The International University in Geneva

Представление

Прочетете официалното описание

The International University in Geneva предоставя уникална учебна среда, съчетаваща както теоретичен, така и практически опит в истински международен контекст. Обучението на IUG в Швейцария осигурява основните умения, необходими за успешна бизнес кариера. Те включват критично мислене, решаване на проблеми, изследване, комуникация и управление. Тези умения се развиват чрез практически упражнения и дискусии в рамките на клас, проекти и задачи, включително презентации, и взаимодействие от първа ръка с международни организации в частния и публичния сектор.


С приблизително 7 до 1 съотношение студент към факултет, IUG е в състояние да осигури тясно взаимодействие с факултета. Университетът предлага бакалавърска степен по бизнес администрация, международни отношения, медии и комуникации.

Програмата е отворена за студенти, които са завършили успешно средно образование. Курсовете се провеждат сутрин и следобед за период от девет месеца (3 години). Началните дати са септември, януари и април.

Международният университет в Женева - изявление на мисията

Декларация за визията:

Да се ​​развият международни професионалисти, ангажирани да служат за устойчиво общество

Мисия:

Международният университет в Женева е институция с нестопанска цел за висше образование , която предоставя качествено образование за успеха на студентите в бизнеса и международната кариера .

Университетът е посветен на:

  • да предоставят образование в бизнеса, комуникацията, международните отношения и търговията с глобална перспектива.
  • подпомагат баланса на академичните и практическите програми чрез ефективни учебни процеси, персонализирани услуги за студенти и преподавателски факултет.
  • предлагат динамична учебна среда, насърчават разнообразието и отговарят на променящите се потребности на международната общност.

Места

Женева

International University in Geneva

Address
International University in Geneva - ICC 20, Rte de Pré-Bois
1215 Женева, Женева, Швейцария
Уебсайт
Телефон
+41 22 710 71 10