King's College of the Netherlands

Представление

Прочетете официалното описание

King’s College of Netherlands (KCN), както името конотира, е малка образователна институция, задвижвана с цел да осигури християнско богословие, както и съвременно бизнес образование чрез преподаване и изследвания. Стратегическото намерение на KCN е да обучава и снабдява своите студенти с дълбоки познания в християнското богословие. Нещо повече, той еднакво преподава съвременни бизнес теории и тяхното практическо приложение, които са от значение за решаването на всеобхватните бизнес проблеми, както и за преодоляване на трудни бизнес предизвикателства, с които бизнесът се сблъсква ежедневно.

Защо KCN?

Образованието под каквато форма (официална или неформална) е дадено е ключът към човешкото развитие. Следователно образованието е необходимост за цялостното развитие на хората. Библията изрично посочва в Осия 4: 6, че моят народ загива поради липса на познания. С други думи, без знание човешкото развитие е ограничено. Въпреки това, мечтите на много хора, които желаят и се стремят да придобият знания за саморазвитие, не са били осъществени в повечето случаи, поради огромните финансови разходи, които изисква формалното образование. За да облекчи огромните финансови проблеми, които стават албатрос за студентите след завършването на съответните им академични програми, KCN избра да предложи академични програми чрез дистанционно обучение, онлайн обучение и настройки на базата на класове. Така KCN използва както конвенционални, така и неконвенционални методи за предаване на знания главно с помощта и поддръжката на компютърните технологии.

KCN е на мнение, че комбинирането на тези различни методи за обучение на студенти гарантира и позволява гъвкавост и минимизира натиска, с който се сблъскват много студенти в изпълнение на избрана област на обучение. Нещо повече, опитът показва, че много хора предпочитат да работят на пълен работен ден и да следват академични програми на непълно работно време, а това е предпочитано от KCN. Следователно в KCN ние се ангажираме с образование в гъвкава и динамична среда. KCN привлича студенти от всички страни по света и народи от всички сфери на живота. Нашите служители и преподаватели се обучават от някои от престижните семинарии и богословски колежи в САЩ. Освен качественото богословско образование членовете на факултета на KCN са придобили, голяма част от тях са придобили практически опит като пастори и църковни водачи в своите вероизповедания.

Факултетът на бизнес отдела се състои от преподаватели с високо качество, получени от някои от най-престижните университети в Европа, и са придобили еднакво умения и опит от няколко години в някои от тези университети.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgБрук Кагъл / Unsplash

Членство и принадлежност

KCN е член на Международната асоциация на християнските училища (ACSI) и Европейската мрежа за дистанционно и електронно обучение (EDEN), филиал на Световната евангелска семинария (WWES) Нова Скотия, Канада, а също и член на Британската академия за управление (BAM) ,

King’s College of Netherlands (KCN), както името конотира, е образователна институция, задвижвана с цел да осигури християнско богословие, както и съвременно бизнес образование чрез преподаване и изследвания. Стратегическото намерение на KCN е да обучава и снабдява своите студенти с дълбоки познания в християнското богословие. Нещо повече, той еднакво преподава съвременни бизнес теории и тяхното практическо приложение, които са от значение за решаването на всеобхватните бизнес проблеми, както и за преодоляване на трудни бизнес предизвикателства, с които бизнесът се сблъсква ежедневно.

Визията на KCN

Да осигури висококачествено християнско богословско образование, достъпно за всички възрастни хора, които желаят да имат дълбоко и интимно знание за християнската теология.

Според теологията KCN има следните основни ценности:

 1. Да обучава и подготвя християните за лидерство в своите църкви със здрави богословски знания и библейски тълкувания.
 2. Да напълнят християните да придобият умения в църковната администрация
 3. Да упълномощи църковните лидери и християните като цяло да бъдат двигатели на евангелизиране чрез придобитите знания.
 4. От гледна точка на бизнеса, KCN трябва да обучава и подготвя бизнес лидери, които биха били подходящи за идентифициране на бизнес възможности за експлоатация, както и за поставяне под контрол на предизвикателствата, които трябва да възникнат в непредсказуемата бизнес среда.

По отношение на бизнес образованието KCN извежда на преден план следните основни ценности:

 1. KCN се стреми да максимизира развитието на индивидуалните бизнес умения и хъс чрез малки размери на класа, които насърчават богата и интимна връзка между преподаватели и студенти
 2. KCN цени и поддържа цялостен подход към обучението, където теорията и практиката се следват енергично и по този начин насърчават активността и стипендията, които са основни инструменти за ефективно развитие и позициониране на утрешните бизнес лидери в бизнес средата
 3. Предоставяне на достъпно и достъпно бизнес образование за всички народи, култури, възрасти, полове, както и разнообразен социално-икономически произход. Уважението, толерантността и приемането от и за всички са ключови ценности, които насърчават ученето.

Изявление на мисията на KCN

KCN е местна висша институция с глобална насоченост, осигуряваща висококачествени учебни дейности, които в крайна сметка формират и подготвят учащите се за бъдещо лидерство в избраната от тях област на академично занимание. Открийте и развийте своите таланти и умения чрез образование и в услуга на човечеството.

Бизнес факултет

Въвеждането на гъвкавост в образователните програми на KCN насърчава академичната дълбочина и също така повишава интелектуалната широчина, което в крайна сметка предоставя на индивида адекватни знания. Програмите за сертифициране на KCN могат да се правят в кратък период от 2 седмици до 6 месеца в зависимост от естеството и съдържанието на курса. Дипломните програми обикновено имат продължителност от 9 месеца до 1 година (около 2 семестриални периода). Програмите за бакалавърска степен отнемат до 3 години. В редки случаи студентите могат да завършат програмите си за 4 години.

KCN предлага следните програми в бизнеса

 • Сертификат за социални медии
 • Дипломно маркетинг
 • BS Управление
 • BS Бизнес администрация
 • BS счетоводство
 • BS Финанси
 • BA Международни отношения
 • BA Media Communications

Професионална квалификация на ACCA акаунти

Предлагаме курсове за счетоводство ACCA. Придобиването на квалификация за счетоводство по ACCA ви прави глобален счетоводител. В момента ACCA има 503 000 студенти в 179 страни по света. С други думи, ACCA е най-широко признатата и достоверна програма за професионално счетоводство в света.

Първоначалните квалификации за провеждане на курсове по счетоводство на ACCA;

 1. Тези, които нямат опит и необходимите квалификации, могат да започнат с курсовете за обучение (да бъдат обяснени по-нататък, когато се свържете с нашата администрация)
 2. Тези с 3 нива на GCE и 2 A в 5 отделни предмета, включително математика и английски език или еквивалент на тях. Освен това са необходими 3 години трудов стаж, за да се извършат 13 изпита (ако не са дадени изключения), което може да отнеме до 3 или 4 години.

Ползи:

 1. Станете член на ACCA
 2. Гъвкавост при изучаване на програмата
 3. Квалификацията е глобално призната
 4. ACCA UK винаги е готова да предложи подкрепа, когато е необходимо
 5. Само плащане за регистрираните изпити

За повече подробности относно квалификацията за счетоводство на ACCA, свържете се с KCN.

Кликнете тук, за да кандидатствате:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Места

Хага

Address
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Хага, Южна Холандия, Холандия

Програми

Това училище също предлага: