Прочетете официалното описание

Отворете себе си за света и се стремете към успех!

В Тайланд Vatel си партнира с университета Silpakorn, един от най-старите и престижни университети в Тайланд. Международният колеж в университета Силпакорн е създаден в университета Силпакорн през 2003 г., за да даде на студентите подходящи професионални умения, необходими за справяне с динамичните изисквания за заетост на съвременното общество и по този начин увеличаване на възможностите на студентите за успех след завършването им.

119376_119351_3.jpg

Тази четиригодишна международна програма за двойна степен предлага на студентите възможност да придобият по-голямо разбиране на проблемите на междукултурното управление в глобален работен контекст чрез:

Класовете се преподават на английски език | Специализирани съоръжения за професионално обучение в кампуса (ресторант и кафене Vatel, демонстрационна кухня, бар, отделение на стаи) | Международни стажове във Франция и други международни места за изграждане на професионален опит | Възможност за участие в програмата за обмен на студенти Марко Поло.

Преподаваните курсове имат правилния баланс между академичната теория и професионалната практика .

За теоретичен аспект студентите изучават техники за управление, администрация, финанси, маркетинг и човешки ресурси.

Студентите трябва също така да могат да проверяват какво са научили чрез практически, професионален опит и това е мястото, където професионалните структури за обучение присъстват за обучения за кухня, храна и напитки, домакинство и предни офиси.

За да потвърдят това преживяване, студентите провеждат задължителен стаж всяка година в една от партньорските хотелски вериги на Vatel в целия свят.

Практически приложни структури за практическо обучение за работа в хотелиерството.

Vatel Thailand разполага с два търговски обекта в училището, за да могат учениците да придобият оперативен опит в реалния живот под надзора на професионалистите от индустрията, включително 2 кухни и друга кухня за сладкарски изделия:

Ресторант Вател (50 места)
Отворено 11.30 ч. - 14.30 ч. Понеделник - петък

Кафе Вател (80 места)
Отворено 7.30 ч. - 15.00 ч. Понеделник - петък

119377_119349_1.jpg

Защо да учат с Vatel?

С бакалавър по международно управление на хотели, вие сте квалифицирани да заемате оперативни мениджърски позиции в международните хотелиерски и туристически индустрии. През тези 4 години на обучение учениците във Вател:

  • да придобият професионални, правни, икономически и фундаментални езикови знания за своята област;
  • научете управленски техники и умения за водене на екип.

Тези бъдещи мениджъри в международната индустрия на хотелиерството се справят с конкретни и оперативни професионални реалности през целия учебен план:

  • Те имат истински клиенти в кафенето и ресторанта на Vatel по време на практическите си седмици за кандидатстване, по-възрастните студенти управляват по-младите: всички работят заедно в реални условия на управление.
  • Те усъвършенстват уменията си за стаж всяка година в 4/5 звездни хотели, включително международен стаж на 3-та година в места като Франция и САЩ.
  • Курсовете им се провеждат както от преподаватели, така и от професионалисти в сферата на хотелиерството и туризма.

Възможност за участие в спечелената награда схема за обмен на Марко Поло в други училища във Вател.

Учете в Тайланд

Тайланд е известен с топлото си гостоприемство (Страната на усмивките) и се превърна в една от най-добрите световни туристически дестинации, което го прави идеално място за обучение. Вател си партнира с Университета Silpakorn, един от най-старите и най-престижните университети в Тайланд, разположени в централната част Банкок.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

С бакалавър по международно управление на хотели, вие сте квалифицирани да заемате оперативни мениджърски позиции в международните хотелиерски и туристически индустрии. П ... [+]

Изучете международния хотелски мениджмънт

С бакалавър по международно управление на хотели, вие сте квалифицирани да заемате оперативни мениджърски позиции в международните хотелиерски и туристически индустрии. През тези 4 години на обучение учениците във Вател:

Придобиване на професионални, правни, икономически и фундаментални езикови знания за тяхната област;Научете управленски техники и умения за водене на екип.... [-]
Тайланд Банкок
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

SUIC Vatel Campus

Studying in English at Vatel Bangkok

Successful Alumni

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Address
72, CAT Telecom Building, Charoen Krung Road, Si Phraya, Bangrak,
10500 Банкок, Тайланд