Windesheim University of Applied Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Най-високо оценени Университет за приложни науки
Windesheim е един от холандските висши университети по приложни науки с многобройни програми с най-висок клас бакалаври. С над 25 000 студенти на редовно и непълен работен ден, Windesheim е един от най-големите университети в областта на приложните науки в Холандия.
Windesheim е динамична общност, която обединява хората, за да обменят знания и опит. Стремим се да образоваме студенти, които са напълно квалифицирани професионалисти, готови да навлязат на международния пазар на труда. За тази цел постоянно инвестираме в образователни иновации и развитие на студентите.


Windesheim има растящо студентско население и е високо ценено от студенти, експерти и работодатели. Двете основни независими годишни проучвания за нидерландското висше образование "Elsevier" и "Ръководството за подбор на висше образование" ни отреждат в първите три години вече много години поред. Един от нашите фактори за успех е нашият личен подход: студентите работят в малки групи и всеки талант се брои. Лекторите не са само учители, но и треньори. Те предизвикват учениците да отразяват, да мислят критично и да получат най-доброто от себе си. Ние сме насочени към персонализирано образование, което отговаря на изискванията на нашите студенти, пазара на труда и обществото като цяло. Основните камъни на нашия подход включват обучение, основано на компетентност, и план за лично развитие за всеки студент.

Иновативният и предприемачески подход на Windesheim и нашето тясно сътрудничество с бизнеса и институциите правят нашите знания незабавно приложими. Получаването на практически опит чрез стаж е неразделна част от нашите учебни програми.

Студентски съоръжения
Windesheim е жизнена общност за учене. Навсякъде в университета в Зволе, където ще пребивават мнозинството от чуждестранните студенти, има места за частно обучение и групова работа. Предлагаме на нашите студенти най-съвременни съоръжения, включително студентски консултации, медиен център, интранет с новини и информация, виртуална учебна среда, компютърни зали, аудио-визуален център за заемане на лаптопи и AV оборудване. копирница и магазин, продаващ канцеларски материали, сладкиши и подаръци. Нашите ученици са впечатлени от нашите големи спортни съоръжения в колежа: разполагаме с фитнес зали, фитнес зала, доджо за карате и джудо, закрити футболни зали, отопляем плувен басейн и стена за катерене. На нашия университет има ресторанти, предлагащи прясна храна и напитки. Освен това имаме спортно кафене и собствено Grand Café, което предлага високо оцененото кафе Starbucks. За всички чуждестранни студенти се предлага курс по "холандски език", така че те да могат да научат повече за езика и типичните навици на холандците. И за тези, които наистина ходят на холандския опит, като карат колело, имаме и магазин за ремонт на колела в колежа.


Настаняване
Windesheim осигурява жилища за чуждестранни студенти в студентски квартали близо до университета и до центъра на града, където студентите могат да живеят и учат заедно. Работим в партньорство с независима жилищна асоциация, специализирана в студентски жилища, която позволява подходящи стаи на разумни цени.


За Цволе

Windesheim се намира в град Зволе, оживен и приветлив среден град само на един час път с кола от Амстердам, Утрехт и Гронинген, с разумни цени за издръжка. Около 30 000 студенти учат в Zwolle, в един от четирите си университета за приложни науки. Освен красив исторически център, в града има много паркове (наистина приятни за пикници!), Както и атмосферични кафенета и места за ядене. Zwolle също е чудесно място за пазаруване, с всички големи верига магазини и много независими бутици. Това е и сигурен град: след като научихте как да карате колело, лесно можете да се разхождате. Студентският живот в Зволе е фокусиран в и около центъра на града, който е пълен с атрактивни кафенета и ресторанти. Zwolle има много културни дейности, включително музикални и културни фестивали, театрални представления, филми и музеи. Zwolle е известен и с ежегодния си фестивал за освобождение (свободен достъп), ритъма

Стипендии
За съжаление Windesheim не предоставя стипендии.

Места

Цволе

Address
Windesheim University of Applied Sciences
Campus 2

8017 CA Цволе, Оверейсел, Холандия