Asian International College

Представление

Прочетете официалното описание

Asian International College Asian International College (известен преди като Learning Capital College) се стреми да се свърже с общността на граждани на света, които споделят подхода на участието в обучението и са заинтересовани да бъде в предната част и центъра на днешната икономика на знанието, за да бъде готов за бъдещето. Учащите се присъединят програми AIC е не само да се "обучават", но да мислят, да участват и да се създаде ... Преподаватели AIC направим повече от това просто да учат, те слушат, да провокира и предизвикателство. Вълнуващо подход AIC да доставят своите акредитирани програми съчетава най-доброто от двата свята с физически помещения в североизточната Сингапур, както и достъп до пероните на състоянието на най-съвременните доставка онлайн, разработени от дълбоко опитни екипи образованието технологии в Universe Knowledge. За Universe Knowledge Universe Знанието е водеща световна организация за образование с мрежа от над 3000 локации по целия свят, в които работят над 30 000 професионалисти в образованието. Компанията докосва живота на над 300 000 студенти ежедневно чрез страстни възпитатели, иновативен педагогика, строга учебните програми и използването на сложни образователни технологии, като предлага отлични услуги във всички образователни сектори чрез добре признати и уважавани институции в ранна детска възраст, основно и средно, и висше образование. Asian International College е член на семейството на Universe Knowledge. Визия, мисия и основни ценности Нашата визия За да бъде признат за световно и предоставянето на качествени иновативни програми във висшето образование и професионално развитие. Нашата мисия Asian International College доставя програми авангардни, улеснени от екип от доказали се преподаватели, използващи най-новите методи на преподаване и образователни технологии, винаги при спазване на най-високо качество и етични стандарти. Основни ценности Focus Customer Ние поставяме нуждите и интересите на нашите обучаеми за първи път в разработването и предоставянето на нашите програми и стандарти за обслужване.

Духът на иновации Ние насърчаване на култура на иновации и страст към съвършенство във всичко, което правим. Професионална етика Ние сме ангажирани с постигането на най-високи професионални и етични стандарти във всички правим.

Уважение Ние насърчаваме индивидуалност, приобщаване и културното многообразие.
Социална отговорност Ние почитаме нашите екологични и социални задължения, като внедрявайки силно чувство за отговорност и общността в рамките на нашата организация.

Места

Сингапур

Address
11, Eunos Road 8, #04-01
408601 Сингапур, Сингапур

Програми

Това училище също предлага: