Franklin University Switzerland

Представление

Прочетете официалното описание

Къде ще изучаваш днес?

Франклин университет Швейцария е образование, което Изследва и излиза извън границите, Това е училище, където националните народи и културните перспективи се срещат и създават уникални преживявания. Това е метод на обучение, който включва пътуване и Интердисциплинарно изследване В основата на учебната програма. Позоваваме се на нашата методология и мисия като Международен императив в образованието.

Franklin University Switzerland е частен независим университет, разположен в Швейцария. Тя е основана като Franklin College през 1969 година. Той предлага уникален и иновативен подход към либералното изкуство, характеризиращ се с акцент върху международната експозиция и ученето в опит в културно разнообразна среда. Франклинския университет Швейцария е в уникалната позиция да бъде акредитиран както в САЩ, така и в швейцарската университетска системаВ "Франклин" се изисква любопитство. Ще провеждате курс за академично пътуване всеки семестър, като виждате местата, които сте изучавали със собствените си очи. Ще присъствате в клас с международен факултет и Студенти от над 50 държави, Вие ще имате възможност да пътувате самостоятелно и да правите стажове в международен мащаб. Ще направите изследвания и ще развиете критична перспектива. Ще завършиш със степен, която е такава Акредитирани както в Съединените щати, така и в Швейцария, Вие ще сте научили изкуството да се адаптирате към всяка ситуация в движение. Вие ще бъдете световен пътешественик. Ще имате Всичко, което трябва да бъде успешно, Елате с нас в Гърция, Малави, Франция, Япония, Шотландия, Исландия, Корея, Ботсуана, Италия или Индия; И преди всичко Идват да учат в Швейцария, Истинско кръстовище на езици и култури в сърцето на Европа. Възползвайте се от възможността да получите образование като никой друг.

Перфектното местоположение

Швейцарските Алпи. Ледени езера. Климат. Италиански вкус. Международно население. Това е градът, който наричаме дом: Лугано, Швейцария. Основателите на Франклин Избра Лугано за перфектното място за вида училище, което са си представили по всички тези причини и още. Космополитният характер на Лугано е от основно значение за опита на Живот в Франклин, А кампусите са само на двайсет минути пеша от центъра на Лугано, където железопътните и авиокомпаниите свързват студенти с цяла Европа.

Посетете Франклин И да видим защо толкова много студенти се чувстват у дома в нашия университет и в общността в Лугано. Приветстваме ви, вашите приятели и семейства, за да изпитате какво означава да живеете и да учите в нашата международна среда.

Безгранично изследователско образование

Без граници: не са ограничени по никакъв начин; Без граници

Знаем, че винаги има граници за това, къде можете да отидете и какво можете да направите, докато сте получили своята степен, но се опитваме да оспорим тези граници, доколкото те ще отидат. В други университети, границите могат да включват гъвкави учебни програми, строги социални традиции, академични календари, които обезкуражават пътуването, и микрококултура в колежа, която взаимодейства малко с околните общности. Франклин използва различен подход. С програми за степен, които предлагат много възможности за интердисциплинарни преживявания, Академично пътуване и Пряко взаимодействие с многоезична швейцарска общност, Пресичането на физическите и социалните граници ще стане второ естество за вас. Курсът по Франклин е толкова съсредоточен, колкото и интердисциплинарен, колкото искате. Ние предлагаме Качествени академични програми Преподавани от способни учени - ако не го направихме, нямаше да бъдем Акредитирани в две държави - но излизаме отвъд по-директния път, за да предложим много специалности с множество акценти, като например Международно управление с акцент в маркетинга или Visual Communication Arts с акцент в модните изследвания. Ние предлагаме възможност да Комбинирай специалностите, Като Икономика с италиански изследвания или психология с комуникационни и медийни изследвания и много от нашите студенти са двойно по-големи или вземат множество малолетни и непълнолетни.

Освен това Франклин е малък. Много от възможностите за изучаване на ръководни роли, като студентско правителство, академично наставничество, студентски клубове или местна помощ, са много постижими цели за учениците, които искат да ги преследват. Както някой във Франклин ще ти каже, Франклин е това, което правиш от него.

Изследователска дейност: направена или създадена, за да намерите нещо или да научите повече за нещо

Франклин е основан от хора, които вярват, че взаимодействието с други култури директно чрез пътуване е основно учебно преживяване и че това е единственият начин да се създаде разбиране между хората от различни нации. Академично пътуване Винаги е била основна част от учебната програма на Франклин. Колко университета могат да участват курсовете си на карта на света?

Образование: знанията, уменията и разбирането, които печелите от посещаването на училище, колеж или университет

Стойността на образованието на Франклин е повече от просто натрупване на информация, която да се приложи в кариерата ви. Опитът на Франклин ще отвори ума ви към света и ще получите истинско човешко разбиране, което ще ви даде инструментите, от които се нуждаете, за да станете лидер. Лидерството е за разбиране на хората, техните желания и различия, както и интердисциплинарната, междукултурна учебна програма, местонахождението и международното студентско / факултетно население на Франклин създават перфектната среда за развитие на това разбиране.

Нашите възпитаници са ръководители на екипи и предприемачи, които добавят стойност към мултинационални компании, нови предприятия, държавни и нестопански организации в много страни по света. Те не се спират на границите и те нововъведения създават нови пътища. Това е опитът на Франклин, който им дава инструментите за успех.

Това е безгранично изследователско образование.

Места

Sorengo

Address
Via Ponte Tresa 29
Lugano

6924 Sorengo, Тичино, Швейцария
Телефон
+41 919863613

Лугано

Address
Лугано, Тичино, Швейцария

Програми

BA