The American College of the Mediterranean

Представление

Прочетете официалното описание

The American College of the Mediterranean

Американският колеж на Средиземноморието (ACM) се стреми да осигурява отлични постижения в международното образование, да вдъхновява междукултурно съзнание и да подготвя учениците за успех в световната общност чрез изучаване на европейската и средиземноморската история, езици, култури и съвременни проблеми. Той прави това чрез уникална комбинация от курсове, стажове, учебни програми, които съчетават създаването на програми за бакалавърски и магистърски програми в американски стил в международна и междукултурна среда.

Разликите на ACM включват:

 • Американска институция с висше образование с американски и френски статут с нестопанска цел
 • Първоначално е създаден като институция за висше образование от регентите на Държавния университет в Ню Йорк, като Институт за американски университети с богата история от 1957 г.
 • Признат като висше учебно заведение от френското министерство като частна институция за висше образование (френска формулировка) и ректорът на университета Aix-Marseille.
 • Основател на Асоциацията на американските международни колежи и университети (AAICU), предоставяйки на студентите възможности за обучение в чужбина на различни места, предимно в Европа и Северна Африка

местоположение

Кампусът на ACM се намира в южната част на Франция, в очарователния и оживен град Екс-ан-Прованс. Aix е…

 • Университетски град с над 40 000 студенти
 • Юридически и академичен център, разположен на юг от апелативния съд на Франция
 • Родното място на пост-импресионистичен художник Пол Сезан, чийто предмет често е величествената планина Sainte-Victoire
 • Известен с многобройните си фонтани и облицовани с кафе Cours Mirabeau
 • На 25 минути от летище Марсилия-Прованс
 • 15 минути до станцията на куршумите Aix TGV

програми

ACM предлага бакалавърски и магистърски програми, които са специфични за конкретния обект, с акцент върху изкуствата, бизнеса, хуманитарните и социалните науки.

ACM ОТ НОМЕРА

 • 12: 1 съотношение между учител и учител
 • 10 ученика е среден размер на класа
 • 45% от преподавателите са на пълно работно време
 • 95% от преподавателите по ACM имат докторска степен или степен на завършване в своята област

С ACM имате възможност да участвате в следното:

Степен във американски стил във Франция

The American College of the Mediterranean (ACM) осигурява обучение в американски стил, с което сте запознати в очарователния и оживен град Екс-ан-Прованс, университетски град с над 40 000 студенти. С избор от няколко специалности и непълнолетни, включително възможността за самостоятелно проектиране на област на обучение и основна учебна програма, която е специфична за Средиземноморския регион, студентите имат възможност да се потопят в нова култура и да се учат с високо въздействие , опитния начин.

Обучение по английски език

Всички курсове се преподават на английски език, с изключение на езикови курсове на френски, испански или арабски на всички нива. Възможности за подобряване на вашите френски умения извън класната стая също са на разположение, включително живеещи с приемно семейство, езикова партньорска програма на ACM и полеви изследвания.

Цена-съзнателен

Като нестопанска институция за висше образование, ACM се фокусира върху поддържането на достъпните си разходи. Докато стипендиите и стипендиите са достъпни за допустими студенти, целта ни е да поддържаме ниски разходи от самото начало.

Възможност за прехвърляне

Ако не сте в състояние да започнете бакалавърска степен с ACM, имате възможност да го завършите с нас. ACM приветства прехвърлянето на студенти, които да кандидатстват в нашата програма за бакалавърска степен по изкуства, които са завършили поне един семестър в колежа и поддържат минимален среден успех от 2.5.

Международен трудов опит

Силната мрежа на стажантите на ACM ще ви позволи да придобиете международен трудов опит, докато завършвате образователната си степен и ще ви запознае с важни международни контакти. Научете повече за възможностите за стаж и вижте къде ACM е поставил предишни студенти стажанти, като посетите уеб страницата на стажа.

Търговски умения

С вашата диплома от ACM, вашите повишени умения и уникални преживявания ще увеличат развитието в ключови международни и междукултурни компетенции. Алумнистите от ACM вече виждат тези предимства след дипломирането, тъй като много от тях са преминали към строгите висши училища, включително Колумбийския университет и Училището на Института по изкуствата в Чикаго, докато други са усвоили своята степен по ACM и са развили високи работни места с такива организации като Световната продоволствена програма на ООН и законодателната власт на щата Вашингтон.

Места

Екс ан Прованс

Address
27, place de l’Université
13604 Екс ан Прованс, Прованс-Алпи-Лазурен бряг, Франция
Телефон
+1 (800) 221-2051

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия