Newton College

Представление

Прочетете официалното описание

С пионерския си подход към изучаването на управлението, Newton College е с една крачка пред другите университети и предоставя на своите студенти предимство пред своите предприемачи.

През последните пет години Newton College е четири пъти най-добре оценената частна университетска образователна институция в Чешката република . Намира се в красивата историческа столица на Прага, акредитирано от Министерството на образованието, младежта и спорта на Чешката република и степента, която наградите са признати автоматично във всички страни от ЕС.

10 1 Причини да учат в Newton College

  1. Newton College е много вдъхновяваща среда. Училището вдъхновява и мотивира студентите да постигнат целите си, да търсят нови перспективи и нови начини за решаване на проблемите. Той също така учи как да развива творчеството и критичното мислене.
  2. Училището предлага модерни и привлекателни учебни програми за приложния бизнес. Всички програми имат една и съща база - проучване на икономиката, мениджмънта и психологията. Според нас това е най-добрият микс за всеки модерен мениджър.
  3. Завършилите колежа не получават само дипломата си, но получават и ценни удостоверения. Студентите, които завършат своето обучение, също получават сертификат, потвърждаващ завършването на практически стажове и обучение по управление. Тези удостоверения осигуряват голямо предимство на пазара на труда за нашите връстници от други колежи.
  4. Персонален подход. Newton College не е мащабно училище. Тук никой не е просто номер в списък. Всеки студент е индивидуален, а персоналът в колежа уважава това и го отразява в своя подход към студентите.
  5. Учителите са водещи преподаватели с практически опит в бизнеса. Факултетът на Newton College включва например заместник-управител на Чешката национална банка проф. Владимир Томиш, един от най-добрите чешки треньори Ing. Милан Бобек, MSc. и много други. Училището също често кани добре известни членове на чешката бизнес и мениджърска среда.
  6. Възможност за участие в дейностите на Newton College . Newton College сътрудничи със студентите си, които имат възможност да участват в управлението на училището и да бъдат част от промените в училището.
  7. Проучването е тясно свързано с практиката. Newton College не се занимава с запаметяване на факти и дефиниции, без да е необходимо да разбираме корена на нещата. Всички представени знания и придобити умения са непосредствено приложими в ежедневието.
  8. Контакти. По време на обучението можете да получите много ценни контакти, например съученици, учители и известни хора в чешката бизнес среда.
  9. Newton College е единственото училище, което предлага многостепенно образование. Студентите могат да избират измежду акредитирани учебни програми, курсове за обучение по мениджмънт и индивидуално наставничество, осигурени от членове на факултета.
  10. Стипендии за заслуги. Качеството на училище се отразява най-добре в качеството на завършилите. Newton College се стреми да мотивира своите студенти с ценни стипендии за заслуги.

Места

Прага

Address
Václavské náměstí 11
110 00 Прага, Прага, Чехия