Minin University

Представление

Прочетете официалното описание

университет

Нижни Новгород държавен педагогически университет кръстен Козма Минин (Mininsky University) - институцията с богати традиции: Институт за учители е основана в този град през 1911 г., три-четвърти от учителите в региона на Нижни Новгород - нашите възпитаници. В допълнение, сред нашите студенти - психолози и лингвисти, инженери и мениджъри, художници и дизайнери.

Днес Mininsky университет активно разработен, за да отговаря на съвременните изисквания и образователни стандарти, за да отговори на нуждите на частни лица в обучение през целия живот, за да отговори на реалните проблеми на социално и национално развитие. Ние осъзнаваме, амбициозни проекти: изграждане на цялостна система за осигуряване на качеството на образованието, откриването на нови области и програми за обучение, компютъризация на университета. Международно сътрудничество: В момента, в университета има студенти от 27 страни.

Заедно с други образователни институции и изследователски центрове, неправителствени организации и агенции, ние сме активно ангажирани управление на изследователски дейности (главно в областта на педагогиката, управление на образованието, приложната психология, философия) се стреми да бъде център на образование на гражданско съзнание и да генерират социални инициативи.

Мы прилагаем все усилия для того, чтобы совершенствовать региональную и национальную систему образования, стать элементом международного образовательного процесса, подготовить педагога нового типа, понимающего себя и общество, личность, способную обеспечить развитие человека в течение всей жизни.

Места

Нижни Новгород

Minin University

Address
ul. Ulyanova, 1
Нижни Новгород, Нижегородска област, Русия
Телефон
+7 831 436-01-94