Прочетете официалното описание

За нас

Kings Библията и бизнес колежът (KBBC), както се казва в името, е малка образователна институция, насочена с цел да осигури християнска теология, както и съвременно бизнес образование чрез преподаване и изследване. Стратегическото намерение на KBBC е да образова и обучи студентите си с задълбочени познания по християнска теология. Нещо повече, тя преподава съвременни бизнес теории и тяхното практическо приложение, които са от значение за решаването на огромните бизнес проблеми и преодоляването на препълнените бизнес предизвикателства, които бизнесът среща ежедневно.

Защо KBBC?

Образованието в каквато и да е форма (формална или неформална) е дадено, е ключът към човешкото развитие. Следователно образованието е необходимост за цялостното развитие на хората. Библията изрично заявява в Осия 4: 6, че моите хора загиват поради липса на знание. С други думи, без знанието човешкото развитие е ограничено. Въпреки това, мечтите на много хора, които желаят и се стремят да придобият знания за саморазвитие, не са актуализирани в повечето случаи, поради огромните финансови разходи, които произтича от формалното образование. За да се облекчат огромните финансови проблеми, които стават албатрос за студенти след завършване на съответните им академични програми, KBBC е избрал да предлага академични програми чрез дистанционно обучение, онлайн обучение и настройки в класната стая. По този начин KBBC използва конвенционални и неконвенционални методи за предаване на знания главно с помощта и подкрепата на компютърните технологии.

KBBC счита, че комбинирането на тези различни методи на обучение на студентите гарантира и позволява гъвкавост и минимизира натиска, който много студенти срещат в изпълнение на избрана област на обучение. Нещо повече, опитът показва, че много хора предпочитат да работят на пълно работно време и да следват академични програми на непълен работен ден и това е предпочитано от KBBC. Затова в КББК сме ангажирани с обучение в гъвкава и динамична среда. KBBC привлича студенти от всички страни на света и народи от всички сфери на живота. Нашият персонал и преподаватели се обучават от някои от престижните семинари и богословски колежи в САЩ. Освен качественото богословско образование, придобито от преподавателите на KBBC, голяма част от тях са придобили практически опит като пастори и църковни лидери в своите деноминации.

Факултетът на бизнес отдела се състои от преподаватели с високо качество, получени от някои от най-престижните университети в Европа, и са придобили еднакво умения и опит от няколко години в някои от тези университети.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgБрук Кагъл / Unsplash

Членство и принадлежност

KBBC е член на Асоциацията на християнските международни училища (ACSI) и Европейската мрежа за дистанционно и електронно обучение (EDEN), филиал на Световната евангелска семинария (WWES), Нова Скотия, Канада, както и член на Британската академия за управление (BAM) ,

Kings Библията и бизнес колежът (KBBC), както се разбира от името, е образователна институция, насочена с цел да осигури християнска теология, както и съвременно бизнес образование чрез преподаване и изследване. Стратегическото намерение на KBBC е да образова и обучи студентите си с задълбочени познания по християнска теология. Нещо повече, тя преподава съвременни бизнес теории и тяхното практическо приложение, които са от значение за решаването на огромните бизнес проблеми и преодоляването на препълнените бизнес предизвикателства, които бизнесът среща ежедневно.

Изложение на визията на KBBC

Да осигури висококачествено християнско богословско образование, достъпно за всички възрастни хора, които желаят да имат дълбоко и интимно знание за християнската теология.

Според теологията KBBC има следните основни ценности:

 1. Да обучава и подготвя християните за лидерство в своите църкви със здрави богословски знания и библейски тълкувания.
 2. Да напълнят християните да придобият умения в църковната администрация
 3. Да упълномощи църковните лидери и християните като цяло да бъдат двигатели на евангелизиране чрез придобитите знания.
 4. На бизнес фронта, KBBC е да обучава и подготвя бизнес лидери, които биха могли да идентифицират бизнес възможностите да използват, както и да контролират предизвикателствата, които непременно ще възникнат в непредсказуемата бизнес среда.

По отношение на бизнес обучението, KBBC извежда на преден план следните основни ценности:

 1. KBBC се стреми да максимизира развитието на индивидуални бизнес умения и проницателност чрез малки размери на класа, които насърчават богата и интимна връзка между преподаватели и студенти.
 2. KBBC ценят и поддържат холистичен подход към обучението, където се следват енергично теорията и практиката и по този начин се насърчава дейността и науката, които са основни инструменти за ефективно развитие и позициониране на бизнес лидерите утре в бизнес средата
 3. Осигуряване на достъпно и достъпно бизнес образование за всички народи, култури, възраст, пол, както и с различен социално-икономически произход. Уважението, толерантността и приемането от и за всички са ключови ценности, които насърчават ученето.

Мисията на KBBC

KBBC е местна висша институция с глобален фокус, осигуряваща висококачествени учебни дейности, които в крайна сметка формират и подготвят учениците за бъдещо лидерство в избраната от тях област на академично обучение. Открийте и развийте своите таланти и умения чрез образование и за обслужване на човечеството.

Бизнес факултет

Въвеждането на гъвкавост в образователните програми на KBBC насърчава академичната дълбочина и повишава интелектуалната широта, която в крайна сметка осигурява на индивида адекватни знания. Програмите за сертифициране на KBBC могат да се правят за кратък период от 2 седмици до 6 месеца в зависимост от характера и съдържанието на курса. Програмите за дипломи обикновено имат продължителност от 9 месеца до 1 година (около 2 семестриални периода). Програмите за бакалавърска степен отнемат до 3 години. В редки случаи учениците могат да завършат програмите си след 4 години.

KBBC предлага следните програми в бизнеса

 • Сертификат за социални медии
 • Дипломно маркетинг
 • BS Управление
 • BS Бизнес администрация
 • BS счетоводство
 • BS Финанси
 • BA Международни отношения
 • BA Media Communications

Професионална квалификация на ACCA акаунти

Ние предлагаме ACCA курсове по счетоводство. Получаването на ACCA счетоводна квалификация ви прави глобален счетоводител. В момента ACCA има 503,000 студенти в 179 страни по света. С други думи, ACCA е най-широко признатата и надеждна професионална счетоводна програма на света.

Първоначалните квалификации за провеждане на курсове по счетоводство на ACCA;

 1. Тези, които нямат опит и необходимите квалификации, могат да започнат с курсовете за обучение (да бъдат обяснени по-нататък, когато се свържете с нашата администрация)
 2. Тези с 3 GCEs и 2 A нива в 5 отделни дисциплини, включително математика и английски език или техен еквивалент. В допълнение, 3 години трудов стаж е необходим за завършване на 13 изпита (ако не са предоставени изключения), което може да отнеме до 3 или 4 години за постигане.

Ползи:

 1. Станете член на ACCA
 2. Гъвкавост при изучаване на програмата
 3. Квалификацията е глобално призната
 4. ACCA UK винаги е готова да предложи подкрепа, когато е необходимо
 5. Само плащане за регистрираните изпити

За повече подробности относно квалификацията на ACCA, свържете се с KBBC.

КЛИКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА СЕ ПРИЛАГАТ:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Kings Bible Business College

Тази програма се основава на програмата за дипломи, като добавя курсове, които пренасят ученика в по-професионална насока. С подходящо местно наставничество студентът мож ... [+]

Преглед

Тази програма се основава на програмата за дипломи, като добавя курсове, които пренасят ученика в по-професионална насока. С подходящо местно наставничество студентът може да бъде подготвен за позиция на асоцииран пастор.

Курсовете, добавени към дипломните програми, са както следваBI-4103 Библията като история, 3crBI-4203 - Библейска теология, 3crCH-4002 История на църквата, 2crST-4102 Грунд за апологетика и етика, 2crМисия-4002 Мисия и Министерство, 2crMI-4102 Преподаване и проповядване в Църквата, 2crМИ-5002 Църковно ръководство, 2crMI-4010 Стаж III-преподаване и проповядване, 10crNN-X00X Избираеми, 16 кр. (или ако е необходимо)... [-]
Холандия Хага
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Address
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Хага, Южна Холандия, Холандия