Raffles Singapore

Представление

Прочетете официалното описание

От създаването на първия си колеж в Сингапур през 1990 г., Raffles се разраства да оперира с 19 колежи и университети в 18 града в 12 държави .

Нашата гъвкава схема за междукултурно общуване позволява на студентите да учат във всяка мрежа от колежи и университети на Рафълс , да се потопят в различни култури и да живеят в чужбина.

Студентите, които са записани в " Рафълс", се възползват от качествено образование с добре закръглено практическо изживяване, което е от значение за индустрията. Това им дава възможност да подобрят възможностите си за кариера .

Изучаването в многонационална среда дава възможност на нашите ученици да разширят личната си мрежа, да бъдат изложени на международни перспективи и значително да подобрят възможностите за кариера извън тяхната родна страна.

Приемаме холистично образование чрез развиването на висши мисловни процеси, владеенето на комуникацията и придобиването на задълбочени и ефективни методи на работа.

Нашата учебна програма и педагогика са предназначени да бъдат насочени към индустрията и уместни. Нашите ученици са оправомощени да правят нововъведения с творчество. Уменията, които придобиват нашите студенти, далеч надхвърлят знанията и опита на професията, поставяйки ги на пътя към успеха.

Нашата визия

Нашата визия е да бъдем водеща група за образование.

Нашата мисия

Ние се ангажираме да предоставяме качествено образование и свързани услуги чрез мрежата от институции.

Нашите ценности и култура

Ние предлагаме учебна среда, която води до успешна кариера чрез образователни преживявания, които насърчават:

  • Социална отговорност
  • Професионално отличие за пригодност за заетост
  • Аналитично мислене за решаване на проблеми
  • Творчество за насърчаване на иновациите
  • предприемачество

Места

Сингапур

Address
51 Merchant Rd
058283 Сингапур, Сингапур