Institut Paul Bocuse

Представление

Прочетете официалното описание

МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАВАНЕ

Institut Paul Bocuse е член на международния елит, когато става въпрос за осигуряване на обучение в областта на управлението на хотели и кулинарни изкуства.

Вдъхновен от двамата си визионерски съоснователи и изключителната им кариера - Пол Бокузе, международна звезда на кулинарното изкуство и готвач на века с 3 звезди Мишлен за 50 години, и Герард Пелисън, съосновател на Accor Group, на мениджърски и предприемачески успехи - институтът се радва на уникален престиж във Франция и по света.

Нашата цел е да предадем на Вас своята страст и иновативна, съвременна визия, която нашият факултет успя да се адаптира към промените в начина, по който нашата индустрия работи, да обучи всеки един от вас, за да можете да се изправите пред предизвикателствата на утрешния ден.

ИЗКУСТВОТО НА ОБУЧЕНИЕ

  • 140 висококвалифицирани и мултидисциплинарни постоянни професори и професионалисти ще ви предадат своя международен мениджърски опит във всички области на хотелския и ресторантьорския бизнес. 40 от тях имат докторска степен или друга докторска степен.
  • Нашето кулинарно обучение се основава на споделянето на опита и уменията на повече от 20 експертни, професионални, постоянни готвачи, включително екип от Meilleurs Ouvriers de France.
  • Повече от 150 експерти от цял ​​свят са черешката на тортата на нашия фантастичен преподавателски екип. Можете да извлечете ползите от невероятния им опит, за да разкриете своя собствен стил.

ВЗЕМАЙТЕ КОНТРОЛ НА ВАШИЯ ЖИВОТ

Ние сме международно известни, че поставяме човешките същества в центъра на нашия подход към образованието. Стремим се да разпознаваме и извличаме таланта чрез уникален подход, който помага на всеки индивид да превъзхожда и разкрива всеки аспект на своята личност.

С нас можете да персонализирате ученето си, като изберете опции, които ще усъвършенстват уменията ви според вашите способности и стремежи, както професионални, така и лични.

БЪДЕТЕ БЪДЕЩЕ

Нашите програми, от бакалавърска степен до докторска степен, се основават на международни академични модели, които ви дават университетско и професионално признание по целия свят.

Institut Paul Bocuse е единствената европейска тренировъчна група, специализирана в областта на хотелиерството, която разполага с Изследователски център в неговия университет.

Източник на иновации, който звучи в бъдеще, това изследване непрекъснато обогатява съдържанието на нашите програми и гарантира, че сме в най-високата точка на образованието.

Именно в основата на нашата образователна система, нашите методи и практики винаги са били динамични и творчески, включително:

  • Междууниверситетски казуси
  • SPOCs
  • Сериозни игри
  • Учене чрез игра
  • Облечени класни стаи
  • Бизнес инкубатори

Насърчаваме ученето чрез опит, като ви предлагаме някои много специфични умения да можете да отворите съзнанието си, съчетано с високо ниво на практически опит.

Теорията се редува с практическото обучение: ще участвате в различни съвместни проекти в сътрудничество с нашите партньорски компании. Този подход към ученето ви помага да консолидирате това, което знаете, да му даде смисъл, да развива вашия предприемачески дух, вашето лидерство и способността ви да се изразявате публично.

Студенти от Institut Paul Bocuse участват в големи събития като SIRHA, за да измислят нови концепции, които да вдъхновят цялата професия.

Създайте нови възможности за вашето бъдеще

Ние сме първият колеж, посветен на гостоприемството и кулинарните изкуства с център за развитие. Тя се състои от експерти от туристическата индустрия и от треньори по човешки ресурси, които помагат да се съберат различните етапи от плановете Ви за кариера.

По време на въвеждащата седмица ще завършите оценка на уменията и тест за личност, за да установите личния и професионалния си профил, така че можете да решите с нас как искате да се развиете, за да помогнете за бъдещата си интеграция на работното място.

ИНСТРУКЦИЯ СТЪПКА С ПОСТОЯННО ПРОМЕНЯЩИ СЕ СВЕТОВЕ

Способността ви да мислите за бъдещето, да бъдете активни в свят, който постоянно се променя, ще ви помогне да разширите техническите и управленските умения, които придобивате по време на обучението си.

Ние сме тук, за да ви помогнем през целия си живот и да сте сигурни, че ще откриете правилния път за вас в съществуващи или бъдещи области на хотелиерската и ресторантьорската индустрия.

Места

Écully

Address
Château du Vivier - 1A Chemin de Calabert - 69130 Ecully
Écully, Оверн-Рона-Алпи, Франция