Tio University of Applied Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

  • Международен бизнес мениджмънт - 15 април

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Tio University of Applied Sciences предлага бакалавърски степени в следните области:

  • Хотелска управа
  • Организиране на събития
  • Туризъм
  • Бизнес

Тио води

Всички бакалавърски степени и курсове за професионално обучение на Тио са избрани за най-добрите в съответните области от Ръководството за висше образование и Ръководството за професионално обучение (Keuzegids Hbo en Mbo). „На първо място е частният Tio University of Applied Sciences , който има места в пет града. Учениците са много положителни по отношение на това училище “, казва Ръководството за висше образование.

  • Най-добрата бизнес степен

Фактът, че Тио предлага на своите студенти отлично консултиране, става ясно от факта, че от години Тио заема позиция №1 в класацията по отношение на улесняване на обучението с увреждане. Във всички категории Тио се отчита над средния за Холандия и също така постига най-висок общ резултат. Освен това, Тио предлага на студенти, които искат да превъзхождат повече от достатъчно предизвикателство със специална програма за отличие.

Искате ли да знаете защо учениците избраха Тио? Прочетете повече за какво означава Tio и защо студентите обичат Tio University of Applied Sciences и различните учебни курсове, които предлага.

  1. Ускорено обучение

Tio University of Applied Sciences

Tio University of Applied Sciences

Лекторите преподават малки групи и познават учениците си по име. Това прави възможно личното ръководство.

Ускорено обучение

Tio предлага ускорено обучение: бакалавърска степен само за три или четири години и курсове за професионално обучение за една или две години. Така че сте завършили степента си по-бързо, което ви позволява да започнете по-рано кариерата си или можете да продължите да учите за магистърска степен.

Лекторите използват своя опит в индустрията, за да създадат връзки между теоретичните знания, които придобивате, и практическите му приложения.

превъзходство

Всеки учебен курс за Тио е получил най-високите оценки от ръководството за висшето образование. Tio предлага например най-добрата училищна образователна степен, най-добрата стюардеса, дипломите за туризъм и бизнес и най-добрият курс за обучение по търговска икономика! Тио иска да вдъхне същия стремеж към високи постижения на своите ученици. На всичкото отгоре Tio има програма за отличие за талантливи студенти, които искат да се отличат.

28816_Tio-Utrecht.jpg

Избор между висше професионално образование или изследователски университет?

Откриване и споделяне на нови знания
Съдържанието на курса се разпространи Съдържанието на курса често е концентрирано, високо темпо
Учете се като част от група
Лекции в (малки) часове

28813_Tio-Keukenhof.jpg

Проверката за избор на проучване на Тио е достъпна дори след 1 май. По време на ваканционните периоди и през летните месеци Tio е отворен всеки работен ден. Вие сте поканени да се отбиете и да опитате Тио за себе си.

Места

Амстердам

Address
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

1043 EA Амстердам, Северна Холандия, Холандия

Утрехт

Address
Tio Utrecht
Oudenoord 2

3513 ER Утрехт, Утрехт, Холандия

Ротердам

Address
Tio Rotterdam
Weena 457

3013 AL Ротердам, Южна Холандия, Холандия

Айндховен

Address
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

5611 EL Айндховен, Северен Брабант, Холандия

Хенгело

Address
Tio Hengelo
Julianalaan 9

7553 AB Хенгело, Оверейсел, Холандия