The Hong Kong Polytechnic University Department of English

Представление

Прочетете официалното описание

В катедрата по английски език нашата основна мисия е да предоставяме приложни изучавания по английски език за професиите и ние се стремим да бъдем признати международно като водещ доставчик на бакалавърски и следдипломни изследвания, фокусирани върху професионалната комуникация. Приложните курсове по английски език включват не само придобиването на много високо ниво на умения по английски език, които са необходими за професионално постижение, но също така и задълбочено и критично разбиране на английския език и развита осведоменост за английската комуникация в мултикултурния професионален контекст.

В Хонконг има ясна нужда за завършилите висши познания по езика и комуникациите, както и умения за критично мислене, които могат да допринесат за редица професионални и бизнес контакти. Независимо дали на бакалавърско или следдипломно ниво, катедрата по английски език е един от ключовите доставчици на висши училища в Хонг Конг с английските комуникационни и езикови умения и знания, които са толкова високо ценени от професиите.

Нашите програми имат иновативни характеристики, които ги правят много популярни сред учениците, техните родители и евентуалните работодатели на студентите и помагат на нашите ученици да развият всестранните умения и качества, оценени от PolyU и обществото като цяло.

Места

Хонг Конг

Address
Room AG428 Chung Sze Yuen Building The Hong Kong Polytechnic University Hunghom, Kowloon
Хонг Конг, Хонг Конг