Прочетете официалното описание

Това е Humak University of Applied Sciences

Мрежа на човешките връзки

Humak University of Applied Sciences се занимава с развитието на висшето образование и модернизацията на света на труда. Ние допринасяме за създаването на нови видове висше образование, както и за научни изследвания, разработки и иновации, които служат на студентите по кариерния им път и подкрепят професионалните партньори, докато развиват собствена дейност.

Ние сме най-големият преподавател и RDI организация в нашите области на опит във Финландия. Нашите силни страни са младежкият труд и общината; Организационна работа, работни общности и интеграция; Тълкуване и езикова достъпност, и културно управление и предаване .

Хумак в орехче

Humak University of Applied Sciences е високопрофилен, общонационален университет за приложни науки, специализиран в развитието на експертни познания в организационните дейности и младежкия труд, развитието на работната общност, предприемачеството в културния мениджмънт и творческите индустрии и устен превод. Ние сме най-големият участник в нашите сектори във Финландия.

Особеността на Хумак е дълбоките му корени и собственост в либералното образование за възрастни и гражданските организации. Хумак е основан на необходимостта от осигуряване на национално, университетско специализирано образование и изследвания, развитие и иновационни дейности в тесни, но социално значими области.

За да се осигури общонационалното наличие на образование и силен клъстер от експертиза - предпоставка за висококачествени операции - Хумак работи чрез регионално децентрализирана, но оперативно интегрирана национална мрежа.

Хумак е собственост на Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy. Имаме 1500 студенти и около 130 професионалисти, които работят с нас.Sponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Хумак е общност, която споделя своите знания

Хумак се стреми да засили работата с настоящите си партньори и активно изгражда нови партньорства. Хумак е общност и дейността му се основава на открито споделяне на знания и опит и създаване на нова информация в сътрудничество чрез различни мрежи.

Нашата цел е да споделим нашите процеси за обучение, иновации и услуги с нашите партньори и по този начин да гарантираме развитието на обучението, обучението и новите знания заедно в мрежа и да прехвърляме безпроблемно знанията за използване в професионалния сектор.

Сътрудничеството и общите процеси създават платформа за прогнозиране, иновации и развитие на бъдещи решения. Студентите са тясно включени в работата по разработката, а персоналът на Humak привежда собствения си опит в процесите за използване и полза от нашите партньори.

Хумак е субект, национален клъстер от експерти, който обслужва своите области в цяла Финландия, а също и в международен план.

Визията на Хумак е да бъде международен и социален университет, ангажиран с развитието на справедлива и обща Финландия. Нашата мисия е да осигурим участие, социално благополучие и общност. Ние създаваме информация, компетентност и опит в нашите области.

Силите на Хумак "122316_humak-strategy-strengts-expertise.jpg

Разглеждаме силни партньорства с финландски и чуждестранни университети. Силните страни се основават на нашата компетентност и правят нашия профил конкретен и подчертава авангарда на нашите области на дейност. Силните страни ръководят стратегическото развитие на нашите операции. Силните страни създават още по-силни групи от компетенции и опит и те също ръководят управлението на нашите партньорства.

  • Младежка работа и общност: ние произвеждаме уменията да се срещаме с млади хора
  • Работа в организацията, работни общности и интеграция: подобряваме функционалността, конкурентоспособността и комуналното развитие на работните общности.
  • Тълкуване и езикова достъпност: участваме в развитието на професионални умения и технологии, подкрепящи езиковата достъпност.
  • Културен мениджмънт и предаване: ние насърчаваме културните умения за управление като дейност, подпомагаща участието, и разработваме дигитална среда за културни и художествени продукции и услуги.

Нови, нововъзникващи сектори, които се издигат от границите на нашите силни области, които гарантират, че изискванията за компетентност на бизнеса и индустриалния живот се вземат предвид в нашата дейност: Нови участници (намаляваме чувството за непринадлежност и маргинализация), Нова общност ( насърчаваме управлението и насоките, базирани на мрежата), комуникационния опит (насърчаваме срещата с многообразието и познанието на културните малцинства), правата на човека и равенството (насърчаваме равенството в обществото).

Нашите ценности

  • Уважаваме се един друг.
  • Ние сме отворени.
  • Ние успяваме заедно.
  • Ние сме смели по начин, който обновяваме и се обновяваме.
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Humak University of Applied Sciences

Учи в Humak University of Applied Sciences , водещата висша учебна институция по приключенско образование във Финландия. Обучителят на общността обучава специалисти по пр ... [+]

Пътуването от финландския архипелаг до арктическа Лапландия Бакалавърска степен по приключения и обучение на открито Бакалавър по хуманитарни науки 210 ECTS Възпитател на обществото, приключения и обучение на открито

Учи в Humak University of Applied Sciences , водещата висша учебна институция по приключенско образование във Финландия.

Обучителят на общността обучава специалисти по приключенско и на открито образование. Обучението за приключения и на открито се основава на методология на обучение, базирана на опит и дейност, и има за цел да подпомага растежа, развитието, благосъстоянието и агенцията на хората, групите и общностите.... [-]

Финландия Хелзинки
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
42 месеца
Кампус
Научете повече на английски