Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Представление

Прочетете официалното описание

Проучване в OAMK

Над 9 000 студенти, включително повече от 300 международни студенти, гарантират, че Oulu University of Applied Sciences (OAMK) е жизненоважно и новаторско място за обучение.

Проучванията в OAMK са ориентирани към професионалния живот и съчетават теоретични проучвания с професионални умения. Обучаваме високо ценени професионалисти, за да задоволим нуждите на професионалния живот както във Финландия, така и в международен план.

Имаме общо 28 бакалавърски програми, от които три са преподавани на английски език. Учебните програми ви дават уменията и знанията, които трябва да работите като професионален експерт, да следвате и популяризирате най-новите тенденции в развитието на вашата област на компетентност и да създавате учене през целия живот.

Град Оулу е пълен с възможности

Университетът за приложни науки ( OAMK ) е един от най-атрактивните финландски университети по приложни науки. Намира се на север от Хелзинки, регион Оулу е един от най-бързо развиващите се райони в страната. Само едночасов полет от Хелзинки и влакова връзка, която ви отвежда директно до центъра на града, гарантира, че град Оулу има лесен достъп от Южна Финландия. Със своите 200 000 жители регионът е основен център на новаторските високотехнологични индустрии, академичните среди, науката, услугите и културата.

Oulu има отлични учебни и учебни заведения с голямо разнообразие от свободно време и красива природа. Регион Оулу е жизнена и интересна дестинация за студенти, преподаватели и експерти, както от Финландия, така и от чужбина. Само няколко часа от екзотичните Лапландия и възможности за туризъм правят Oulu отлично място за любителите на природата. Ежедневните автобусни връзки до един от най-големите ски курорти във Финландия, Ruka, през зимния сезон позволяват на всеки да се наслаждава на снежни склонове и ски-маршрути.

Забавни факти за Оулу

  • Финландската образователна система е класирана сред най-добрите образователни системи в света.
  • Няколко финландски президенти са започнали образователния си път в Оулу, включително президента на Нобеловата награда за мир Марти Ахтисаари. OAMK е горд да продължи това наследство от висококачествено образование.
  • Oulu разполага с широка гама от ИКТ експертиза. Градът е обявен за един от седемте най-интелигентни общности в света от Интелигентния общностен форум няколко години поред.

Места

Оулу

OAMK

Address
Kotkantie 1
90250 Oulu

90250 Оулу, Финландия
Телефон
+358 20 611 0200