Vatel Rwanda

Представление

Прочетете официалното описание

Студентите на Vatel в Руанда ще завършат с престижна международно призната степен, предоставяйки им широк спектър от вълнуващи възможности за кариера в международната индустрия на хотелиерството в Африка, Азия, Америка и Европа. Иновативният подход на Vatel ги снабдява със знанията и уменията за изпълнение на роли на високо ниво след завършване на обучението им, като предоставя практически тренировъчни упражнения и индустриални назначения по време на цялата тригодишна програма.

Учете в Кигали, Руанда

Руанда е разположена в сърцето на региона на Източна и Централна Африка. Поради прогресивното управление на страната и благоприятния за бизнеса инвестиционен климат, Руанда отбеляза огромен напредък през последните 20 години. Днес Руанда е класирана сред десетте най-бързо развиващите се икономики в света.

Столицата Кигали се счита за един от най-красивите градове в Африка. Разположен сред нежно подвижни хълмове, с маникюрни тревни площи и безупречни алеи, облицовани с палмови дървета, Кигали също се радва на репутацията си сред най-чистите и зелени градове в света.

Този млад и динамичен град бързо се превръща в център за бизнес пътешественици, домакин на големи конференции, конвенции и изложби. Освен това се грижи за туристи от висок клас екотуризъм, които пристигат в града, преди да се свържат с националните паркове в други части на страната.

Кигали има голяма студентска популация и е идеално място за живот и учене с чистата, безопасна и подредена среда.

Руанда е атрактивна дестинация за екотуризъм и е класирана на третата най-зелена страна в света от World Travel Guide. Богатото биоразнообразие на страната включва величествени планински горили на север, могъщи лъвове, величествени слонове и грациозна жирафа на изток, най-старите дъждовни гори в Африка и панорамни чаени плантации на юг, както и живописни брегове по красивите тюркоазени води на езерото Киву на запад ,

126645_shutterstock_441108568.jpg

Vater, Глобална мрежа от училища за управление на хотелиерството и възпитаници

Vatel има 50 училища за управление на хотелиерството, разположени в Европа, в Америка, в Азия и Африка. Те споделят една и съща мисия: подготвяне на по-младите поколения да изграждат своето професионално бъдеще в международните индустрии за управление на хотелиерството и туризма.

Vatel реши да:

  • Обучете техники за управление, базирани на два века история в индустрията на гостоприемството, базирани на висококачествени услуги и удовлетвореност на клиентите. Това включва всички културни аспекти на клиентите, от страната, в която се намира хотелът, до персонала, който работи в него.
  • Предайте френското изкуство на гостоприемството, признато в целия свят като знак за качество, добър вкус и високи постижения.
  • Преподавайте френски език във всички държави, които не говорят френски, където нашата група работи.

Вече имаме 35 000 възпитаници, които работят по целия свят и които с гордост наричат себе си Vateliens и работят в най-красивите хотели на земята.

Vatel става международен

В началото на 21 век, 20 години след откриването на първото училище във Вател във Франция, всички международни фактори за развитие бяха готови да задействат: нашата образователна концепция, основана на прогресивната и контролирана смесица от теория и професионален опит, е доказана; тя е устойчива и готова да бъде въведена в чужбина. Оттогава се откриват нови кампуси в Европа, Азия, Америка и Африка.

Разположена на четири континента, мрежата на училищата във Вател съставлява 1-ва световна група за бизнес училища в сферата на хотелиерството и туризма, избрана от професионалистите за най-добро училище за управление на хотелиерството.

Духът на Вател, ценности за целия живот

Успехът на Vatel се основава на пет стълба. По целия свят членовете на нашия факултет са се научили да:

  • имат дълбоки връзки със своите ученици.
  • създават динамични условия за учене.
  • предават своето ноу-хау и знания.
  • въведете концепцията за правилното поведение във всички ситуации.
  • имат близки отношения с професионалисти, работещи на хотелиерски и туристически мениджърски позиции.

Преподавателските екипи на Vatel Group са съставени еднакво от преподаватели от университети и професионалисти, които са си направили име в своите области.

Места

Град Кигали

Address
KN 29 Street,16
Град Кигали, Руанда