Прочетете официалното описание

Department of European Studies “Jean Monnet” е Европейски дидактичен център със седалище в Локарно, Швейцария, създаден, за да позволи на повече италиански образователни институции, европейски и извън европейски образователни институции да си сътрудничат чрез реализирането на курсове, магистърски и специализации на основата на дидактически дейности с широка европейска визия и силно интердисциплинарно взаимодействие с оглед създаването на истинска европейска платформа за образование.

Department of European Studies “Jean Monnet” е всъщност първото прилагане на Ереванската декларация от 2015 г., в която министрите на 47-те страни-членки на Европейското пространство за висше образование и научни изследвания, приети по време на Болонския процес през 1999 г., включително Италия Швейцария и Босна и Херцеговина се ангажираха да насърчават процесите на сближаване на своите системи за висше образование за създаване на съвместни учебни програми, които дават възможност на студентите и завършилите да се преместят в европейското пространство с признаване на квалификации и периоди на обучение.

Закон № 14 от 10 февруари 2015 г., публикуван в Официален вестник на Италианската република - Обща серия - № 51 от 3 март 2015 г., ратифицира и прилага Споразумението за сътрудничество в областта на културата, образованието и спорта между Босна и Херцеговина и Италия, която установява признаването на степените.

В допълнение към този регулаторен инструмент Department of European Studies “Jean Monnet” насърчи споразуменията за сътрудничество между Международния университет в Горадзе с Капанския университет "Luigi Vanvitelli" и Студентския университет "Алдо Моро" в Бари. учебните програми на бакалавърските и магистърските курсове са хомогенни на тези, реализирани от Международния университет в Горазе , за улесняване на процедурите за незабавна еквивалентност.

Department of European Studies “Jean Monnet” следователно въплъщава амбициозна европейска цел в рамките на формиращия път на несъмнена стойност.

База модел:

 • създаването на европейска платформа за образование;
 • броят на планираните студенти;
 • входен тест за прием;
 • задължително посещение;
 • учителски състав, съставен от престижни професори и професионалисти;
 • организационна дидактика, в която повече учители с различни умения се преместват в преподаването по една и съща тема, под ръководството на председател;
 • преподаване на английски език;
 • квалифицирана наставническа служба по време на целия курс на обучение;
 • семинари и дебати по важни въпроси;
 • ориентирана услуга за ученици от гимназията;
 • мрежа от международни обмени с европейски и извъневропейски образователни институции.
Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Department of European Studies “Jean Monnet”

Специалността има за цел да се обучават студенти, които получават степен, са в състояние да работят рентабилно в компании и администрации, които работят в сферата на тури ... [+]

Специалността има за цел да се обучават студенти, които получават степен, са в състояние да работят рентабилно в компании и администрации, които работят в сферата на туризма и че те са подходящи за управление, комуникацията и насърчаване на туристическите фирми.

Продължителност: 3 години

ECTS кредити: 180

Места: 100

Такси: € 15 000 за академична година

Ist Година

Първо полувреме... [-]

Швеция Локарно
Февруари 2020
Италиански,Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Department of European Studies “Jean Monnet”

Специалността осигурява оперативна обучение по въпросите на икономиката и международните отношения. Чрез аналитични инструменти в областта на икономиката, бизнеса и право ... [+]

Специалността осигурява оперативна обучение по въпросите на икономиката и международните отношения. Чрез аналитични инструменти в областта на икономиката, бизнеса и правото, студенти имат възможност да управляват сложността на международните отношения на фирмите, за да се оцени инвестициите на чужди пазари и да организира производствени процеси в международен план.

Продължителност: 3 години... [-]

Швеция Локарно
Февруари 2020
Италиански,Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски