DigiPen - Institute of Technology Singapore

Представление

Прочетете официалното описание

Като първият в света колеж, за да предложи програма за бакалавърска степен, посветена на игри за развитие, DigiPen технологичен институт отдавна е най-добрият избор за студенти преследват кариера в цифровите интерактивни медийни индустрии.

The ръководено от постигнатите резултати същността на тази промишленост е поставил високи стандарти и създаде жестока конкуренция за студенти, които влизат на пазара на труда днес. За да успее, човек трябва да достави уникални и ангажиране интерактивни преживявания с днешните публика. Този тип вярно технологичните иновации може да бъде постигната само от тези, които имат дълбоко, фундаментално разбиране на сложната връзка между потребителя и опит.

DIGIPEN технологичен институт СИНГАПУР

Singapore сега е дом на първия международен кампус DigiPen е. Кампусът Сингапур е създадена по покана на правителството на Сингапур като част от инициативата на страната, за да се изгради на острова в един образованието хъб с визията на превръщането му в "Global Schoolhouse". Присъствие DigiPen също ще допринесе за визия на правителството на Сингапур да превърне острова в "Global Digital Studio."

DIGIPEN: минало, настояще и бъдеще

Основана в Северна Америка през 1988 г., DigiPen продължава да бъде лидер в областта на образованието и извън игра за развитие. Със силно академични специалности, преподавани от световна класа факултет, цялостна учебна програма на Института отива далеч отвъд просто децата да се обучават как да използвате софтуера изкуство производство или специфични програмни езици. Чрез стажове, проекти екип базирани, и възможности за преподаване, DigiPen студенти директно изпитат какво е необходимо, за да се превърне в успешен и ценен член на интерактивни медии общност. Научете повече за историята на DigiPen.

Академици

Обща информация

Всички специалности DigiPen са предлагани на място и лично да даде на студентите с оптимални нива на обучение, подкрепа и сътрудничество Всяка програма степен е консултативен комитет, съставен от преподаватели, служители и професионалисти, които правят преглед на учебната програма на годишна база за уместно взискателност и подходящо съдържание Занятията се провеждат на базата на семестър Нови учащите се записват веднъж годишно през есента

Места

Сингапур

Address
PIXEL Building, 10 Central Exchange Green,
138649 Сингапур, Сингапур