Hasan Kalyoncu University

Представление

Прочетете официалното описание

История на HKU

Hasan Kalyoncu University на Hasan Kalyoncu University от различни религии, езици, раси, култури и цивилизации се смесва с Газиантеп, главен кръстопът на историческия Път на коприната, започна нов живот като ориентиран към колежа от гледна точка на „образование, научни изследвания и иновации“.

В нашия университет стартира първата учебна година Факултет инженерство и архитектура и Икономика, административни и социални науки във Факултета на три секции; През 2011-2012 учебна година към тези факултети бяха добавени две нови факултетски факултети и започнаха да приемат студенти за Факултета по право и здравни науки.

Тя има за цел да даде на своите възпитаници да приемат различията като богатство, разследване, разпит, поради закона и демократичните ценности в света, които се случват на конкурентния пазар. цели да даде на завършилите. Жертва на всички възможни възможности за създаване на научни знания, които да се споделят с обществеността, обсъждат се и намират решение на проблемите.

зрение

Университет от световна класа с визия за бъдещето

Hasan Kalyoncu University предвижда уверени, научноизследователски и предприемачески възпитаници, които, решени да поддържат моралните ценности и добродетели на цивилизацията, са добре подготвени за предизвикателствата на съответните индустрии.

Hasan Kalyoncu University вярва в универсалността на науката и се стреми да бъде институция с по-високи познания и уважение. Университетът е готов и готов да обучи бъдещите си възпитаници за един силно конкурентен свят, в който границите вече не съществуват.107091_107066_manzara.jpg

Нашата политика за качество

Ние се стремим да обучаваме бъдещите поколения на върхови постижения, които ще допринесат за социално-икономическото развитие както на региона, така и на страната.

Защо да избера HKU?

Отворен за света

Глобализацията създаде необходимостта студентите от университетите да знаят за различни страни, култури и университети. В Hasan Kalyoncu University предлагаме отлични междукултурни възможности за нашите ученици, като:

  • Подпомагане на студентите да изучават част от английската подготвителна програма в чужбина.
  • Участие в програми за обмен по програма Еразъм за завършване на част от образованието им в университетите на страните от Европейския съюз.
  • Споделяне на същия кампус с преподаватели и студенти от различни култури.
  • Организиране на реципрочни посещения с университети от цял свят.

Заедно сме по-силни!

В съответствие със стратегията на Европейския съюз относно формирането на общества, основани на знанието, ние продължаваме да изграждаме близки, активни и трайни отношения с бизнеса. За тази цел ние разработваме нашите учебни програми, за да отговорим на изискванията на днешните динамични и сложни икономики.

Имаме курсове, които обединяват преподаватели, мениджъри и експерти в света на бизнеса, и които насърчават отношенията между нашия университет и света на търговията и индустрията. Наистина, "Заедно сме по-силни!"

Винаги ви подкрепя

HKÜ CASE (Център за академична подкрепа и заетост)

Hasan Kalyoncu University създаде “Център за академична подкрепа и заетост”, за да ви осигури ефективни стратегии за планиране на кариерата и възможности за заетост.

Винаги по-висок

Като част от нашите програми за обучение в Институтите по социални и естествени науки, ние предлагаме както магистър, така и доктор. програми.

Многопосочно развитие

Двойната основна програма на Hasan Kalyoncu University дава възможност на студентите да имат двойни степени. Например, докато изучава икономика, студентът може да вземе и курсове по управление на бизнеса, като потенциално завършва с дипломи по икономика и управление на бизнеса. Програмата „Мала”, от друга страна, позволява на учениците да се запишат в курсове от различни отдели, като по този начин увеличат знанията си в желаните от тях области.

За здравословен живот

Персоналът и студентите могат да се възползват от редица възможности за спорт на място, както в свободното си време, така и чрез организирани дейности. Участието се насърчава като ценен принос към нашето физическо здраве и психическо благополучие.

В нашия кампус в момента има синтетично футболно игрище, баскетболно, волейболно и тенис кортове и тенис на маса. По-нататъшно планирано развитие включва спортна зала, открит и закрит плувен басейн и голф игрище. След завършване на предложената фитнес зала ще има функция; класове по стъпка и аеробика, гимнастика, скуош, изкуствена стена за катерене, лична фитнес зала, кафене, магазини, масажи и сауни.

Предвижда се също курсовете за развитие на спорта във всички гореспоменати помещения да се провеждат за учениците и персонала.

Места

Газиантеп

Address
Hasan Kalyoncu University
27100 Газиантеп, Газиантеп, Турция

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия