Прочетете официалното описание

Tokai университет От основаването през 1955 АД, като се намира на Taichung Xitun районните Tatu Планини, културна смесица, кабинет, отворено съзнание, и има красива кампус. Училището вече има девет колежи, тридесет и четири отдел от 35 майсторски класове (включително независим изследователски институт, четиринадесет магистърска програма), 14 докторанти. Предоставени изкуства, наука, инженеринг, управление, училище за социални науки, Кандидат на земеделието, креативен дизайн и Art College право и училищното на International и други девет колежи, има около седем хиляди студенти ㄧ от учители на пълно работно време 500 души (учители, доцент по 88% или повече), земна площ на училище от 1,333,096 квадратни метра широк, средните преподаватели и студенти могат да споделят жизнено пространство и обучение в училищата в премиер на страната. Tokai университет, не само в оценката и разследването на завършилите в топ корпоративни фаворитите, Министерството на образованието продължава да предоставя възлагане-частни училища в проектите за развитие на преглед цялостната училищни оптимална училище, по-продължителни години на Министерството на образованието "награда университет Обучението Excellence план "субсидия, показва училището за високи постижения и преследването на обучението като цяло развитието на училището отговаря на условията за признаване.

Tokai университет за страната първият и единственият, от детски градини, основно, средно, университетски институт за завършване както на Academy докторска образование, също основател на първия "общото образование" системата ", труда образование", той се е превърнал в университет учат от обекти; отворени мини рамка библиотека дисплей също отвори национален прецедент.

Donghai училище сцена известен надлъж и нашир, включително от архитект И. М. Пей, г-н Чен Куан своя начин да се изработи това предполага църква (Luce Chapel), ARTS булевард, антични двор класни стаи в елегантен East Lake Jing Yi е сграда, тихи огромни ферми ... и т.н., за да се осигури добра среда за обучение и изследователска дейност.

Президенти. В допълнение към продължаването на основаването на Източнокитайско море на християнския дух, както и да прилагат "холистични образование" училищни характеристики, но също така активно да насърчават развитието на образованието, академичната и услуги в три области, задълбочават образователна философия, която е да се култивира в достатъчна степен да отговори на бъдещите предизвикателства на ученето през целия живот човек. Нека всички хора на Източнокитайско море не само опит, за да имат самостоятелно мислене, решаване на проблеми и способността на комуникация и координация, самочувствие и стават отговорни и богата културна грамотност, "над продуктите на дипломираните студенти и правилната работа на социалните грижи. В резултат на това в Tokai университет завършил проучване за оценяване на и корпоративни фаворитите сред най-добрите, и на Министерството на образованието продължава да предоставя възлагане-частни училища в цялостното развитие на преглед оптимална училището на училищен проект.

Tokai университет преподаването и ориентирана към услугите, ефективността на английски език на преподаване в малките класове допустими сектори на хвала, промоция на водещи образование на Тайван, интердисциплинарни изследователски центрове са създадени: Continental социално-свършват-Manager, Life Science Center, и нанотехнологиите център, свършват тропически екосистеми биоразнообразието Център, софтуерни технологии и инженеринг Center ... и активно с международната практика. Future училище ще продължи да поддържа "пионерски дух" образование, иновации и напредък, "истината, вярвам в, да упражняват" мотото като стандарт, на приноса на Тайван към усилията на висшето образование.
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Tunghai University

Обучение Цели: Да се ​​развие способността да се справят с културното разнообразие в световен мащаб предприятия и индустрията. Да се ​​застъпи характер развитие в рамките ... [+]

Курсове гола За да се развие способността да се справят с културното разнообразие в световен мащаб предприятия и индустрията. Да се ​​застъпи характер развитие в рамките на либералните изкуства, наука и инженерство образование. За да се увеличи себеизразяване, общуване и доверие в диверсифициран околната среда За да се повиши конкурентоспособността на световно равнище за по-нататъшното академично проучване и професионално развитие. обучение на студенти в разбирането на критичните фактори, които влияят на устойчивостта на човешките институции, организации, култури и технологии в различни социални, физически, и изградени среди. Основни компетенции Бизнес проект или анализ на устойчивостта на проекта. Blingual и междукултурна комуникация. съвместна дейност. Харизма и лидерство. Особености на програмата Култивира лидери с глобална визия на околната среда. Подчертава английски език насоченост в центъра на политиката, научни и инженерни умения за общуване. Фокусира върху проблеми, които надхвърлят държавните и националните граници, но също така имат местно значение. Разработва научни, инженерни и политически умения, които се стремят да се превърне ресурси в ефективно действие на околната среда. Осигурява летни Индустриални / на място възможности за стаж на местно, така и в чужбина, и приканва професия практикуващи да предложи съвети за кариерата. Дизайни изключително английски базирани вечерни дейности и клубове. Установява всеобхватни образователни среди английски и ръце върху консултирането. Назначава на пълно работно време American Асистент-преподавател да помогне на студентите с техните необходими курсове. Предлага уникална всичко-английски преподава общото образование учебна програма. Сътрудничи с партньорските училища в Европа и Америка, за да предложи 2 + 2 и 3 + 2 двойна специалности. Бъдещи Options... [-]
Тайван Област Нантун
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Tunghai University

Катедра характеристики: международните стандарти на учебната програма фокус да подхранват лидери на международната перспектива; акцент върху уменията по английски език за ... [+]

Степен по международен опит в управлението Програма International Leadership Honors

Уникален Международен колеж общото образование, необходими курсове ----- "International Leadership Honors Program" (GL: Global програма Лидерство Honors)

International Leadership Honors Program за засилване на международното осведоменост и глобална визия на учениците, и на международните стандарти. Академично, на "познавателни" и "Vision" всичко чрез проучване, изследване и познатото да се изгради. Ето защо, на обща учебна програма образование за обучение на студентите как професори играят важна роля. Преподаване на английски GL почита курсове включват:... [-]

Тайван Област Нантун
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски