Willem de Kooning Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Съвременно и режещи ръба образование

The Вилем де Кунинг Academy предлага съвременни и режещи ръба художествени курсове, които допълват променя, международната практика. Външният свят вече не се търси автономната художник или графичен дизайнер, а по-скоро за хора, които притежават множество таланти и умения и които гледат отвъд границите на оригиналния им дисциплина. Това са 'създаването на пионерите ". Скоростта и сложността на технологичното развитие оказват силно влияние върху съвременната и бъдещата професионална практика. Нашите студенти ще работят както на местно и на международно ниво с професионалисти от различни дисциплини в открити и виртуални настройки.

Личностно развитие

Ние създаваме обстановката, в която можете да развиват и разширяват своите интереси. Можете да избирате различни начини на работа, вида на задание, който подхожда на вашия стил на живот и как да се развиват таланта си. Целият процес на обучение може да бъде различен за всеки отделен ученик, но градусите, че печелиш са равни. Ще присъстват теория класове, които са подходящи за вашето ниво в момента и ще бъде част от планова програма. Важно е, че не само могат да си избират конкретна програма за обучение - да речем Design - и основен - да речем, Реклама - но също така и професионален роля и професионален контекст със съответния стаж и малка програма.

Можете също така да въведете програма за почести и / или завършите дипломирането специализация, като изберете програма за обмен в академия или университет в чужбина. Това дава възможност да се адаптира образователна програма на Академията според собствените си предпочитания и за развитието на собствения си талант.

кариера треньор Study

Докато е студент в WdKA треньорът проучване кариера ще следи напредъка си и да ви помогне да направите вашия личен избор проучване. Вашето проучване треньор кариера ще ви помогне да се подготвят за живота си като професионалист. Заедно ще решат избора си и курса, които ще вземат своето обучение.

Rotterdams Onderwijs Model (ROM)

The Вилем де Кунинг Academy е един от 14-те институти на Ротердам Университета за приложни науки и работи с Onderwijs модел на Rotterdams (ROM - модел Ротердам образование). Този модел разграничава, основана на знанието, на практика задвижване и студентски задвижване образователни дейности CQ. цели и цели.

Специалности и практики

На върха на вашия основен, нека да кажем, реклама или изобразително изкуство, си проучване също така ще включва избираеми непълнолетни. Можете да избирате от широка гама от съвременни теми и въпроси. Тя ще ви запознае с трите абитуриентски профили: Автономни практики, социални практики и търговски практики. Изборът на непълнолетни лица е ограничено в първата си година, но колкото напредък те ще играят все по-голяма част от вашата специалност.

По този начин, вие ще учат както в рамките на собствения си предмет и в рамките на практики. Ще работите върху реални задачи и да придобият практически опит по време на стаж и обмен.

В крайна сметка, ще съставят свой собствен широк пакет от знания, умения и специалитети. Когато преминете, ще има уникален орган на професионална практика, която ще ви накара да се открояват на пазара на труда, в творческия сектор или в света на изкуството.

ПРИЛАГАНЕ И ПРИЕМАНЕ

Ако се интересувате от ерген в Fine Art, Design, Fine Art & Design обучение на учители или Leisure Management при Вилем де Кунинг Academy, Регистрирайте се онлайн преди 1 май 2018 г. за процедурата за приемане и се регистрирайте в Studielink. Както това заявление, така и регистрацията на Studielink трябва да бъдат завършени най-късно до 1 май 2018 г. За студентите извън ЕС срокът за регистрация е 1 март 2018 г.

Вие ли сте …

  • талантлив във визуалните изкуства?
  • независим и отговорен?
  • посветен и мотивирани?
  • предприемаческа?

След това посетете един от нашите Дни на отворените врати на 11 ноември 2017 г. и 10 февруари 2018 г. и донесете портфолиото си! - и кандидатствайте за приемане.

Контролен списък за портфолиото

Какво

Подбор на 10-15 дела, които са били предшествани от творчески процес

Например: дизайни, предмети, снимки, филми, игри, анимации, модни (аксесоари), мебели, модели, рисунки, плакати, кампании, картини, използваеми артефакти и скулптури. Можете да публикувате и представи всичко това в един чист традиционната папка портфейл, но можете да използвате и различни методи: 3D работа могат да бъдат приведени в (картон) кутия, дигитален работа може да бъде представен на лаптоп или таблет.

Моля, обърнете внимание: Отделно от тези работи, моля да ни покаже някои други неща, които сте създали. Направете внимателен подбор между двете. По този начин, ние можем да се прецени до каква степен имате поглед в собствените си качества и собствената си работа.

На прием дни, ние ще търсим и оценява: - вашите изразителни и творческите способности; - Вашето чувство за цвят, форма и материали; - Оригиналност и изобретателност в работата си.

Портфолиото си, скици и други произведения, които ви носят, трябва да ни даде тези прозрения. Така че, моля, проверете дали ви покажем и двете си пълен капацитет и потенциал, както и личното и специфичен интерес за предпочитания от Вас основен и предпочитания за (например) материали, техники, теми и концепции.

Как

Скици, тестове, се опитват-аута и експерименти Донеси скицници, колекции от идеи, албуми, подложки за чаши с изобретения, изготвени на гърба, материални експерименти, прототипи, макети, тестови разпечатки и първите версии. Всичко това може да бъде свързана с 10-15 работи споменати по-горе.

Бихме искали да вникнете в своя дизайн и процес създаване. Ние бихме искали да видим как ще дойде да се създаде окончателната версия или дизайн чрез скициране, опитвайки се, тестване и експериментиране на първо място. Ние бихме искали да видим, че сте в състояние да си предизвикателство и да продължи да търси първите си идеи. Това е важно за нас, за да видите: - можете да критично отразяват върху работата си и себе си предизвикателство; - Виждате и наблюдавайте света около себе си и да реагира на каквото и да забележи; - Дали и как сте самостоятелно режисура и самостоятелно учене и в състояние да направи избор; - Ако и по какъв начин сте създаване на потенциал и може да комуникира чрез образи.

Защо

Онлайн въпросник за вашите амбиции и мотивация След молбата си, ние ще ви изпратим код за вход за онлайн въпросник. Бихме искали да знаем повече за избора си на основен и какво мислите, че може да се очаква от нас. Кой ви вдъхновява? Какво бихте искали да се учат от нас? Моля, разпечатайте си въпросник и да го носите със себе си по време на деня на допускане. Ние ще обсъдим с Вас лично въпросите си и амбиции.

Места