Mevlana University

Представление

Прочетете официалното описание

Нашият основател на организацията, Gevher Sultan образование, изследвания, културата и Фондация Здраве (GESAV), е създадена през 2007 г., както и създаването на Мевлана университет стартира от тогава, като първата стъпка в образователната живот на страната ни през юли, 2009. Нашият университет взема името си от известния емисар на универсални човешки ценности, Хазрат Mevlana Джалаладин Руми, като тъй като това е крайна цел, за да бъде един от водещите университети от гледна точка на качеството на образованието, културата, изкуството, на, както и международното цивилизация диалог, мир и толерантност дейности, съчетани с научни изследвания и публикации.

В 114-ото подзаконовия нормативен акт на правото на номер 5193, публикувано в Официален вестник с дата 07.07.2009, определя организацията на нашия университет, създаден с Gevher Sultan образование, изследвания, културата и фондация Health. Има шест Факултети, един колеж, една Професионална гимназия, три институти и два центъра.

Академични звена в организационната структура - Факултет по строителство - Колеж по здравеопазването Sciences - Факултет по педагогика - Професионална гимназия - Юридически факултет - институт на науките - Факултет по мениджмънт - Институт за социални науки - Медицински факултет - Институт по здравни науки

Места

Турция онлайн

Address
Турция онлайн, Турция

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: