Antalya Bilim University

Представление

Прочетете официалното описание

Защо АБУ?

Има много причини да изберете ABU като първа стъпка към формирането на вашето бъдеще и нов живот:

 • Курсовете се преподават от висококвалифицирани преподаватели с докторати от най-добрите световни университети
 • ABU предлага наистина международно изживяване. Студенти от 75 различни страни се записват в университета, докато преподавателите представляват 19 различни държави.
 • Кампусът на АБУ е дом за младежи от цял свят; ABU е многообразен, мултикултурен университет.
 • Кампусът на ABU предлага голямо разнообразие от социални и академични възможности, достъпни за всички студенти по време на тяхното образование.
 • Чрез широка гама от стипендии, ABU предлага равни възможности за образование на всички.
 • Студентите завършват ABU като световни граждани с ясна международна визия.

Университет с страхотни цели

ABU е изследователски университет, който предлага интердисциплинарен магистър и доктор. програми за широк кръг теми.

Нашият академичен състав включва преподаватели, които са постигнали докторска степен от водещи университети в чужбина и които са извършили изключителни академични изследвания. Така ABU е в състояние да предложи качествено образование за студенти, което им позволява лесно да намерят възможности за работа в целия свят.

ABU прие програма за обучение през целия живот. ABU, водещият център за иновации и образование в средиземноморския регион, отговаря на образователните потребности на хората и бизнеса в региона чрез нашия Център за непрекъснато образование.

Бъдещето е в твоите ръце

ABU предлага свят на възможности, отваряйки врати към голямо бъдеще.

 • Научете актуална информация в умения в красива природна среда
 • Учете се рамо до рамо със студенти и преподаватели от цял свят
 • Имайте набор от умения да бъде изпълнителен директор на водещи международни компании
 • Бъдете запознати с други езици и култури
 • Получете възприятието и уменията за създаване на новаторски иновации
 • Имайте широка глобална мрежа, която ще ви помогне да пробиете на международните пазари

Високи стандарти в ABU

Висококвалифицирани членове на факултета

Членовете на факултета в ABU са получили докторски степени от водещи университети в целия свят, включително MIT, Cornell, Duke, Purdue, University of Maryland, University of Wisconsin, University of Toronto, USC, University of Birmingham, Florida Atlantic University, Florida State University, Университета на Аризона, Университета Йоханес Гутенберг и Мичиганския университет. *

* Пълен списък на членовете на факултета е достъпен на уебсайта на ABU

ABU предоставя широк спектър от подкрепа за студенти

Двойна основна степен

В Antalya Bilim University с одобрението на съответния административен съвет, студенти с GPA от 2,8 или по-висока степен и които се класират в първите 20% от катедрата си, могат да се запишат едновременно в две различни бакалавърски програми, завършвайки с дипломи и от двете програми. Двойно основните студенти трябва да преминат всички задължителни курсове във втората основна програма. Студентите могат да се запишат в двойна основна програма в третия, четвъртия или петия семестър.

Малка степен

В Antalya Bilim University студенти с GPA от 2.60 могат да се запишат в незначителна програма, ако отговарят на минималните критерии за курс и кредит, определени от административния съвет на съответната колегия. Студентите, които успешно са завършили всички курсове по кредити, могат да кандидатстват за незначителна степен в началото на трети, четвърти, пети или шести семестър от специалността си.

Международен студентски офис

Когато дойдете в Antalya Bilim University в Antalya Bilim University , няма да сте сами, тъй като нашия университет има „Международен офис за студенти“, за да отговори на всяка възможна загриженост на нашите международни студенти.

Офисът ни предоставя социални и културни събития, които са нови за Анталия. Като международен студент, вие ще имате възможността да изследвате различни култури, да откривате нови преживявания и да създавате нови приятели по време на събитията, които се организират от нашия международен офис за студенти.

Нашият университет има за цел да направи прехода към Antalya Bilim University в Antalya Bilim University и живота в Анталия възможно най-плавен

Места

Анталия

Address
Çıplaklı, Çıplaklı Mh. Akdeniz Blv. Pk:07190 Döşemealtı/antalya, 07190 Döşemealtı/Antalya,
Анталия, Анталия, Турция