Прочетете официалното описание

The Университет на Южния Пасифик (USP) Е водещ доставчик на висше образование в Тихоокеанския регион и международен център за високи постижения в областта на преподаването, изследователските консултации и обучението по всички аспекти на тихоокеанската култура, околната среда и нуждите от развитие на човешките ресурси.

За Университета

USP - Въведение

Университетът на Южния Пасифик е най-висшата институция за висше образование за Тихоокеанския регион, уникално разположена в район на необикновено физическо, социално и икономическо разнообразие.

Основана през 1968 г., USP е един от само два университета от този тип в света. Тя е съвместно собственост на правителствата на 12 държави-членки: островите Кук, Фиджи, Кирибати, Маршаловите острови, Науру, Ниуе, Соломоновите острови, Токелау, Тонга, Тувалу, Вануату и Самоа. Университетът има кампуси във всички държави-членки. Основният кампус, Laucala, е във Фиджи. Campus на Алафуа в Самао е мястото, където се намира Училището по селско стопанство и технология на храните, а кампусът "Емалус" във Вануату е мястото на училището по право.

Академичните училища, институти и центрове в Южния Пасифик са организирани на три факултета и водени от декани.

Това са: Факултетът по изкуствата, правото и образованието; Факултетът по бизнес и икономика; И Факултета по наука, технологии и околна среда. Всеки факултет се състои от редица училища, които предлагат широка гама от академични програми и курсове на бакалавърско и следдипломно ниво.

Университетът също предлага програми чрез дистанционно и гъвкаво обучение в различни режими и технологии в 14 университета в САЩ.

Разширените комуникационни технологии чрез USPNet се използват за достигане на студенти от дистанционно и гъвкаво обучение в огромните пространства на Тихия океан.

Мултикултурният характер на персонала и студентското тяло дават на USP изключителен характер. Тя е качествена институция, която произвежда сравними с тези, присъдени от университетите в Австралия, Нова Зеландия и Обединеното кралство. Завършилите USP се намират на важни ръководни позиции в публичния и частния сектор във всички страни-членки и в много страни по света.

Университетът е определил висок стандарт за качество в своите изследвания. Основните ангажименти за научни изследвания включват управление на бизнеса, обучение на учители, проучвания на Тихия океан, морски изследвания, селско стопанство, наука и технологии.

Университетският регион

Университетът на Южния Тихоокеански регион се простира на 33 милиона квадратни километра от океана, площ, която е повече от три пъти по-голяма от размера на Европа. Обратно, общата земна маса е равна на площта на Дания. Популациите варират по размер от Токелау с 1600 души до Фиджи с повече от 800 000 души. Общото население е около 1,3 милиона души.

Международните авиокомпании, които пътуват между Австралия, Япония, Корея, Нова Зеландия и Съединените щати, свързват редица островни страни. Има и авиокомпании, които обслужват региона. В рамките на страните, между-островното корабоплаване се използва за достигане до по-малки острови без въздушни услуги.

Поради своята стратегическа позиция и съоръжения, USP привлича изтъкнати учени и служители от цял ​​свят.

Университетска администрация

USP се управлява от свой Съвет, в който участват представители на правителствата на държавите-членки, академичния състав, студентите, лидерите в общността и бизнеса, Секретариата на Форума на тихоокеанските острови, Секретариатът на Тихоокеанската общност, Американския съвет по образование, И Нова Зеландия.

Сенатът е академичен орган на университета, отговарящ за въпроси като преподаване и научни изследвания.

Съветът и Сената се обслужват от комитети, работещи в области като финанси, управление на човешките ресурси и академично планиране. Другите комитети се занимават със специални проекти и ежедневната работа на университета.

Церемониалният ръководител на университета е канцлерът. Канцлерите на USP са били привлечени от лидерите на правителствата на университетите и включват премиери, президенти и държавни глави. Професионалният канцлер е председател на Съвета и изпълнителният директор на университета е заместник-канцлерът. Заместник-канцлерът се подпомага от двама заместник-канцлера и двама заместник-канцелари.

Старшият мениджърски екип отговаря за благосъстоянието на университетската общност. Изпълнителният директор на финансите се занимава с контрола върху университетските финанси. Изпълнителният директор "Човешки ресурси" управлява човешките ресурси на университета. Общо USP наброява повече от 1500 служители.

Визията, мисията и ценностите на USP

Нашата визия

Постигане на високи постижения и иновации за устойчивото развитие на тихоокеанските островни държави

Нашата мисия

 • Да се ​​предоставят на тихоокеанските хора широка гама от отлични и подходящи висши квалификации;
 • Да се ​​предоставят предимствата на усъвършенстваните изследвания и приложенията им;
 • Да се ​​предоставят на общностите и държавите в Тихоокеанския регион подходящи, икономически ефективни и устойчиви решения, включително предприемачество, за техните основни предизвикателства; и
 • Да бъде образец на висшето образование за тихоокеанските острови в качеството, управлението, прилагането на технологиите и сътрудничеството с националните висши училища.

Нашите ценности

 • Ангажираност и лоялност на персонала и студентите към институцията и региона;
 • Най-високи стандарти на управление, лидерство, академична свобода, почтеност и прозрачност;
 • Най-високи стандарти за творчество, иновации, работа в екип и гъвкавост в стремежа към върхови постижения;
 • Инвестиции в персонал, възнаграждаване на високите постижения на персонала и овластяване на всички екипи на USP;
 • Зачитане на отличителния характер и разнообразието в нашето пасифично наследство и развитието, съхранението и разпространението му;
 • Ангажимент за регионално сътрудничество и интеграция;
 • Положително и приобщаващо обучение и жизнена среда за отлични постижения на учениците;
 • Подкрепа за гъвкави обучаеми на всички места за успех в работата, живота и гражданството;
 • Защита и грижа за околната среда;
 • Силни взаимоотношения, които да ръководят ангажираността с националните правителства, тихоокеанските общности и партньорите за развитие;
 • Смирение в изпълнението, да се учат от другите, да ценят даденото доверие и да зачитат знанията, контекстите и стремежите на Тихия океан.

В крайна сметка, визията и мисията на този стратегически план ще бъдат реализирани чрез приноса и атрибутите на завършилите и персонала на USP. Това са основните движещи сили на Стратегическия план.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BA

University of the South Pacific USP

Освен предвидената програма Бакалавър по Право (LLB), Законът се предлага и като дисциплина, която може да се използва в комбинация с дисциплини от различни сфери на инте ... [+]

Програмата бакалавър по изкуствата се състои от 24 курса, от които 8 курса са на 100 нива, 8 курсове са на 200 нива, а 8 курсове са на 300-степенно ниво, включващи курсове с университетско образование и 2 x 100 университетски курса, Университетски курсове. Дисциплините, разрешени като магистърска степен за степен "бакалавър" през 2017 г., са:

Бакалавър по изкуствата в правото

Освен предвидената програма Бакалавър по Право (LLB), Законът се предлага и като дисциплина, която може да се използва в комбинация с дисциплини от различни сфери на интереси. Предлагана от Юридическия факултет (СОУ), за да ви предостави богат и възнаграждаващ опит в областта на юридическото образование. ... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Изучаването на историята ви помага да станете критичен мислител, независим изследовател и съвестен глобален гражданин. Като историк научавате за минали общества и изследв ... [+]

Програмата бакалавър по изкуствата се състои от 24 курса, от които 8 курса са на 100 нива, 8 курсове са на 200 нива, а 8 курсове са на 300-степенно ниво, включващи курсове с университетско образование и 2 x 100 университетски курса, Университетски курсове. Дисциплините, разрешени като магистърска степен за степен "бакалавър" през 2017 г., са:

Бакалавър по история

Изучаването на историята ви помага да станете критичен мислител, независим изследовател и съвестен глобален гражданин. Като историк научавате за минали общества и изследвайте процесите, които са в основата на глобалните и местни събития. Научавате как да преценявате внимателно доказателствата и да стигнете до добре подкрепени заключения. Също така научавате как критично да отговаряте на аргументите на другите. Вие ще знаете отговорите на някои големи въпроси, като например защо Китай построи Великата стена? Защо Карл Маркс мислеше, че всички работници са във вериги? И други важни въпроси, свързани с историята на тихоокеанските острови. ... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Предложена от училището по образование (СО) по различни програми, за да отговори на настоящите и нововъзникващите образователни и развойни цели на страните от тихоокеанск ... [+]

Програмата бакалавър по изкуствата се състои от 24 курса, от които 8 курса са на 100 нива, 8 курсове са на 200 нива, а 8 курсове са на 300-степенно ниво, включващи курсове с университетско образование и 2 x 100 университетски курса, Университетски курсове. Дисциплините, разрешени като магистърска степен за степен "бакалавър" през 2017 г., са:

Бакалавър по образованието

Предложена от училището по образование (СО) по различни програми, за да отговори на настоящите и нововъзникващите образователни и развойни цели на страните от тихоокеанския остров. Училището предлага програми в следните дисциплини: Ранно детско образование, Специално и приобщаващо образование, Начално и средно образование, Библиотечно-информационни изследвания, Неформално образование, Образователна оценка, Образователно лидерство и промяна и Висше образование. Програмите за обучение на учителите непрекъснато се рационализират и развиват, за да се гарантира, че те включват, където е възможно, тихоокеанските ценности, етиката, системите за знания и местната педагогика. Също така се вземат предвид най-добрите и "интелигентни" практики, разработени на регионално и глобално равнище.... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Предлагана от Училището по социални науки, психологията включва изследването на индивиди и групи - как мислим, действаме, реагираме и взаимодействаме. Прилагането му се о ... [+]

Програмата бакалавър по изкуствата се състои от 24 курса, от които 8 курса са на 100 нива, 8 курсове са на 200 нива, а 8 курсове са на 300-степенно ниво, включващи курсове с университетско образование и 2 x 100 университетски курса, Университетски курсове. Дисциплините, разрешени като магистърска степен за степен "бакалавър" през 2017 г., са:

Бакалавър по психология

Предлагана от Училището по социални науки, психологията включва изследването на индивиди и групи - как мислим, действаме, реагираме и взаимодействаме. Прилагането му се основава на два фундаментални принципа, а именно: подобряване на индивидуалния, груповия и общния живот и отсъствието на вреда. ... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Социологията се предлага от Училището по социални науки и обучава учителите с уникални и солидни аналитични умения и компетенции, за да се възползват от бъдещата си карие ... [+]

Програмата бакалавър по изкуствата се състои от 24 курса, от които 8 курса са на 100 нива, 8 курсове са на 200 нива, а 8 курсове са на 300-степенно ниво, включващи курсове с университетско образование и 2 x 100 университетски курса, Университетски курсове. Дисциплините, разрешени като магистърска степен за степен "бакалавър" през 2017 г., са:

Бакалавър по социология

Социологията се предлага от Училището по социални науки и обучава учителите с уникални и солидни аналитични умения и компетенции, за да се възползват от бъдещата си кариера в различни области като социалната политика, образованието, наказателното правораздаване, пола, общественото здраве, градското планиране, социалното благополучие, Публична администрация, международни отношения, управление и др. ... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Училището по география, наука за земята и околна среда (SGESE) предлага бакалавър по изкуствата (Управление на околната среда) заедно с други програми, за да осигури инте ... [+]

Училището по география, наука за земята и околна среда (SGESE) предлага Бакалавър по изкуства (Управление на околната среда) Заедно с други програми, да осигури интегрирано разбиране за Земята, биофизичната й среда и хората, които я обитават. Това е вълнуващо време за тези, които участват в тези области. Последствията от промените в околната среда се простират до най-отдалечените ъгли на Земята и оказват влияние върху всички негови жители. Връзките между човешката дейност и природната среда са по-силни, отколкото по всяко време в историята. И пространственият мащаб е насочен към водещата роля на екологичното разследване. В такъв контекст, хората с разбиране за поведението на физическата среда, човешкото взаимодействие с тази среда и способността да се разбере функционирането на глобалната система на синоптични мащаби и извън ограниченията на традиционните дисциплини са в голямо търсене.... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

University of the South Pacific USP

Дисциплината "Биология" осигурява биологични курсове за предучилищни и следдипломни учебни програми в рамките на Факултета по наука и технологии. Курсовете, предоставени ... [+]

Бакалавърът на науката е тригодишна програма, включваща двадесет и четири курса; От които осем курса са на 100-ниво, осем курса на 200-ниво и осем курса на 300-ниво. Дисциплините, разрешени като основни или непълнолетни за степен "бакалавър" през 2017 г., са:

Бакалавър по биология

Дисциплината "Биология" осигурява биологични курсове за предучилищни и следдипломни учебни програми в рамките на Факултета по наука и технологии. Курсовете, предоставени от дивизията, установяват баланс между традиционните изследвания в областта на биологията и съвременния напредък в биологичните изследвания на нива, вариращи от молекули до общности.... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Тази дисциплина, предложена от География, Земя и околна среда, запознава студентите с изучаването на биофизичната среда на Земята, с широкото поле на човешката география, ... [+]

Бакалавърът на науката е тригодишна програма, включваща двадесет и четири курса; От които осем курса са на 100-ниво, осем курса на 200-ниво и осем курса на 300-ниво. Дисциплините, разрешени като основни или непълнолетни за степен "бакалавър" през 2017 г., са:

Бакалавър по география

Тази дисциплина, предложена от География, Земя и околна среда, запознава студентите с изучаването на биофизичната среда на Земята, с широкото поле на човешката география, както и с други курсове, които обучават географията с акцент върху островите на Тихия океан, като например Природата и разпространението на световните растителни и животински ресурси в Тихия океан. ... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Компютърната наука (CS) обхваща широк диапазон от теория, чрез програмиране до най-модерното разработване на компютърни решения. Компютърната наука предлага фундамент, ко ... [+]

Бакалавърът на науката е тригодишна програма, включваща двадесет и четири курса; От които осем курса са на 100-ниво, осем курса на 200-ниво и осем курса на 300-ниво. Дисциплините, разрешени като основни или непълнолетни за степен "бакалавър" през 2017 г., са:

Бакалавър по компютърни науки

Компютърната наука (CS) обхваща широк диапазон от теория, чрез програмиране до най-модерното разработване на компютърни решения. Компютърната наука предлага фундамент, който позволява на завършилите да се адаптират към новите технологии и нови идеи. Работата на компютърните специалисти попада в три категории: а) проектиране и изграждане на софтуер; Б) разработване на ефективни начини за решаване на компютърни проблеми като съхраняване на информация в бази данни, изпращане на данни по мрежи или предоставяне на нови подходи към проблемите на сигурността; и В) разработване на нови и по-добри начини за използване на компютри и справяне с конкретни предизвикателства в области като изкуствен интелект. Повечето програми за компютърни науки изискват някакъв математически произход.... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Проучване по математика е изследване на принципите, които са споделени от всички, и в инструментите, които са на разположение на всички, за да опишат и анализират света. ... [+]

Бакалавърът на науката е тригодишна програма, включваща двадесет и четири курса; От които осем курса са на 100-ниво, осем курса на 200-ниво и осем курса на 300-ниво. Дисциплините, разрешени като основни или непълнолетни за степен "бакалавър" през 2017 г., са:

бакалавър по математика

Математиката се счита за основата на цялата наука. Това е езикът, използван от инженерството, приложната наука, науката за живота, социалните науки и бизнеса.... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Тази програма не следва обичайните програмни изисквания за основни и незначителни дисциплини, а вместо това е предписала набор от курсове, между дисциплините. ... [+]

Програмата "Бакалавър на науката - предписана" е тригодишна програма, включваща двадесет и четири курса; Осем курса на 100 нива, осем курса на 200 нива и осем курса на ниво 300.

Бакалавър по морско управление

Тази програма не следва обичайните програмни изисквания за основни и незначителни дисциплини, а вместо това е предписала набор от курсове, между дисциплините. Тези програми се предлагат от Училището по морски изследвания (SMS), с мисия да: ... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

БХС студенти, които се интересуват от изучаване на физика, могат да изберат да поемат физика като единствен майор, двоен майор или непълнолетен. Бившите студенти могат да ... [+]

Бакалавърът на науката е тригодишна програма, включваща двадесет и четири курса; От които осем курса са на 100-ниво, осем курса на 200-ниво и осем курса на 300-ниво. Дисциплините, разрешени като основни или непълнолетни за степен "бакалавър" през 2017 г., са:

Бакалавър по физика

Физиката е фундаментална наука, която ни дава количествено разбиране за нашата физическа среда. Физиката е и основата на инженерството и технологиите. Разбирането на основните закони на физиката е важно в широк спектър от професии. Например, квалификацията по физика има пряко приложение в преподаването на науката, метеорологията, комуникациите, екологията, компютрите и електрониката. Кликнете тук Поради причини, поради които трябва да изучавате физика. Общите умения, придобити при изучаване на физиката - аналитични умения, логическо мислене, измерване, решаване на проблеми и експериментални техники - дават на учениците уникално широка подготовка, приложима в много сфери.... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Химията е централната наука. Всички аспекти на техническото развитие изискват хора с опит в областта на химията. Основно химическо образование изисква лекари, зъболекари, ... [+]

Бакалавърът на науката е тригодишна програма, включваща двадесет и четири курса; От които осем курса са на 100-ниво, осем курса на 200-ниво и осем курса на 300-ниво. Дисциплините, разрешени като основни или непълнолетни за степен "бакалавър" през 2017 г., са:

Бакалавър по химия

Химията е централната наука. Всички аспекти на техническото развитие изискват хора с опит в областта на химията. Основно химическо образование изисква лекари, зъболекари, инженери, земеделци, лесовъди, ръководители на заводи и др. По този начин съществува постоянна нужда от учители по химия в региона. Освен това съществува все по-голяма нужда от завършилите специалисти по химия за работа в отрасъла като персонал за контрол на качеството, ръководители на производството и в редица правителствени и частни научноизследователски лаборатории, напр. Проучване на минерали, мониторинг на замърсяването на околната среда, селско стопанство. Приносът на завършилите химия към регионалното развитие е значителен. ... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Тази програма не следва обичайните програмни изисквания за основни и незначителни дисциплини, а вместо това е предписала набор от курсове, между дисциплините. ... [+]

Програмата "Бакалавър на науката - предписана" е тригодишна програма, включваща двадесет и четири курса; Осем курса на 100 нива, осем курса на 200 нива и осем курса на ниво 300.

Бакалавър по морска наука

Тази програма не следва обичайните програмни изисквания за основни и незначителни дисциплини, а вместо това е предписала набор от курсове, между дисциплините. Тези програми се предлагат от Училището по морски изследвания (SMS), с мисия да: ... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

University of the South Pacific USP

Нетцентричните изчисления обхващат редица под-специалитети, включващи концепции и протоколи за компютърна комуникационна мрежа, мултимедийни системи, уеб стандарти и техн ... [+]

Последните постижения в областта на компютърните и телекомуникационните мрежи увеличиха значението на мрежовите технологии в компютърната дисциплина. Нет ориентираното изчисляване е сравнително нов сектор на изчислителните процеси и представлява парадигма към компютърния модел.

Нетцентричните изчисления обхващат редица под-специалитети, включващи концепции и протоколи за компютърна комуникационна мрежа, мултимедийни системи, уеб стандарти и технологии, мрежова сигурност, безжични и мобилни компютри и разпределени системи. След дипломирането нашите възпитаници могат да очакват да намерят възможности за работа в частния и публичния сектор, където се използват ИКТ. Широката гама от възможности за кариера включва, но не се ограничава до, мрежов администратор, мрежов анализатор, консултант и разработчик на приложения за интернет и мобилна среда. USP предлага бакалавърска степен по "Нетцентрични изчисления". Това е четиригодишна професионална степен.... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Бакалавърът по инженерна степен е четиригодишна програма, състояща се от тридесет и два курса, осем на ниво 100, осем на 200 нива, шестнадесет на ниво 300 и един промишле ... [+]

Инженерните програми, предлагани от Инженерното и физическото училище (SEP), осигуряват обучение, което да отговаря на нуждите на работната сила в региона, особено за страните-членки на USP.

Бакалавър по инженерство в електротехниката и електрониката

Са получили акредитация от Института за професионални инженери Нова Зеландия (IPENZ)

Техническите степени, акредитирани от IPENZ, се признават за отговарящи на първоначалните академични изисквания за професионалните инженери.... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Бакалавърът по инженерна степен е четиригодишна програма, състояща се от тридесет и два курса, осем на ниво 100, осем на 200 нива, шестнадесет на ниво 300 и един промишле ... [+]

Инженерните програми, предлагани от Инженерното и физическото училище (SEP), осигуряват обучение, което да отговаря на нуждите на работната сила в региона, особено за страните-членки на USP.

Бакалавър по инженерство по машиностроене

Са получили акредитация от Института за професионални инженери Нова Зеландия (IPENZ)

Техническите степени, акредитирани от IPENZ, се признават за отговарящи на първоначалните академични изисквания за професионалните инженери.... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Бакалавърът по търговия в професионалното счетоводство е предписана програма и съществува за студенти, които вече са в областта на счетоводството или имат предишен опит в ... [+]

Бакалавърът по търговия в професионалното счетоводство е предписана програма и съществува за студенти, които вече са в областта на счетоводството или имат предишен опит в счетоводството и желаят да преследват кариерата си в професионална счетоводна фирма.

Тази програма се състои от 24 курса, от които осем са на 100-ниво, осем са на 200-ниво и осем на 300-ниво.

[-]
Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Бакалавърът по софтуерно инженерство (БФБ) има за цел да произвежда качествени дипломи от световна класа в тази бързо развиваща се дисциплина. Степента е специално разраб ... [+]

Софтуерното инженерство е систематичен и дисциплиниран подход към разработването на софтуер. Той прилага както компютърни науки, така и инженерни принципи и практики за създаване, експлоатация и поддръжка на софтуерни системи.

Бакалавърът по софтуерно инженерство (БФБ) има за цел да произвежда качествени дипломи от световна класа в тази бързо развиваща се дисциплина. Степента е специално разработена в отговор на търсенето на индустрията за разработване на софтуерни инженери със софтуерна система. Завършилите, които могат да предложат умения в тези области, са търсени от бизнеса и правителствените организации, занимаващи се със софтуерното развитие. Завършилите ще бъдат подготвени за кариера във всички отрасли като софтуерни инженери, разработчици на приложения, специалисти по програмиране и системен анализатор. USP предлага бакалавърска степен по софтуерно инженерство. Това е четиригодишна професионална степен.... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Търговският бакалавър е тригодишна програма, състояща се от двадесет и четири курса, от които осем курса са на 100 нива, осем курса са на 200 нива, а осемте курса са на н ... [+]

Търговският бакалавър е тригодишна програма, състояща се от двадесет и четири курса, от които осем курса са на 100 нива, осем курса са на 200 нива, а осемте курса са на ниво 300, включително две 100 и две нива Университетски курсове.

Дисциплините, разрешени като магистърска степен за бакалавърската степен на висшето образование през 2017 г., са:

счетоводство International Business Management Управление на човешките ресурси Мениджмънт на туризма банкиране икономика Мениджмънт, туризъм ... [-]
Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University of the South Pacific USP

Програмата за бакалавър по търговия в туризма и хотелиерството е разработена така, че да отговаря на изискванията на работодателите за стратегическите, технологичните и у ... [+]

The Бакалавър по търговия в туризма и хотелиерството Степента е разработена така, че да отговаря на изискванията на работодателите за стратегическите, технологичните и управленските умения, които се считат за необходими в тази вълнуваща и динамична индустрия.

Програмата включва теорията и знанията, които придобивате от традиционната образователна програма по бизнес администрация и туризъм, както и опитното обучение в секторите на туристическата индустрия. По време на програмата ще се занимавате с анализирането на поредица от сценарии за бизнес и управление, за които ще подготвите препоръки и решения. Програмата предоставя и международна перспектива чрез проучвания на конкретни случаи, които отразяват глобалния характер на туристическата индустрия... [-]

Фиджи Сува
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
The University of the South Pacific
Сува, Централно отделение, Фиджи
Уебсайт