Tio University of Applied Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Интересувате ли се да научите повече за вашата интересна програма? Това са следващите ни дни на отворени онлайн:

 • Хотелиерство и туризъм - 19 ноември
 • Магистър по бизнес администрация - 10 декември

Повече информация можете да намерите на адрес href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Хотел, събития, туризъм и бизнес

Добре дошли в Tio University of Applied Sciences . Tio ви предлага лично, ускорено и отлично образование и е отличено име от много години като призната образователна институция. Бакалавърските програми на Тио от години са сред най-добрите в Холандия и са класирани №1 в различни класации. Коя програма ви подхожда най-добре?

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Открийте Тио и неговите отлични учебни курсове

Запознайте се с уникалната концепция на Тио, студентите, преподавателите на Тио и отличните курсове за обучение

Добре дошли в Tio, университет за приложни науки, където ще се чувствате като у дома си. Tio предлага чудесна атмосфера, възможност за ускорено учене и уникална концепция на Tio. Учениците обичат дребното и лично образование на Тио.

Tio University of Applied Sciences предлага бакалавърска степен в следните области:

 • Управа на хотел
 • Организиране на събития
 • туризъм
 • Бизнес

Tio University of Applied Sciences предлага магистър по бизнес администрация (MBA) в областта на:

 • Международно управление
 • гостоприемство
 • Търговско управление

Тио водеше

ТИО означава интензивно, малък и висококачествено образование и има отлична репутация на прочут образователен институт от много години.

Най-добрите учебни програми в Холандия

Всички бакалавърски степени и курсове за професионално обучение на Тио са избрани за най-добри в съответните области от Ръководството за висше образование и Ръководството за професионално обучение (Keuzegids Hbo en Mbo). „На първо място, има частен Tio University of Applied Sciences , който има места в пет града. Учениците са много положително настроени към това училище, ”казва ръководството за висше образование.

Тио предлага следните бакалавърски степени:

 • Най-доброто училище по хотелиерство
 • Степен на най-добър бизнес
 • Степен на най-добър туризъм

Номер 1 в консултациите

Фактът, че Тио предлага на своите ученици отлично консултиране, става ясно от факта, че от години Тио заема позиция №1 в класацията по отношение на улесняване на обучението с увреждане. Във всички категории Тио се отчита над средния за Холандия и също така постига най-висок общ резултат. Освен това, Тио предлага на студенти, които искат да превъзхождат повече от достатъчно предизвикателство със специална програма за отличие.

Защо учениците избират Тио

Искате ли да знаете защо учениците са избрали Тио? Прочетете повече за това, което представлява Тио и защо учениците обичат Tio University of Applied Sciences и различните курсове за обучение, които предлага.

 1. Малък и личен
 2. Много насоки
 3. Стимулиране на високите постижения
 4. Ускорено изучаване
 5. Мотивирани студенти
 6. Международни възможности
 7. Частно образование за всички
 8. Тио води пътя
 9. Лектори от индустрията
 10. Национална организация

Не можете да дойдете в един от отворените ни дни в кампусите в Тио? Няма проблем! Предлагаме ви възможността да присъствате на онлайн отворен ден от вашия мързелив стол. Просто седнете и се отпуснете и ние ще ви разкажем всичко за йо и неговите възможности за вас!

Можете да намерите записаните онлайн дни за отворени врати тук .

Защо да изберете частен курс за обучение в Тио?

Любопитни ли сте какви екстри определят курс за обучение на Tio, освен други специалности? По-долу можете да прочетете защо учениците избират мащабното, лично и висококачествено образование на Тио и как можете да се възползвате и от нашия уникален подход.

Tio University of Applied Sciences предлага възможност за ускорено обучение в приятна и безопасна среда. Вие сте заобиколени от мотивирани студенти и преподаватели с богат практически опит в съответната област.

Tio University of Applied Sciences предлага бакалавърски курсове и курсове за професионално обучение. Това означава, че можете да учите в малки групи - около единадесет ученика на една лекция, средно - и да получавате много лично внимание и насоки. За разлика от субсидираното образование, Тио предлага на студентите възможност да завършат обучението си за по-малко време. Ето преглед на различните ползи от частното образование, в сравнение с субсидираното от правителството:

Малко и персонално образование

Лекторите преподават малки групи и познават своите ученици по име. Това прави възможно личното ориентиране.

Обширен надзор

Лекторите ви стимулират да извадите най-доброто от себе си. Получавате оптимален надзор и ръководство, за да овладеете теорията и практиката.

Ускорено изучаване

Тио предлага ускорено обучение: бакалавърска степен само за три или четири години и курсове за професионално обучение за една или две години. Така че сте по-бърза степен, което ви позволява да започнете кариерата си по-рано или да продължите обучението си за магистърска степен.

Лектори от индустрията

Лекторите използват своя опит в индустрията, за да създадат връзки между теоретичните знания, които придобивате и практическите му приложения.

превъзходство

Всеки учебен курс за Тио е получил най-високите оценки от ръководството за висшето образование. Tio предлага например най-добрата училищна образователна степен, най-добрата стюардеса, дипломите за туризъм и бизнес и най-добрият курс за обучение по търговска икономика! Тио иска да вдъхне същия стремеж към високи постижения на своите ученици. На всичкото отгоре Tio има програма за отличие за талантливи студенти, които искат да се отличат.

28816_Tio-Utrecht.jpg

Избор между висше професионално образование или изследователски университет?

Още не сте решили между бакалавърска степен в университет по приложни науки или един изследователски университет? По-долу ще обясним различните различия между бакалавърска и университетска степен. Изборът е твой.

Бакалавър Университетска степен
Учене за професия Учене за провеждане на изследвания
Ясни перспективи за кариера Неясни перспективи за кариера
Много часове за контакт По-малко часове за контакт и по-независимо проучване
Основно практичен и с практически фокус Основно теоретично
Прилагане на знанията на практика Откриване и споделяне на нови знания
Умения и отношение към длъжност / професия Умения за изследвания и наука
Много различни теми По-малко теми, по-задълбочен подход
Съдържанието на курса се разпространи Съдържанието на курса често е концентрирано, високо темпо
Лични напътствия По-малко лични, намерете всичко за себе си
Учете се като част от група Съсредоточете се върху самостоятелното обучение
Лекции в (малки) часове Лекции в големи лекционни зали
Множество стажове и финална теза Незадължителен стаж / финална теза
Студентите се обучават за длъжност / професия Студентите се обучават в областта на експертизата

Избор на качество

Изборът на курс е важен за бъдещето ви. Как можете да вземете това решение? Има инструменти, с които да разберете дали сте, например, гледате бакалавърска степен на високо качество. Studiekeuze123 е уебсайт, който ви позволява да сравните курсовете на обучение и да видите как настоящите ученици оценяват съответните курсове за обучение. Ръководството за висше образование публикува преглед на най-добрите курсове за обучение в Холандия всяка година. И двата инструмента могат да ви помогнат да вземете правилното решение за бъдещето си.

28813_Tio-Keukenhof.jpg

Проверка за избор на проучване

Ако искате да сте сигурни, че правите правилния избор, проверката за избор на проучване Tio е идеална за вас. За да разберете дали даден курс на обучение е подходящ за вас, можете да се запишете за незадължителна проверка на избора от Tio. Тази проверка за избор на изследване може да се състои например от посещаване на ден на отворени врати или ден на проучвателно проучване, маркиране заедно с студент от Тио за ден, провеждане на лична среща или финансова консултация. След като сте били приети в Тио, може да бъдете поканени на незадължителна среща с бъдещия си треньор, за да обсъдите избора си.

Ако предишното ви образование не е свързано недостатъчно с курса на обучение, който искате да запишете, ще бъде насрочено интервю за прием и оценка. Въз основа на резултата от това интервю и оценката може да бъдете приети в курса на обучение.

Дори след 1 май

Проверката на избора на Tio е достъпна дори след 1 май. По време на ваканционните периоди и през летните месеци, Тио е отворен всеки работен ден. С настоящото Ви каним да се отбиете и да изпитате Тио за себе си.

Места

Амстердам

Address
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

1043 EA Амстердам, Северна Холандия, Холандия

Утрехт

Address
Tio Utrecht
Oudenoord 2

3513 ER Утрехт, Утрехт, Холандия

Ротердам

Address
Tio Rotterdam
Weena 457

3013 AL Ротердам, Южна Холандия, Холандия

Айндховен

Address
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

5611 EL Айндховен, Северен Брабант, Холандия

Хенгело

Address
Tio Hengelo
Julianalaan 9

7553 AB Хенгело, Оверейсел, Холандия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия