Прочетете официалното описание

Интересувате ли се да научите повече за вашата интересна програма? Това са следващите ни дни на отворени онлайн:

 • Търговско предприемачество и организации - 30 октомври
 • Международен бизнес мениджмънт - 13 ноември
 • Управление на хотели и събития - 4 декември

Повече информация можете да намерите на адрес href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Хотел, събитие, туризъм

Добре дошли в Tio University of Applied Sciences . Тио ви предлага лично, ускорено и отлично образование и отличимо име от години като призната образователна институция. Бакалавърските програми на Тио са едни от най-добрите в Холандия от години и са на първо място в различни класации. Коя програма ви е най-подходяща?

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Открийте Тио и неговите отлични учебни курсове

Запознайте се с уникалната концепция на Тио, студентите, преподавателите на Тио и отличните курсове за обучение

Добре дошли в Tio, университет за приложни науки, където ще се чувствате като у дома си. Tio предлага чудесна атмосфера, възможност за ускорено учене и уникална концепция на Tio. Учениците обичат дребното и лично образование на Тио.

Tio University of Applied Sciences предлага бакалавърска степен в следните области:

 • Управа на хотел
 • Организиране на събития
 • туризъм
 • Бизнес

Тио водеше

ТИО означава интензивно, малък и висококачествено образование и има отлична репутация на прочут образователен институт от много години.

Най-добрите учебни програми в Холандия

Всички бакалавърски степени и курсове за професионално обучение на Тио са избрани за най-добри в съответните области от Ръководството за висше образование и Ръководството за професионално обучение (Keuzegids Hbo en Mbo). „На първо място, има частен Tio University of Applied Sciences , който има места в пет града. Учениците са много положително настроени към това училище, ”казва ръководството за висше образование.

Тио предлага следните бакалавърски степени:

 • Най-доброто училище по хотелиерство
 • Степен на най-добър бизнес
 • Степен на най-добър туризъм

Номер 1 в консултациите

Фактът, че Тио предлага на своите ученици отлично консултиране, е ясен от факта, че от години Тио заема първо място в класацията за улесняване на ученето с увреждане. Във всички категории, Тио е по-висок от средния за Холандия и също така постига най-висок общ резултат. Освен това, Тио предлага на студенти, които искат да постигнат повече от достатъчно предизвикателство, със специална програма за отличия.

Защо учениците избират Тио

Искате ли да знаете защо учениците са избрали Тио? Прочетете повече за това, което представлява Тио и защо учениците обичат Tio University of Applied Sciences и различните курсове за обучение, които предлага.

 1. Малък и личен
 2. Много насоки
 3. Стимулиране на високите постижения
 4. Ускорено изучаване
 5. Мотивирани студенти
 6. Международни възможности
 7. Частно образование за всички
 8. Тио води пътя
 9. Лектори от индустрията
 10. Национална организация

Не можеш ли да дойдеш в един от дните ни за отворени врати в университетите в Тио? Няма проблем! Предлагаме ви възможността да посетите онлайн ден за отдих от вашия мързелив стол. Просто седнете

Можете да намерите записаните онлайн дни за отворени врати тук .

Защо да изберете частен курс за обучение в Тио?

Любопитни ли сте за това, какви екстри определят курса за обучение на Tio, с изключение на други програми за обучение? По-долу можете да прочетете защо учениците избират дребното, лично и висококачествено образование на Тио и как можете да се възползвате и от нашия уникален подход.

Tio University of Applied Sciences предлага възможност за ускорено обучение в приятна и безопасна среда. Вие сте заобиколени от мотивирани студенти и преподаватели с богат практически опит в съответната област.

Tio University of Applied Sciences предлага бакалавърски курсове и курсове за професионално обучение. Това означава, че можете да учите в малки групи - около единадесет ученика на една лекция, средно - и да получавате много лично внимание и насоки. За разлика от субсидираното образование, Тио предлага на студентите възможност да завършат обучението си за по-малко време. Ето преглед на различните ползи от частното образование, в сравнение с субсидираното от правителството:

Малко и персонално образование

Лекторите преподават малки групи и познават своите ученици по име. Това прави възможно личното ориентиране.

Обширен надзор

Лекторите ви стимулират да извадите най-доброто от себе си. Получавате оптимален надзор и ръководство, за да овладеете теорията и практиката.

Ускорено изучаване

Тио предлага ускорено обучение: бакалавърска степен само за три или четири години и курсове за професионално обучение за една или две години. Така че сте по-бърза степен, което ви позволява да започнете кариерата си по-рано или да продължите обучението си за магистърска степен.

Лектори от индустрията

Лекторите използват своя опит в индустрията, за да създадат връзки между теоретичните знания, които придобивате и практическите му приложения.

превъзходство

Всеки курс по Tio е награден с най-високи оценки от ръководството за висше образование. Tio предлага например най-добрата степен на училищно училище, най-добрата стюардеса, степени на туризъм и бизнес и най-добрият курс по икономика на търговската икономика! Тио иска да придаде същия стремеж към съвършенство на своите ученици. На всичко отгоре, Тио има програма за отличия за талантливи студенти, които искат да постигнат отлични резултати.

28816_Tio-Utrecht.jpg

Избор между висше професионално образование или изследователски университет?

Още не сте решили между бакалавърска степен в университет по приложни науки или един изследователски университет? По-долу ще обясним различните различия между бакалавърска и университетска степен. Изборът е твой.

Бакалавър Университетска степен
Учене за професия Учене за провеждане на изследвания
Ясни перспективи за кариера Неясни перспективи за кариера
Много часове за контакт По-малко часове за контакт и по-независимо проучване
Основно практичен и с практически фокус Основно теоретично
Прилагане на знанията на практика Откриване и споделяне на нови знания
Умения и отношение към длъжност / професия Умения за изследвания и наука
Много различни теми По-малко теми, по-задълбочен подход
Съдържанието на курса се разпространи Съдържанието на курса често е концентрирано, високо темпо
Лични напътствия По-малко лични, намерете всичко за себе си
Учете се като част от група Съсредоточете се върху самостоятелното обучение
Лекции в (малки) часове Лекции в големи лекционни зали
Множество стажове и финална теза Незадължителен стаж / финална теза
Студентите се обучават за длъжност / професия Студентите се обучават в областта на експертизата

Избор на качество

Изборът на курс е важен за бъдещето ви. Как можете да вземете това решение? Има инструменти, с които да разберете дали сте, например, гледате бакалавърска степен на високо качество. Studiekeuze123 е уебсайт, който ви позволява да сравните курсовете на обучение и да видите как настоящите ученици оценяват съответните курсове за обучение. Ръководството за висше образование публикува преглед на най-добрите курсове за обучение в Холандия всяка година. И двата инструмента могат да ви помогнат да вземете правилното решение за бъдещето си.

28813_Tio-Keukenhof.jpg

Проверка за избор на проучване

Ако искате да сте сигурни, че правите правилния избор, проверката за избор на проучване Tio е идеална за вас. За да разберете дали даден курс на обучение е подходящ за вас, можете да се запишете за незадължителна проверка на избора от Tio. Тази проверка за избор на изследване може да се състои например от посещаване на ден на отворени врати или ден на проучвателно проучване, маркиране заедно с студент от Тио за ден, провеждане на лична среща или финансова консултация. След като сте били приети в Тио, може да бъдете поканени на незадължителна среща с бъдещия си треньор, за да обсъдите избора си.

Ако предишното ви образование не е свързано недостатъчно с курса на обучение, който искате да запишете, ще бъде насрочено интервю за прием и оценка. Въз основа на резултата от това интервю и оценката може да бъдете приети в курса на обучение.

Дори след 1 май

Проверката на избора на Tio е достъпна дори след 1 май. По време на ваканционните периоди и през летните месеци, Тио е отворен всеки работен ден. С настоящото Ви каним да се отбиете и да изпитате Тио за себе си.

Програми с обучение на:
 • Английски
 • холандски

Това училище също предлага:

BA

Tio University of Applied Sciences

Дубай, Ботсуана, Ню Йорк, Венеция; целият свят е на твоите крака. Туристическата индустрия ви търси! След като сте придобили бакалавърска степен по международен туризъм, ... [+]

Следващият онлайн ден на отворените врати ще бъде на 3 октомври

Повече информация можете да намерите на адрес href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Дубай, Ботсуана, Ню Йорк, Венеция; целият свят е на твоите крака. Туристическата индустрия ви търси! След като сте придобили бакалавърска степен по международен туризъм, ще продадете света онлайн и офлайн. Вие планирате пътувания, купувате на високи цени и установявате контакти по целия свят.... [-]

Холандия Амстердам Утрехт Айндховен Ротердам Хенгело  + 2 Още
Януари 2020
Английски,холандски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Tio University of Applied Sciences

Добре дошли в света на топ хотели, звездни ресторанти, фестивали и спортни събития. Секторът на хотелиерството ви търси! След като сте завършили бакалавърската степен по ... [+]

Следващият онлайн отворен ден ще бъде на 4 декември

Повече информация можете да намерите на адрес href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Добре дошли в света на топ класа хотели, звездни ресторанти, фестивали и спортни събития. Гостоприемният сектор ви търси! След завършване на бакалавърската степен „Управление на хотели и събития”, вие ще можете да създадете перфектното преживяване за вашите гости, дори и онлайн. Вие ще превърнете всеки престой и събитие в успех. Можете да работите като мениджър на хотел, мениджър на събития, храна... [-]

Холандия Амстердам Утрехт Ротердам Айндховен Хенгело  + 2 Още
Януари 2020
Английски,холандски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски

BBA

Tio University of Applied Sciences

Славословно бъдеще: сключвате сделка с американска организация и проучвате възможностите за правене на бизнес в Азия. Бизнес светът ви търси! След завършване на бакалавър ... [+]

Следващият онлайн отворен ден ще бъде на 13 ноември

Повече информация можете да намерите на адрес href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Славословно бъдеще: сключвате сделка с американска организация и проучвате възможностите за правене на бизнес в Азия. Бизнес светът ви търси! След завършване на бакалавърската степен по "Международен бизнес мениджмънт" вие ще превъзхождате при установяването на международни контакти и създаване на собствени възможности. Тази бакалавърска програма ви приближава една стъпка по-близо до международния успех.... [-]

Холандия Амстердам Утрехт Ротердам Айндховен Хенгело  + 2 Още
Януари 2020
Английски,холандски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Tio University of Applied Sciences

Научете триковете на (онлайн) маркетинговата професия. Маркетинговият свят ви търси! След като сте получили бакалавърска степен по търговско предприемачество и организаци ... [+]

Следващият онлайн ден на отворените врати ще бъде на 26 октомври Можете да намерите повече информация на href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Научете триковете на (онлайн) маркетинговата професия. Маркетинговият свят ви търси! След като сте получили бакалавърска степен по търговско предприемачество и организации, знаете как да увеличите онлайн и офлайн продажбите, както в МСП, така и в многонационални компании.... [-]

Холандия Амстердам Утрехт Ротердам Айндховен Хенгело  + 2 Още
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски

Projects @ Tio University

Internships all over the world

Career opportunities after studying at Tio

Visiting Tio Utrecht

Visiting Tio Amsterdam

Location address
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

Amsterdam, Северна Холандия, 1043 EA NL
Social Media
Location address
Tio Utrecht
Oudenoord 2

Utrecht, Утрехт, 3513 ER NL
Location address
Tio Rotterdam
Weena 457

Rotterdam, Южна Холандия, 3013 AL NL
Location address
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

Eindhoven, Северен Брабант, 5611 EL NL
Location address
Tio Hengelo
Julianalaan 9

Hengelo, Оверейсел, 7553 AB NL