Westminster International University in Tashkent

Представление

Прочетете официалното описание

ЗА НАС

Westminster International University in Tashkent е отлична възможност за чуждестранните студенти да учат в динамична и разнообразна учебна среда. Като изключителен партньор за транснационално образование с университета в Уестминстър (UoW), WUIT ви дава достъп до британска квалификация, която се признава в световен мащаб. Присъединете се към процъфтяващата ни общност от амбициозни хора, водена от вдъхновяващи и висококвалифицирани преподаватели. В WIUT основният ни приоритет е да задоволим вашите очаквания за учене чрез предоставяне на качествени курсове, ориентирани към кариера.

За да се възползвате максимално от времето си с нас, имаме много начини да ви окажем подкрепа и да ви помогнем. Нашето летище Meet and Greet сервиз екип е топло посрещане на нови международни студенти, пристигащи на международното летище Ташкент и безплатно настаняване е гарантирано през първата година. Екипът за поддръжка на студентите е посветен да гарантира, че нашите международни студенти се настаняват и се чувстват у дома си.

Прием

Допускането до курсове в WIUT ще се основава на одобрените критерии за прием на университета в Уестминстър (Великобритания, Лондон). Основният принцип, на който се основават решенията за приемане, е, че кандидатите трябва да могат да се възползват и да успеят в курса. Интензивните ученици трябва да отговарят на възрастта, английския език, математиката, образованието и други изисквания.

Места

Ташкент

Westminster International University in Tashkent

Address
Westminster International University in Tashkent
12 Istiqbol St.

100047 Ташкент, Регион Ташкент, Узбекистан
Телефон
+998 71 238 74 00