Kajaani University of Applied Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) е проактивен, истински международен университет в централна Финландия с много силна репутация на регионално и национално ниво. Ние сме жизнена международна общност за обучение и развитие, състояща се от около 2300 студенти и 230 експерти, опериращи в нашия собствен компактен кампус, сгушен в зашеметяващата природна среда на Каяни. Ние предлагаме селекция от степени, които са широко уважавани от работната общност, включително бакалавърски и магистърски степени, доставени на английски език. Ако се интересувате от това да се възползвате от известното финландско образование, можете да изберете да изучавате международен бизнес, бизнес в областта на спорта, управление на спорта и свободното време или приключенски туризъм в KAMK .

Министерството на образованието и културата внимателно контролира качеството на висшето образование във Финландия. KAMK постигна голям успех във Финландия в изходните барометри на Министерството. По-специално качеството на преподаване и съветване се счита за най-доброто във Финландия от няколко години насам. Наградени сме за най-добър университет за приложни науки във Финландия през 2018 г. и въз основа на отзивите на студентите удовлетвореността на студентите ни е най-висока във Финландия (2019).

Нашите лектори приближават всеки студент като индивид, като му помагат да идентифицира и развие личните си области на компетентност. Изследванията се съсредоточават върху практическото интегриране на образованието с реалния трудов живот и обучават нови професионалисти в отговор на настоящите потребности на пазара на труда.

Нашите учебни заведения включват модерни технологии като центровете за данни, дизайн на игри, 3D печатни и роботизирани лаборатории. Също така разполагаме с интелигентна фитнес зала, която използва гейминг технологии в цифрова среда, за да предлага забавно и ефективно физическо обучение. Всички наши съоръжения се намират в един район на кампуса в близост до центъра на града, на удобно пешеходно разстояние от всеки друг. Студентското настаняване е на разположение в елегантни, модерни апартаменти в университета, а студентите могат да се насладят на изключителната природна среда за разнообразни развлекателни и спортни дейности.

Места

Каяни

Kajaani University of Applied Sciences

Address
Ketunpolku 1
FI-87100 Каяни, Финландия
Телефон
+358 8 618 991