Прочетете официалното описание

Университетът по приложни науки Сейнайоки е мултидисциплинарна институция за висше образование и ефективен участник в образованието и научните изследвания, развитието и иновациите (ИРД) в Южна Остроботния в Западна Финландия.

Броят на редовните студенти е 5000, а академичните и другите членове на персонала 380. Seinäjoki UAS има 19 бакалавърски и 7 магистърски програми. Тристепенните програми се преподават изцяло на английски език (международен бизнес, медицински сестри и магистърска степен по международен бизнес мениджмънт). Освен това, в областта на технологиите и бизнеса се предлагат програми за двойни степени.

Seinäjoki UAS осигурява обучение с цел повишаване на професионалната квалификация в следните области:

 • култура
 • Социални науки, бизнес и администрация
 • Технологии, комуникации и транспорт
 • Природни ресурси и околна среда
 • Социални услуги, здравеопазване и спорт
 • Туризъм, кетъринг и битови услуги

В образованието и в R

 • Решения за устойчиви храни
 • Интелигентни и енергийно ефективни системи
 • Благосъстояние и творчески личности и общности
 • Предприемачество, нови бизнес концепции и иновации в услугите

Тези области на експертиза се разработват въз основа на регионалните и международни нужди и нашите специални силни страни.

Интернационализацията е стратегическа цел на Seinäjoki UAS

Ние имаме около 200 университета-партньори в 50 различни страни по целия свят. Активна студентска и академична мобилност, RDI проекти и международни конференции са важна част от международната ни дейност.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BBA

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Ще получите цялостна представа за бизнес администрацията с акцент върху международните операции на компаниите и организациите. Ще придобиете компетенции в планирането, уп ... [+]

Интересувате ли се от изучаване на международния бизнес мениджмънт и маркетинг във Финландия? Финландската образователна система е добре позната с високото си качество.

Вземете бакалавърска степен в SeAMK , Seinäjoki University of Applied Sciences, за да бъдете подготвени за интересни задачи в международния бизнес. Всички изследвания се провеждат на английски език и възможностите за обмен на студенти са достъпни по целия свят. Можете също така да се възползвате от споразумения за двойна степен с нашите партньорски институции в Германия, Чехия, Унгария, Литва, Русия, Нидерландия, Китай или Испания.... [-]

Финландия Seinäjoki
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
42 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Location address
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Social Media