанията и опита на световноизвестни мултимедийни специалисти, както и на активни режисьори, създатели и производители на видеоигри.... [-]

Полша Варшава
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Location address
Warsaw Film School
7 gen. Zajączka st.

Warsaw, Мазовецко войводство, 01-518 PL