Прочетете официалното описание

Съвременно и режещи ръба образование

The Вилем де Кунинг Academy предлага съвременни и режещи ръба художествени курсове, които допълват променя, международната практика. Външният свят вече не се търси автономната художник или графичен дизайнер, а по-скоро за хора, които притежават множество таланти и умения и които гледат отвъд границите на оригиналния им дисциплина. Това са 'създаването на пионерите ". Скоростта и сложността на технологичното развитие оказват силно влияние върху съвременната и бъдещата професионална практика. Нашите студенти ще работят както на местно и на международно ниво с професионалисти от различни дисциплини в открити и виртуални настройки.

Личностно развитие

Ние създаваме обстановката, в която можете да развиват и разширяват своите интереси. Можете да избирате различни начини на работа, вида на задание, който подхожда на вашия стил на живот и как да се развиват таланта си. Целият процес на обучение може да бъде различен за всеки отделен ученик, но градусите, че печелиш са равни. Ще присъстват теория класове, които са подходящи за вашето ниво в момента и ще бъде част от планова програма. Важно е, че не само могат да си избират конкретна програма за обучение - да речем Design - и основен - да речем, Реклама - но също така и професионален роля и професионален контекст със съответния стаж и малка програма.

Можете също така да въведете програма за почести и / или завършите дипломирането специализация, като изберете програма за обмен в академия или университет в чужбина. Това дава възможност да се адаптира образователна програма на Академията според собствените си предпочитания и за развитието на собствения си талант.

кариера треньор Study

Докато е студент в WdKA треньорът проучване кариера ще следи напредъка си и да ви помогне да направите вашия личен избор проучване. Вашето проучване треньор кариера ще ви помогне да се подготвят за живота си като професионалист. Заедно ще решат избора си и курса, които ще вземат своето обучение.

Rotterdams Onderwijs Model (ROM)

The Вилем де Кунинг Academy е един от 14-те институти на Ротердам Университета за приложни науки и работи с Onderwijs модел на Rotterdams (ROM - модел Ротердам образование). Този модел разграничава, основана на знанието, на практика задвижване и студентски задвижване образователни дейности CQ. цели и цели.

Специалности и практики

На върха на вашия основен, нека да кажем, реклама или изобразително изкуство, си проучване също така ще включва избираеми непълнолетни. Можете да избирате от широка гама от съвременни теми и въпроси. Тя ще ви запознае с трите абитуриентски профили: Автономни практики, социални практики и търговски практики. Изборът на непълнолетни лица е ограничено в първата си година, но колкото напредък те ще играят все по-голяма част от вашата специалност.

По този начин, вие ще учат както в рамките на собствения си предмет и в рамките на практики. Ще работите върху реални задачи и да придобият практически опит по време на стаж и обмен.

В крайна сметка, ще съставят свой собствен широк пакет от знания, умения и специалитети. Когато преминете, ще има уникален орган на професионална практика, която ще ви накара да се открояват на пазара на труда, в творческия сектор или в света на изкуството.

ПРИЛАГАНЕ И ПРИЕМАНЕ

Ако се интересувате от ерген в Fine Art, Design, Fine Art & Design обучение на учители или Leisure Management при Вилем де Кунинг Academy, Регистрирайте се онлайн преди 1 май 2018 г. за процедурата за приемане и се регистрирайте в Studielink. Както това заявление, така и регистрацията на Studielink трябва да бъдат завършени най-късно до 1 май 2018 г. За студентите извън ЕС срокът за регистрация е 1 март 2018 г.

Вие ли сте …

  • талантлив във визуалните изкуства?
  • независим и отговорен?
  • посветен и мотивирани?
  • предприемаческа?

След това посетете един от нашите Дни на отворените врати на 11 ноември 2017 г. и 10 февруари 2018 г. и донесете портфолиото си! - и кандидатствайте за приемане.

Контролен списък за портфолиото

Какво

Подбор на 10-15 дела, които са били предшествани от творчески процес

Например: дизайни, предмети, снимки, филми, игри, анимации, модни (аксесоари), мебели, модели, рисунки, плакати, кампании, картини, използваеми артефакти и скулптури. Можете да публикувате и представи всичко това в един чист традиционната папка портфейл, но можете да използвате и различни методи: 3D работа могат да бъдат приведени в (картон) кутия, дигитален работа може да бъде представен на лаптоп или таблет.

Моля, обърнете внимание: Отделно от тези работи, моля да ни покаже някои други неща, които сте създали. Направете внимателен подбор между двете. По този начин, ние можем да се прецени до каква степен имате поглед в собствените си качества и собствената си работа.

На прием дни, ние ще търсим и оценява: - вашите изразителни и творческите способности; - Вашето чувство за цвят, форма и материали; - Оригиналност и изобретателност в работата си.

Портфолиото си, скици и други произведения, които ви носят, трябва да ни даде тези прозрения. Така че, моля, проверете дали ви покажем и двете си пълен капацитет и потенциал, както и личното и специфичен интерес за предпочитания от Вас основен и предпочитания за (например) материали, техники, теми и концепции.

Как

Скици, тестове, се опитват-аута и експерименти Донеси скицници, колекции от идеи, албуми, подложки за чаши с изобретения, изготвени на гърба, материални експерименти, прототипи, макети, тестови разпечатки и първите версии. Всичко това може да бъде свързана с 10-15 работи споменати по-горе.

Бихме искали да вникнете в своя дизайн и процес създаване. Ние бихме искали да видим как ще дойде да се създаде окончателната версия или дизайн чрез скициране, опитвайки се, тестване и експериментиране на първо място. Ние бихме искали да видим, че сте в състояние да си предизвикателство и да продължи да търси първите си идеи. Това е важно за нас, за да видите: - можете да критично отразяват върху работата си и себе си предизвикателство; - Виждате и наблюдавайте света около себе си и да реагира на каквото и да забележи; - Дали и как сте самостоятелно режисура и самостоятелно учене и в състояние да направи избор; - Ако и по какъв начин сте създаване на потенциал и може да комуникира чрез образи.

Защо

Онлайн въпросник за вашите амбиции и мотивация След молбата си, ние ще ви изпратим код за вход за онлайн въпросник. Бихме искали да знаем повече за избора си на основен и какво мислите, че може да се очаква от нас. Кой ви вдъхновява? Какво бихте искали да се учат от нас? Моля, разпечатайте си въпросник и да го носите със себе си по време на деня на допускане. Ние ще обсъдим с Вас лично въпросите си и амбиции.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • холандски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Willem de Kooning Academy

Аудиовизуални медийни играят важна роля в предоставянето на информация, образование и развлечение. В нашия отдел ще се научите да се развива изображения и звук. Ще научит ... [+]

Оперативните и артистичните измерения вървят ръка за ръка

Аудиовизуалните медии играят ключова роля в предоставянето на информация, в образованието и в забавленията. Основният аудиовизуален дизайн ви учи да проектирате изображения и звуци. Ще научите аудио и камерни техники, софтуерни техники, производствени методи и разработване на концепции.

Нашите учители имат солиден теоретичен и професионален опит: Те са изследователи, редактори на сценарии, аудиовизуални дизайнери, графични дизайнери, интерактивни дизайнери, визуални художници, редактори и фотоапарати или аудио техника.... [-]

Холандия Ротердам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Willem de Kooning Academy

Lifestyle заема важно място в търговския пазар на модата и интериора, но пазарът е много по-разнообразен. Изкуство и култура, храненето и здравето, медиите и политиката с ... [+]

Дизайн на трансформиращия начин на живот

Сега сме в период на по-нататъшни промени, които ще окажат дълбоко влияние върху нашия живот на лично, социално и икономическо ниво.

Как се влияе начинът на живот от динамичния характер на съвременните общества? Какво е въздействието на иновациите върху ежедневието ни? Могат ли да променят начина на живот, така че да могат по-добре да се справят с предизвикателствата на бъдещето?... [-]

Холандия Ротердам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Willem de Kooning Academy

Градове, сгради, интериор. Те имат големи влияния върху това как ние преживяваме нашия свят. В пространствен дизайн, ние гледаме на градската среда и в закрити и открити ... [+]

Пространственият дизайн е дисциплина, която творчески съчетава културно и артистично съзнание, социално ангажиране, икономическа отговорност и технически поглед.

Градове, сгради, интериори: всичко това има огромно въздействие върху начина, по който преживяваме света. В пространствения дизайн ние разглеждаме градската среда, както и вътрешните и външните пространства в малък и голям мащаб. Това е дисциплина, която творчески съчетава културно и артистично съзнание, социално ангажиране, икономическа отговорност и технически поглед.... [-]

Холандия Ротердам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Willem de Kooning Academy

Графични дизайнери искат да общуват. Те искат да се даде форма на информация в думи и образи, и разкажа една история за определена аудитория чрез различни среди. Те проек ... [+]

Като графичен дизайнер, свързвате очарованието и наблюденията си с тези на вашите клиенти, други дизайнери и обществеността.

Графичният Дизайн обучава ново поколение дизайнери, които са ангажирани, критични, любопитни и способни да се отнасят до обществеността и клиентите от артистична и независима позиция. Обучаваме ръководители, които - чрез изследване на отговорността и силата на графичния дизайн - могат да се отнасят към социални, културни, политически, търговски и технологични проблеми в съвременното общество.... [-]

Холандия Ротердам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Willem de Kooning Academy

Можете развиват своя артистичен талант чрез многостранен обучение във всички аспекти на професията: прилага художествено изследване, концептуална разработка, технически у ... [+]

Теорията на изкуствата, научните изследвания и експериментите играят важна роля в учебната ви програма

Изкуството съществува в мрежа от кръстосани референции: художникът се отразява върху света като цяло. В рамките на учебната програма за изобразително изкуство ще се научите да дефинирате и предефинирате това, което изкуството е - или може да бъде - във връзка с обществото. Вие ще развивате своя артистичен талант чрез разнообразно обучение във всички аспекти на професията: приложни художествени изследвания, разработване на концепции, умения за "правене", комуникация и представяне на вашата работа, както и предприемачески умения, специфично свързани с областта на изкуството , По този начин ще станете създател на пионер, работещ върху собствените си самостоятелни визуални изследователски проекти.... [-]

Холандия Ротердам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Willem de Kooning Academy

В своите проекти, модни дизайнери работят от творческо и критично визия на текущите развития в областта на модата и обществото. Модата е за визуална комуникация: как да о ... [+]

Обиколка Моден дизайнерски отдел Ще научите как да прилагате знанията си и занаятчийството си, за да прогнозирате модните тенденции и да премествате границите.

Модните дизайнери работят от гледна точка на творческа и критична визия за съвременните разработки в модата и обществото. Като студент на модния дизайн, ще се научите да Дефинират и откриват тенденции и отговарят на пазарните потребности на потребителите. Ще работите в рамките на проектно-базирана учебна програма за актуални дрехи, колекции и цялостни презентации.... [-]

Холандия Ротердам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Willem de Kooning Academy

Вие ще се развие в специалист образ, който - в индивидуалния си и разпит начин - използва фотографията като средство да обрисуват един свят, в начина, по които се смята, ... [+]

Ще се развивате като специалист по изображения, който използва фотография и други медии, за да визуално изрази собствената си визия за реалност в провокиращи мисли и лични начини.

Изучаването на фотография означава разработване на нови начини за мислене и гледане. Свързвате се със света чрез (фотографски) изображения и като професионален фотограф трябва да знаете как да се справите с тази мощна среда. Каква е вашата лична визия във връзка с фотографията като среда и форма на изкуство?... [-]

Холандия Ротердам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Willem de Kooning Academy

Терминът "анимация" произлиза от латинската дума "Анима", което означава "душа". По този начин, "анимация" буквално означава "да подтикне, да доведе до живот". Свободно п ... [+]

Нашият отдел АНИМАЦИЯ Се фокусира интензивно върху приложимостта и развитието на концепцията, в допълнение към развитието на занаятчийството и уменията на студентите.

Анимацията се среща във филми, телевизионни серии, игри, увеличена реалност, виртуална реалност, интерактивни приложения / приложения, реклами, симулации и информационни филми. Също така има голямо разнообразие от формати - от традиционните 2D анимации и 3D компютърни техники до спиране на движението и цифрова изключваща анимация. Анимацията съчетава технологията с разказите. Анимацията стана възможна благодарение на технологичния напредък през 19-ти и началото на 20-ти век, когато илюзионистите станаха режисьори. Изкуствената форма продължава да се оформя от технологичното развитие. Анимацията също има голямо влияние върху начините, по които обществата функционират и комуникират. Аниматорът, който е наясно с тези еволюционни развития, знае и бъдещето на професията и, може би по-важно, е в унисон със съответните развития в обществото.... [-]

Холандия Ротердам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Willem de Kooning Academy

Product Design е за постоянно проучването на съотношението между продуктите и техните потребители. Има най-различни продукти и те са навсякъде, от чисто функционалната на ... [+]

Широкото прилагане на нови методи за дистрибуция и производство вече предоставя големи нови възможности за днешните продуктови дизайнери.

Дизайнът на продуктите непрекъснато изследва връзката между потребителя и продукта. Има всички видове продукти и те са навсякъде; От чисто функционалните до онези, които правят изявление или разказват история. Широкото прилагане на нови методи за дистрибуция и производство вече предоставя големи нови възможности за днешните продуктови дизайнери.... [-]

Холандия Ротердам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Willem de Kooning Academy

Вие ще се развие в дизайнер, която е специализирана в създаването на приложни изображения и визуализации. Илюстрация става все по-видим в нашата силно визуално ориентиран ... [+]

Вярваме, че като възприемаме разнообразието, ние сме в състояние да създадем гъвкава среда, в която учениците могат да открият собствената си посока.

Учениците от отдел "Илюстрация" на Академията на Вилем дьо Коундин (WdKA) се учат да работят и да учат заедно като общност. В рамките на тази общност, отделът активно насърчава широк спектър от възможности за обучение, които са възможни чрез приноса на хора от различни среди и различни подходи за илюстрация. ... [-]

Холандия Ротердам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Willem de Kooning Academy

Вилем де Кунинг Academy е единственият Художествената академия в Холандия, че има значително по реклама. WdKA ще ви научи да бъде многофункционален със силна концептуална ... [+]

Академията Willem de Kooning е единствената художествена академия в Холандия, която предлага специалност "Реклама".

Фантастична кариера в рекламата и творческото мислене? Изберете Академията Willem de Kooning в Ротердам! Нашите студенти, преподаватели и възпитаници редовно намират светлината на прожекторите, като печелят международни награди и номинации. Ще се научите да се превърнете в цялостно рекламно или концептуално творчество, което е основата между интердисциплинарни рекламни послания и клиенти. Имате силна визия, страст и шофиране и винаги сте на топката с най-новите новини, изкуство, марки и тенденции. Имате усет към комуникационни и медийни стратегии и познания за творческите технически възможности.... [-]

Холандия Ротердам
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

How would you describe 'the vibe' at school?

What was the admission process like?

Willem de Kooning Academy; it's yours!