Raffles Design Institute Riyadh

Представление

Прочетете официалното описание

За Рафълс Рияд

"Глобалното висококачествено образование не трябва да напускате семейството си за"

Рафълс е висококачествен частен доставчик на частни образователни програми, признат за международно признат като първокласното студентско и висше училище в Азиатско-тихоокеанския регион от 1990 г. и една от първите 50 проектантски школи по света с над 20 000 завършили и настоящи кандидати, днес мрежата на Рафълс се простира до 30 колежи в 29 града в 12 страни в Азия, Азия, Австралия

Гордост, този глобален образователен опит се довежда до Близкия изток, като се започне през Рияд през 2013 г. чрез вълнуващо съвместно предприятие между Raffles International Corporation и една от водещите и разнообразни предприятия на Саудитска Арабия.

С експертите на Международния образователен корпус на Рафълс, които идват в Рияд, кандидатите могат да се възползват от печалбите си, докато са в близост до близките си.

Сега Рияд "DESIGNERS TO BE" имат възможност да открият, формират, постигнат, трансферират и прилагат знания, за да станат най-добрите дизайнери в някое от следните специалности, които предлагаме:

Моден дизайн, дизайн на бижута, дизайн за визуална комуникация, моден маркетинг

В "Рафълс" ние се ангажираме да популяризираме дизайна като индустрия и дизайнери като творци, които търсят страстта си и превъзхождат върховите постижения и обещават на общността на Рияд нова вълна от талант, допринасяща за общото усъвършенстване на дизайнерската култура, "Saudi Design Hub".

В своята мисия и екип Рафълс КСА работи в стремежа си да предоставя лидери в своите професии и в обществото, като подчертава ролята си на овластяване, като предоставя на жените кандидати необходимите знания и умения, за да станат предприемачи и професионални играчи в дизайнерския свят на местно и регионално ниво. в световен мащаб.

Обучението на пълен работен ден и вградените международни модули, заедно с вдъхновяваща и хоризонтална среда, отразяват постигнатите резултати от осигуряването на добре закръглени студенти с уникална експозиция към глобалното движение и култура.

Глобално разпознаване

Обучението с Рафълс Дизайн институт ви осигурява международно признати квалификации. Вашата усъвършенствана диплома или диплома ще бъде предоставена заедно с Рафълс Колеж по висше образование (RCHE), Сингапур и награден от нея. RCHE е регистрирана и сертифицирана от CPE и EDU TRUST Singapore.

Както е известно, образователните стандарти на Сингапур се смятат за сред най-високите в света. Вашата усъвършенствана диплома ще ви позволи да продължите образованието си и да получите бакалавърска степен, като изучавате само още 4 термини в една от международните корпоративни степени на Рафълс, като например Сингапур, Австралия, Малайзия, Швейцария или Индия.

акредитация

Raffles KSA предоставя най-високите акредитирани сертификати за дизайн в Саудитска Арабия и Близкия изток. Нашите усъвършенствани степени за дипломи се доставят съвместно с Колежа по висше образование на Рафълс (RCHE), Сингапур и се присъждат от нея.

Рафълс Колеж по висше образование (RCHE) е регистриран в CPE (Съвет по лично образование) в Сингапур и е акредитиран от EDU TRUST Сингапур.

Визия, мисия, философия

Обучението с Рафълс Дизайн Институт Ви осигурява международно признати квалификации. Вашата степен се предоставя заедно с Raffles College of Higher Education (RCHE) Сингапур, който е регистриран и сертифициран от CPE и EDU TRUST. Изучаване на осем термина в Рафълс Рияд за напреднала диплома и два термина "Топ" в "Рафълс Колежс" ще ви позволи да постигнете бакалавърска степен по дизайн.

Сингапурските образователни стандарти се смятат за сред най-високите в света. Вашата Разширена диплома и бакалавърска степен ще ви позволи да продължите образованието си и да придобиете квалификация за магистърска степен, като изучавате още още два часа в Рафълс Колидж в Сингапур, Университета Честър в Обединеното кралство, Сингапур, Малайзия, Индия или Тайланд.

Места

Рияд

Address
Office No. 25, Home Offices, intersection of Al Oroubah Road by Prince Turki's road
11454 Рияд, Провинция Рияд, Саудитска Арабия

Програми

Това училище също предлага: