DigiPen - Institute of Technology Singapore

Представление

Прочетете официалното описание

В технологичния институт DigiPen Сингапур ще изпитате строго образование, предназначено да ви подготви за вълнуващи възможности за работа в световната цифрова икономика. Чрез обучението си ще разработите теоретични рамки и основополагащи знания, които ще бъдат подходящи и полезни през цялата ви кариера.

В допълнение към редовните си курсови работи и задачи, вие ще прилагате своите знания в практически екипни проекти, които поддържат комуникация и интердисциплинарно сътрудничество. Този фокус, базиран на проекта, ви предизвиква да решавате трудни проблеми, докато работите заедно за създаване на оригинален софтуер, игри, анимации и други в академична среда, която копира професионално продуцентско студио. Докато завършите, ще имате силно разбиране на основополагащи знания във вашата област, способността да иновавате нови решения и портфолио от работа, което може да ви помогне да изпъкнете пред бъдещите работодатели.

НАШАТА ИСТОРИЯ

DigiPen е основана от Клод Комер през 1988 г. във Ванкувър, Канада, като компания за компютърна симулация и анимация. С увеличаването на търсенето на работа, г-н Comair се сблъсква с трудности при намирането на квалифициран персонал, който не само има фундаментално разбиране на компютърните науки, но също така е запознат с най-новите цифрови технологии. Като такъв DigiPen започна да предлага специализирана програма за обучение по 3D компютърна анимация. Скоро след това DigiPen си партнира с Nintendo of America, за да създаде програма за сертифициране в програмирането на видеоигри.

С развитието на видеоигрите от обикновена 2D графика до сложни 3D светове, необходимостта на индустрията от квалифицирани служители с напреднало образование в областта на цифровото изкуство, дизайна и софтуерното инженерство продължи да се разраства. Предвиждайки тази нарастваща нужда, DigiPen създаде и започна да предлага първата в света програма за бакалавърска степен по разработване на видеоигри (бакалавърът по наука по компютърни науки в интерактивна симулация в реално време), която да подготви студентите за уникалните предизвикателства при създаването на професионална 3D игра и симулация софтуер. През 1998 г. DigiPen премества кампуса си в Редмънд, щата Вашингтон, САЩ и отваря врати като DigiPen Institute of Technology.

Това, което започна като новаторски подход към обучението за симулация и развитие на игри, се превърна в нови програми в дигиталното изкуство и анимация, компютърната техника, дизайна на игри, дизайна на музика и звук и други специализации в областта на компютърните науки. Днес DigiPen предлага девет бакалавърски програми и две магистърски програми в своя кампус в Редмънд. DigiPen също предлага образователни програми в два международни кампуса в Сингапур и Билбао, Испания, както и чрез съвместни образователни партньорства с училища в Южна Корея и Тайланд.

Разликата в DigiPen

Студентите избират DigiPen (Сингапур) по различни причини - било то нашите специализирани програми, акцент върху екипните проекти и приложното обучение, изключителните възпитаници на мрежата и връзките в индустрията или опитните преподаватели. Това са само няколко от характеристиките, които определят както ние сме, така и какво правим.

Фокусирани

Като декларирате своята област на обучение, когато кандидатствате, ще скочите право в курсовата работа, най-подходяща за вашата област. До края на обучението си ще имате високо ниво на знания и ще сте готови да направите скока в новата си кариера.

Hands-On

DigiPen ви учи да бъдете проблем и новатор чрез реални проекти. Прилагайки академични принципи в конкретни годишни екипни проекти, вие и вашите връстници получавате практическите знания, за да станете създатели - не само потребители - на технологиите.

свързан

Нашите силни връзки с технологичния сектор в Сингапур ви позволяват да влезете в дълбок кладенец от опит в индустрията и да започнете да изграждате професионалната си мрежа от първите си дни в кампуса. Ние работим в тясно сътрудничество с редица уважавани индустриални партньори - включително Ubisoft Сингапур, Autodesk, Koei Tecmo, Continental Automotive и други, за да осигурим професионален растеж и възможности за кариера на нашите студенти.

известен

Учениците от DigiPen са спечелили 57 награди на фестивала на независимите игри - повече от всяко друго училище в света. И в продължение на 10 години, The Princeton Review класира DigiPen сред първите пет училища за дизайн на игри.

опитен

Ние наемаме експерти от световна класа от водещи академични институции и индустриални гиганти, като Microsoft, Nintendo, Disney, Pixar, Bungie и Sony. Преподавателите ни от факултета пренасят колективния опит на отличените с награди академични изследвания, най-модерната разработка на софтуер, производството на видео-игри с тройни A и директно ръководство в индустрията.

Места

Сингапур

Address
PIXEL Building,
10 Central Exchange Green,

139660 Сингапур, Сингапур

Програми

Това училище също предлага: