Avans University of Applied Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Ученето в Avans University of Applied Sciences означава придобиване на най-съвременни знания. Но това не е всичко. Ще научите и как да прилагате тези знания в реални бизнес или професионални проекти. Нашите проучвания са насочени перфектно към изискванията на организациите и компаниите, които работят в международен план. Университетът за пореден път през 2018 г. е класиран в топ 1 голям университет за приложни науки в Холандия от водещия ръководство за висше образование „Keuzegids Hbo” за пети пореден път! Avans е в топ 3 от 8 години, което показва, че ние поставяме летвата високо, както се отразява в собствения ни знак за качество.


Чувствайте се у дома

И освен това, ние гарантираме, че като чуждестранен студент ще се почувствате като у дома си в Холандия. Един от начините, по които правим това, е да организираме настаняване с високо качество и да Ви помогнем с документите Ви за издаване на визи (Холандската агенция за имиграция и натурализация). Ние ви даваме топло, грижовно и лично посрещане. Когато пристигнете, ще получите разширено въведение в Аванс и в града. Ще срещнете други чуждестранни студенти. Също така Ви предлагаме всяка възможност да се присъедините към оживения студентски живот.

поддържа

Avans предлага професионален екип от студентски съветници, които да ви подкрепят с всички въпроси, свързани с вашето обучение и студентски живот. Правим това, защото сме убедени, че можете да се справяте добре, ако се чувствате комфортно в околната среда.

Вие сте в добри ръце

Настоящите и бивши студенти разглеждат Avans University of Applied Sciences като най-добрият от този тип университет в Холандия. Неимоверно се гордеем с това постижение и ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че това ще продължи.

Места

Хертогенбош

Address
Avans University of Applied Sciences 's-Hertogenbosch Campus Onderwijsboulevard 215
5223 DE Хертогенбош, Северен Брабант, Холандия

Бреда

Address
Avans University of Applied Sciences #2 Breda Campus Hogeschoollaan 1
4818 CR Бреда, Северен Брабант, Холандия