Прочетете официалното описание

Проучване в OAMK

Над 9 000 студенти, включително повече от 300 международни студенти, гарантират, че Oulu University of Applied Sciences (OAMK) е жизненоважно и новаторско място за обучение.

Проучванията в OAMK са ориентирани към професионалния живот и съчетават теоретични проучвания с професионални умения. Обучаваме високо ценени професионалисти, за да задоволим нуждите на професионалния живот както във Финландия, така и в международен план.

Имаме общо 28 бакалавърски програми, от които три са преподавани на английски език. Учебните програми ви дават уменията и знанията, които трябва да работите като професионален експерт, да следвате и популяризирате най-новите тенденции в развитието на вашата област на компетентност и да създавате учене през целия живот.

Град Оулу е пълен с възможности

Университетът за приложни науки ( OAMK ) е един от най-атрактивните финландски университети по приложни науки. Намира се на север от Хелзинки, регион Оулу е един от най-бързо развиващите се райони в страната. Само едночасов полет от Хелзинки и влакова връзка, която ви отвежда директно до центъра на града, гарантира, че град Оулу има лесен достъп от Южна Финландия. Със своите 200 000 жители регионът е основен център на новаторските високотехнологични индустрии, академичните среди, науката, услугите и културата.

Oulu има отлични учебни и учебни заведения с голямо разнообразие от свободно време и красива природа. Регион Оулу е жизнена и интересна дестинация за студенти, преподаватели и експерти, както от Финландия, така и от чужбина. Само няколко часа от екзотичните Лапландия и възможности за туризъм правят Oulu отлично място за любителите на природата. Ежедневните автобусни връзки до един от най-големите ски курорти във Финландия, Ruka, през зимния сезон позволяват на всеки да се наслаждава на снежни склонове и ски-маршрути.

Забавни факти за Оулу

  • Финландската образователна система е класирана сред най-добрите образователни системи в света.
  • Няколко финландски президенти са започнали образователния си път в Оулу, включително президента на Нобеловата награда за мир Марти Ахтисаари. OAMK е горд да продължи това наследство от висококачествено образование.
  • Oulu разполага с широка гама от ИКТ експертиза. Градът е обявен за един от седемте най-интелигентни общности в света от Интелигентния общностен форум няколко години поред.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BBA

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Искате ли да имате вълнуваща кариера или във Финландия, или в чужбина? Бихте ли се виждали да работите в мултикултурна работна среда и нямате нищо против, ако работата ви ... [+]

Бакалавър по бизнес администрация, международен бизнес

Приложение 8-22 януари 2020 г.

Обучение 8000 € / Академична година

Стипендията е налице

За какво е BBA степен?

Програмата за специалност „Международен бизнес“ или DIB, както я наричаме, е предназначена както за финландски, така и за международни студенти, които желаят да търсят интересни кариерни пътеки в иновативен международен бизнес, продажби и маркетинг, мениджмънт или предприемачество. Програмата акцентира върху взаимодействието в рамките на мултикултурна учебна среда и насърчава инициативата, взаимодействието и иновациите.... [-]

Финландия Оулу
Август 2020
Английски
Редовно обучение
42 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Оулу е високо известен със своите ИКТ - технологии и иновации. Това може да се види и в областта на технологиите в Инженерното училище. Уменията за разработка на софтуер ... [+]

Специалност "Информационни технологии", BEng

Приложение 8-22 януари 2020 г.

Обучение 8000 € / Академична година

Стипендията е налице

За какво се отнася BEng степен?

Необходимостта от професионалисти в ИКТ непрекъснато нараства. Като ИКТ инженер вие можете да проектирате и реализирате различни софтуерни решения и приложения. Вие също сте способни да работите като активен член на вашето работническо общество и да развивате собствена професия. Програмата за специалност „Информационни технологии“ набляга на уеб развитието. Проучванията се състоят от разработка на софтуер, технологии за уеб и мобилни приложения и IoT технологии.... [-]

Финландия Оулу
Август 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
OAMK
Address
Kotkantie 1 90250 Oulu
90250 Оулу, Финландия
Уебсайт
Телефон
+358 20 611 0200