Прочетете официалното описание

В катедрата по английски език нашата основна мисия е да предоставяме приложни изучавания по английски език за професиите и ние се стремим да бъдем признати международно като водещ доставчик на бакалавърски и следдипломни изследвания, фокусирани върху професионалната комуникация. Приложните курсове по английски език включват не само придобиването на много високо ниво на умения по английски език, които са необходими за професионално постижение, но също така и задълбочено и критично разбиране на английския език и развита осведоменост за английската комуникация в мултикултурния професионален контекст.

В Хонконг има ясна нужда за завършилите висши познания по езика и комуникациите, както и умения за критично мислене, които могат да допринесат за редица професионални и бизнес контакти. Независимо дали на бакалавърско или следдипломно ниво, катедрата по английски език е един от ключовите доставчици на висши училища в Хонг Конг с английските комуникационни и езикови умения и знания, които са толкова високо ценени от професиите.

Нашите програми имат иновативни характеристики, които ги правят много популярни сред учениците, техните родители и евентуалните работодатели на студентите и помагат на нашите ученици да развият всестранните умения и качества, оценени от PolyU и обществото като цяло.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

The Hong Kong Polytechnic University Department of English

Excel на английски да стане високоефективен професионален комуникатор ... [+]

Какво представляват английските изследвания за професиите?Увеличавате възможностите си за кариера, когато станете опитен английски потребителРазвива способността ви да комуникирате професионално в различни медии и контекстУдовлетворява любопитството ви за езиците и културитеИзгражда силните си страни както в областта на знанията, така и в практическите уменияЦелите на програмата... [-]
Хонг Конг
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

PolyU Student Sharing: The Most Outstanding PolyU Student 2017