Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Представление

Прочетете официалното описание

Отворете себе си за света и се стремете към успех!

В Тайланд Vatel си партнира с университета Silpakorn, един от най-старите и престижни университети в Тайланд. Международният колеж в университета Силпакорн е създаден в университета Силпакорн през 2003 г., за да даде на студентите подходящи професионални умения, необходими за справяне с динамичните изисквания за заетост на съвременното общество и по този начин увеличаване на възможностите на студентите за успех след завършването им.

119376_119351_3.jpg

Тази международна програма за двойна степен предлага на студентите възможност да придобият по-добро разбиране на проблемите на междукултурното управление в глобален работен контекст чрез:

Класовете се преподават на английски език | Специализирани съоръжения за професионално обучение в кампуса (ресторант и кафене Vatel, демонстрационна кухня, бар, отделение за стаи) | Международни стажове във Франция за изграждане на професионален опит | Възможност за участие в програмата за обмен на студенти Марко Поло.

Преподаваните курсове имат правилния баланс между академичната теория и професионалната практика .

За теоретичен аспект студентите изучават техники за управление, администрация, финанси, маркетинг и човешки ресурси.

Студентите трябва също така да могат да проверяват какво са научили чрез практически, професионален опит и това е мястото, където професионалните структури за обучение присъстват за обучения за кухня, храна и напитки, домакинство и предни офиси.

За да утвърдят този опит, студентите провеждат задължителни стажове в една от партньорските хотелски вериги на Vatel в целия свят.

Практически приложни структури за практическо обучение за работа в хотелиерството.

Vatel Thailand разполага с два търговски обекта в училището, за да могат учениците да придобият оперативен опит в реалния живот под надзора на професионалистите от индустрията, включително 2 кухни и друга кухня за сладкарски изделия:

Ресторант Вател (50 места)
Отворено 11.30 ч. - 14.30 ч. Понеделник - петък

Кафе Вател (80 места)
Отворено 7.30 ч. - 15.00 ч. Понеделник - петък

119377_119349_1.jpg

Защо да учат с Vatel?

С бакалавър по международно управление на хотели, вие сте квалифицирани да заемате оперативни мениджърски позиции в международните хотелиерски и туристически индустрии. По време на проучванията студентите от Vatel:

  • да придобият професионални, правни, икономически и фундаментални езикови знания за своята област;
  • научете управленски техники и умения за водене на екип.

Тези бъдещи мениджъри в международната индустрия на хотелиерството се справят с конкретни и оперативни професионални реалности през целия учебен план:

  • Те имат истински клиенти в кафенето и ресторанта на Vatel по време на практическите си седмици за кандидатстване, по-възрастните студенти управляват по-младите: всички работят заедно в реални условия на управление.
  • Те усъвършенстват уменията си за стаж всяка година в 4/5 звездни хотели, включително международен стаж на 3-та година в места като Франция.
  • Курсовете им се провеждат както от преподаватели, така и от професионалисти в сферата на хотелиерството и туризма.

Възможност за участие в спечелената награда схема за обмен на Марко Поло в други училища във Вател.

Учете в Тайланд

Тайланд е известен с топлото си гостоприемство (Страната на усмивките) и се превърна в една от най-добрите световни туристически дестинации, което го прави идеално място за обучение. Вател си партнира с Университета Silpakorn, един от най-старите и най-престижните университети в Тайланд, разположени в централната част Банкок.

Места

Банкок

Address
72, CAT Telecom Building, Charoen Krung Road, Si Phraya, Bangrak,
10500 Банкок, Тайланд