Breda University of Applied Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

На 1 септември 2018 г. името ни бе променено на Breda University of Applied Sciences . Тази академична година също се настанихме в красив и изцяло реновиран манастир в Mgr. Hopmansstraat в Бреда, която е част от новия ни кампус.

Breda University of Applied Sciences е средно голям институт за висше образование, финансиран от правителството. Повече от 7000 холандски и международни студенти от около 100 страни учат в нашия институт. Ние предлагаме бакалавърска и магистърска програма на професионално ('hbo') и академично ('wo') ниво в областите Игри, Медии, Хотел, Механизъм, Логистика, Строителна среда, Туризъм и свободно време

организация

Breda University of Applied Sciences има силни връзки с професионалната област, като се фокусира върху предприемачески и бизнес ориентирани дейности. В този процес ние търсим иновации, възприемаме международния възглед и правим социално отговорни и устойчиви избори.

Вдъхновяваща среда

Нашата стратегия описва, наред с други неща, как ще посветим още по-голямо внимание на международното образование, синергията между различните дисциплини и сътрудничеството с партньорите от индустрията. Учениците се насърчават да развиват своите таланти, но също така да развиват своята изобретателност и изобретателност.

В началото на учебната година 2018-2019 се премества в бившия манастир програмите за образование, хотелиерство и туризъм. Новият университет постепенно се превръща в вдъхновяващо място за срещи на хора с различни области на опит и от различни културни среди.

В тази вдъхновяваща среда ние подготвяме нашите ученици за международни кариери. По-голямата част от нашите програми за обучение се преподават на английски език, но холандските програми също отделят много внимание на международния бизнес и сътрудничеството.

Половинвеков опит

BUas, преди това NHTV, е най-големият и водещ образователен институт в света, предлагащ образователни програми по туризъм, отдих и гостоприемство. С повече от половин век опит в практикуването на висше образование и международно сътрудничество, програмите ни за бакалавър са записали постоянно високо класиране в „Keuzegids HBO“ в продължение на много години.

Уплътнители за качество

  • Elsevier Най-добър специалист Университет за приложни науки 2018
  • Elsevier Най-добър специалист Университет за приложни науки 2017-2018

Бакалавър на научния туризъм

Keuzegids Universiteiten Най-високо оценена програма 2019

Игри

  • Keuzegids Hbo Най-високо оценена програма 2019
  • Keuzegids Hbo No.1 в собствена категория 2019
Механизъм

Keuzegids Hbo No. 1 в собствена категория 2019

Keuzegids Hbo Най-висока оценка 2019

хотел

Keuzegids Hbo Най-високо оценена програма 2019

средства

Keuzegids Hbo No.1 в собствена категория 2019

Логистиката

Keuzegids Hbo Управление на логистиката: № 1 в собствена категория 2019

Keuzegids Hbo Логистично инженерство: Топ 3 в собствена категория 2018 2019

Изградена среда

Keuzegids Hbo Топ 3 в собствена категория 2019

Места

Бреда

Address
Monseigneur Hopmansstraat,1
4817 JT Бреда, Северен Брабант, Холандия