Baltic Humanitarian Institute

Представление

Прочетете официалното описание

Балтийско хуманитарната институт (BGI) - Една модерна образователна институция, изпълнява най-високите програмите за качество, следдипломна и допълнителна професионалното образование.

статус институция потвърждава от лиценза на Федералната служба за надзор на образованието и науката. Наличието на държавна акредитация позволява на институцията да издава държавни дипломи за висшисти.

Балтийско хуманитарната институт (BGI) - е частна образователна институция, която, съответстваща на държавните образователни стандарти, Подготвя специалисти в областта на висшето първо, второ, следдипломно, както и допълнително професионално образование.

Отдели на Института:

Факултет по икономика и управление; Юридически факултет; Факултет по психология; Вторият висшето образование; Факултет допълнително образование.

главницата задача BGI е конкурентен проблем, професионално компетентни професионалисти, които притежават отлично ниво на практически и научни познания. За да се постигне тази цел, максимално институт подобрен в полза на своите студенти.

BGI институт подготвя специалисти в области като икономика, общинската и държавната администрация и управление.

произведенията на Института висококвалифициран преподавателски състав и практикуващи, Което ни позволява да се гарантира високо качество на обучението.

В момента, в Балтийско Института по хуманитарни науки в Санкт Петербург е разработил материално-техническа база, която дава възможност да се справят с проблеми при обучението на всички студенти на сегашното ниво, специални компютърни класове и други специално оборудвани класни стаи и библиотека, която съдържа най-новите учебници, и научни списания.

Състезанията Института всяка година, както и конференции, които дават възможност на студентите да се развиват и усъвършенстват знанията и уменията си. Друга особеност на BGI е наличието на предуниверситетско обучение и допълнително образование, което включва: курсове за професионално развитие, обучение, подготовка за изпита, особено изпит и изпит курсове. Благодарение на тези характеристики на институцията на висшето образование, кандидатът или студент ще бъде много по-лесно да премине на държавен изпит и тест на себе си и силата си в избраната посока.

Институт BGI развива през цялото време, отварянето на нова престижна специалност, която ви позволява да се развива сътрудничество със западните партньори на по-високо ниво. Това дава възможност на завършилите да BGI практическо обучение в чужбина и получават международен сертификат, който ще бъде в търсенето на специалисти на пазара на труда.

Образованието в Балтийско хуманитарната институт

В BGI, следните форми на обучение:

ден; непълно работно време; кореспонденция; възможност за обучение за индивидуална учебна програма.

Поради това разнообразие на форми на обучение в хуманитарната институт на Балтийско, всеки може да изберете този, който го подхожда най-добре, както и да се съчетаят проучване и работа, ако е необходимо.

Студентите, които не говорят на руски език, за да се запишат в курсове / програми ще бъдат отпуснати от една година въвеждащ курс по руски език.

Студентите, които не говорят руски, ще бъдат осигурени с един годишен курс на уводната на руски език преди записване в специалности / програми.

Места

Санкт Петербург

Baltic Humanitarian Institute

Address
пр. Стачек, д. 72, лит.А ст.м. “Кировский завод” (рядом с метро)
198188 Санкт Петербург, Sankt-Peterburg, Русия
Телефон
+8 800 770 03 80