Прочетете официалното описание

Проучване в OAMK

Над 9 000 студенти, включително повече от 300 международни студенти, гарантират, че Oulu University of Applied Sciences (OAMK) е жизненоважно и новаторско място за обучение.

Проучванията в OAMK са ориентирани към професионалния живот и съчетават теоретични проучвания с професионални умения. Обучаваме високо ценени професионалисти, за да задоволим нуждите на професионалния живот както във Финландия, така и в международен план.

Имаме общо 28 бакалавърски програми, от които три са преподавани на английски език. Учебните програми ви дават уменията и знанията, които трябва да работите като професионален експерт, да следвате и популяризирате най-новите тенденции в развитието на вашата област на компетентност и да създавате учене през целия живот.

Град Оулу е пълен с възможности

Университетът за приложни науки ( OAMK ) е един от най-атрактивните финландски университети по приложни науки. Намира се на север от Хелзинки, регион Оулу е един от най-бързо развиващите се райони в страната. Само едночасов полет от Хелзинки и влакова връзка, която ви отвежда директно до центъра на града, гарантира, че град Оулу има лесен достъп от Южна Финландия. Със своите 200 000 жители регионът е основен център на новаторските високотехнологични индустрии, академичните среди, науката, услугите и културата.

Oulu има отлични учебни и учебни заведения с голямо разнообразие от свободно време и красива природа. Регион Оулу е жизнена и интересна дестинация за студенти, преподаватели и експерти, както от Финландия, така и от чужбина. Само няколко часа от екзотичните Лапландия и възможности за туризъм правят Oulu отлично място за любителите на природата. Ежедневните автобусни връзки до един от най-големите ски курорти във Финландия, Ruka, през зимния сезон позволяват на всеки да се наслаждава на снежни склонове и ски-маршрути.

Забавни факти за Оулу

  • Финландската образователна система е класирана сред най-добрите образователни системи в света.
  • Няколко финландски президенти са започнали образователния си път в Оулу, включително президента на Нобеловата награда за мир Марти Ахтисаари. OAMK е горд да продължи това наследство от висококачествено образование.
  • Oulu разполага с широка гама от ИКТ експертиза. Градът е обявен за един от седемте най-интелигентни общности в света от Интелигентния общностен форум няколко години поред.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BBA

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Студентската степен в международния бизнес или DIB, както го наричаме, е разработена така, че да отговаря на изискванията на международно ориентираните малки и средни пре ... [+]

Заявка 9-23 януари 2019 г.

Обучение 8000 € / Академична година

Стипендията е налице

Студентската програма в международния бизнес или DIB, както го наричаме, е предназначена както за финландски, така и за чуждестранни студенти, които желаят да търсят интересни кариери в иновативния международен бизнес, продажби и маркетинг, управление или предприемачество.... [-]

Финландия Oulu
Август 2019
Английски
Редовно обучение
42 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Информационните технологии са необходими във всяка област на човешкия живот. Необходимостта от професионалисти в областта на ИКТ непрекъснато нараства. Като инженер по ИК ... [+]

Специалност "Информационни технологии", BEng

Заявка 9-23 януари 2019 г.

Обучение 8000 € / Академична година

Стипендията е налице

Необходимостта от професионалисти в областта на ИКТ непрекъснато нараства. Като инженер по ИКТ вие можете да проектирате и реализирате различни софтуерни решения и приложения. Можете също така да работите като активен член на вашето работещо общество и да развивате своя професия.... [-]

Финландия Oulu
Август 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

Welcome to Oulu University of Applied Sciences

OAMK
Address
Kotkantie 1 90250 Oulu
90250 Oulu, Финландия
Уебсайт
Телефон
+358 20 611 0200