Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)

Представление

Прочетете официалното описание

Кои сме ние?

Една от най -старите университетски институции за частно висше образование в Португалия , с повече от седем десетилетия на съществуване. Министрираме единадесет курса от І-ви цикъл (Дипломиране) по социална работа, психология, журналистическа информация, бизнес комуникация, компютърни науки с бизнес, компютърни науки, мултимедия, комуникационен дизайн, управление, управление на човешките ресурси и счетоводство и одит.

121099_EdificiosISMTbanner_1185x350_a.jpg

Що се отнася до курсовете от 2-ри цикъл (магистър) е разрешено функционирането на следните: Клинична психология (с три отрасла на специализация), Управление на човешките ресурси и организационно поведение, Социална психология на здравето, Социална работа, Социална геронтология, Администрация на мрежата и Информатика Системи (в партньорство с ISPGAYA). В допълнение към тези курсове ISMT предлага и следдипломни курсове (неакадемична степен), освен кратки обучения, проведени в рамките на Prime Training Center (резултат от партньорството между Института и PROFIFORMA, Офис за консултации и обучение, ООД), което включва, сред другите курсове за обучение на учители.

ISMT, съгласно Протоколите за сътрудничество, си сътрудничи в докторски проучвания, като например курса на докторантска степен. по психология (в съгласие с Университета на Естремадура - Испания). Ние също сме институт за обучение, акредитиран от DGERT (Генерална дирекция за заетост и трудови отношения) и Съвет на звено за научно и педагогическо обучение.

Колко сме?

Около 30 служители и 100 преподаватели / сътрудници и близо 1400 студенти , което представлява факултет и студентско тяло, което е креативно, иновативно и критично.

121097_interiores.jpg

Как сме?

Изискващ в изграждането на настоящето и нетърпелив за бъдещето.

Защо сме?

Защото искаме да допринесем за създаването на критична маса и искаме да подкрепим проект за иновативно преподаване. И понеже новото хилядолетие се основава на качеството, което е големият ни залог. Сигурни сме, че ISMT е мястото, където бъдещето вече е започнало. Режисьорът Карлос Амарал Диас

Места

Коимбра

Instituto Superior Miguel Torga (ISMT)

Address
Largo da Cruz de Celas, 1
3000-132 Коимбра, Област Коимбра, Португалия
Уебсайт
Телефон
+351 239 488 030