Прочетете официалното описание

UFP

The University Фернандо Песоа (UFP), създадена от образование и култура Фондация "Фернандо Песоа" (FFP) и признат обществен интерес от Наредба-закон № 107/96, от 31 юли, е в резултат на иновативен проект на висшето образование, започна през 1980 г. с висше Информация науките институт и Дружеството, и Института Еразъм за висшето образование, който му служи структурна основа и чиито старшинство степени и дипломи наследена в съответствие с член 7 от този указ.

С мотото Nova et Нове (иновации в знания и методи на преподаване), UFP има за цел да преподаване, научни изследвания, на местните общности в предоставянето на услуги в областта на обучението, предлагани от техните колегии, в зависимост от техния научна и педагогическа структура:

Факултет по наука и технологии (Порто) Факултет по хуманитарни науки и социални науки (Порто) Факултет по здравни науки и Факултет по здравни науки (Порто) Понте де Лима Unit, също с Health School

С влизането в експлоатация на вашия Учебна болница, на UFP Предполага се също като субект, който предоставя обща здравеопазването и специализиран, без да се засягат непрекъснатостта на текущите си Педагогически клиники по дентална медицина, физикална терапия, терапия реч, Психомоторн рехабилитация и психология, където учениците се контролират клиничната практика с пациенти информиран система съгласие.

Факултетът, редовно и постоянно връзката до университета, се състои от около двеста и петдесет учители, 80% от които са притежатели на докторска степен. И изследванията с нейното собствено финансиране от FFP или финансиран от Фондация за наука и технология или специфичните програми на Европейския съюз, която се проведе в мултидисциплинарни центрове.

UFP-UV, работещи в образователни платформи на разстояние, асинхронен (SAKAI) и синхронен (Blackboard Сътрудничество), поддържа и разширява териториалния обхват и курсовете за обществена класната стая на три колегии.

Всички това оправдава, все по-често, класификацията, направена от "Асоциацията на европейските университети", който в своя доклад, класифицирани на UFP като "един от най-важните частни университети в Португалия."

Има няколко характеристики, които отговарят на изискванията и отличаващи UFP и имат право на новия си девиз et девет:

Международна оценка на САЩ (European University Association); Курсове вече адаптирани към Декларацията от Болоня; собствена преподаватели с неоспорим академично качество и професионална стабилност; взискателни образование, обслужвана от педагогически логистика на призната качество; методическа и научните иновации; Environment хуманизирано и технологично напреднали обучение; благоприятни международни отношения студенти и преподавателски; университет-бизнес партньорства за научни изследвания, университет разширение и стажове; Партньорства за международно университетско сътрудничество; проект за социално действие и общността на терен в обществено здраве и околната среда; Офис на стратегически и организационни качествени проекти.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • Portuguese (Portugal)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

University Fernando Pessoa

А степен по политически науки и международни отношения има за цел да предостави мултидисциплинарен експертен опит в области, които дават възможност за упражняване на разл ... [+]

Специалности / Продължителност / ECTS

1-ва степен цикъл * / 6 семестъра / 180 ECTS

Представяне

А степен по политически науки и международни отношения има за цел да предостави мултидисциплинарен експертен опит в области, които дават възможност за упражняване на различните професионални дейности в политически и международни полета.

Универсалността на знанията, придобити по време на степента покрива политически науки, история, икономика, социология, антропология, култура, право, психология и международни отношения (като самостоятелна научна област). С този крос-гама от знания, той е предназначен, че бъдещите висшисти по политически науки и международни отношения имат способността да изпълняват професионалните задължения в широк спектър от дейности и сектори. Упражняването на тези дейности може да се проведе в страната или в чужбина, като студентите получават по-задълбочено обучение по чужди езици.... [-]

Португалия Porto
Запитване на информация
Portuguese (Portugal)
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

Welcome to UFP