ISCET Instituto Superior de Ciências Empresariais e do Turismo

Представление

Прочетете официалното описание

ISCET интегрира частната мрежа за висше образование, ситуация, която позволява и вдъхновява оригиналността на проект, характеризиращ се с взискателен профил на научна строгост и хуманистичен аспект. По този начин разработването на курсовете се стреми да гарантира на студентите най-добрите условия за обучение, оценявайки достойнствата и искането за ангажимент.

Органите, отговорни за педагогическото и научно управление, в рамките на съответните сфери на компетентност, за правилното функциониране на ISCET, са директорът, Технико-научният съвет, Педагогическият съвет и Съветът, в сътрудничество с администрацията. консултативен. ISCET също има Студентски доставчик и Учител.

ISCET има няколко структури за подкрепа, като CIIIC - Център за интердисциплинарни изследвания и намеса в общността, GRI - Служба за международни отношения, GESP - Служба за стажове и професионални изходи и GAB - Служба за комуникация.109852_pexels-photo-1595391.jpeg

Защо ISCET?

 • Проект, характеризиращ се с взискателен профил с научна строгост и хуманистичен характер.
 • Той се намира точно в културния и градски център на Порто.
 • Институция, която осигурява усърдни събития като колоквиуми, конгреси, лекции, семинари, работни срещи, учебни посещения и церемонии за връчване на дипломи и налагане на знаци.
 • Мултикултурно училище, където изучават млади хора от различни националности.
 • Тя поддържа споразумения с множество чуждестранни институции, а именно европейски университети и PALOP.
 • През 2015/16 г. средната стойност на стипендиите, предоставени на студентите от ISCET от DGES (Генерална дирекция „Висше образование“), достигна ниво от 86%, със средна стойност от 1668,33 €.
 • Стажовете се провеждат ежегодно в повече от 100 компании и други престижни организации в съответните им сектори: AEP, Around Knowledge, CM Maia, CM Porto, Casa da Música, Crowne Plaza Hotel, Garland, Порто Канал, Porto Palácio Congress Hotel
 • Систематично се разработват проучвания върху реални случаи и компютърни симулации в областта на маркетинга и рекламата, туризма, международната търговия и привличането.
 • Повечето членове на ISCET факултета се състоят от докторанти, магистри и специалисти, които са висши мениджъри на големи компании и други организации.
 • До 2015/16 г. 80% от завършилите са били заети.
 • В списанието Routes са публикувани редица научни изследвания на учители и студенти109853_pexels-photo-267885.jpeg

Места

Порто

Address
RUA DE CEDOFEITA 285 4050-180
PORTO - PORTUGAL

Порто, Област Порто, Португалия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: