Прочетете официалното описание

С пионерския си подход към изучаването на управлението, Newton College е с една крачка пред другите университети и предоставя на своите студенти предимство пред своите предприемачи.

През последните пет години Newton College е четири пъти най-добре оценената частна университетска образователна институция в Чешката република . Намира се в красивата историческа столица на Прага, акредитирано от Министерството на образованието, младежта и спорта на Чешката република и степента, която наградите са признати автоматично във всички страни от ЕС.

10 1 Причини да учат в Newton College

 1. Newton College е много вдъхновяваща среда. Училището вдъхновява и мотивира студентите да постигнат целите си, да търсят нови перспективи и нови начини за решаване на проблемите. Той също така учи как да развива творчеството и критичното мислене.
 2. Училището предлага модерни и привлекателни учебни програми за приложния бизнес. Всички програми имат една и съща база - проучване на икономиката, мениджмънта и психологията. Според нас това е най-добрият микс за всеки модерен мениджър.
 3. Завършилите колежа не получават само дипломата си, но получават и ценни удостоверения. Студентите, които завършат своето обучение, също получават сертификат, потвърждаващ завършването на практически стажове и обучение по управление. Тези удостоверения осигуряват голямо предимство на пазара на труда за нашите връстници от други колежи.
 4. Персонален подход. Newton College не е мащабно училище. Тук никой не е просто номер в списък. Всеки студент е индивидуален, а персоналът в колежа уважава това и го отразява в своя подход към студентите.
 5. Учителите са водещи преподаватели с практически опит в бизнеса. Факултетът на Newton College включва например заместник-управител на Чешката национална банка проф. Владимир Томиш, един от най-добрите чешки треньори Ing. Милан Бобек, MSc. и много други. Училището също често кани добре известни членове на чешката бизнес и мениджърска среда.
 6. Възможност за участие в дейностите на Newton College . Newton College сътрудничи със студентите си, които имат възможност да участват в управлението на училището и да бъдат част от промените в училището.
 7. Проучването е тясно свързано с практиката. Newton College не се занимава с запаметяване на факти и дефиниции, без да е необходимо да разбираме корена на нещата. Всички представени знания и придобити умения са непосредствено приложими в ежедневието.
 8. Контакти. По време на обучението можете да получите много ценни контакти, например съученици, учители и известни хора в чешката бизнес среда.
 9. Newton College е единственото училище, което предлага многостепенно образование. Студентите могат да избират измежду акредитирани учебни програми, курсове за обучение по мениджмънт и индивидуално наставничество, осигурени от членове на факултета.
 10. Стипендии за заслуги. Качеството на училище се отразява най-добре в качеството на завършилите. Newton College се стреми да мотивира своите студенти с ценни стипендии за заслуги.
Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Newton College

Програма за международен бизнес и мениджмънт, предлагана от най-добрия частен частен университет за икономика и управление в Чешката република (гласуван 4 пъти през после ... [+]

Ние сме единственото университетско училище в Чешката република, което предлагаме многостепенно образование. Освен акредитираните университетски програми (Bc./BBA, Mgr., MBA) предлагаме на нашите студенти и на обществеността шанса да участват в мениджърски курсове, обучение и допълнителни образователни програми под марката NEWTON Academy и индивидуални уроци, водени от известни личности както в бизнес средата, така и в колежа, като заместник-управител на Чешката национална банка, проф. Владимир Томишки и много други.... [-]

Чехия Прага
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски